-
RE: اشتباه بزرگ
با توضیحاتی که دادند من فکر نمیکنم ایشون یعنی خانوم افسون انسان بد طینتی باشند.
یا مغرور باشند.
بلکه ایشون داره چوب اون اشتباه اول رو میخوره، یعنی چی؟
یعنی اینکه چون از اول قصدی اشتباه داشتند، لذا حالا که این بنده خدا انسان خوبی از آب در آمده اند ، ایشون برای رها کردن شان و کسب ازادی دچار عذاب وجدان شده اند.(که اصل این حرکت در مورد هر کسی محکوم و مذموم است)
من فکر میکنم برای اینکه اوضاع کمی بهتر بشه، مقداری از دارایی تون(نه همه اش رو) بیارید در متن زندگی تا کمی آروم تر بشین.
و در ضمن فکر میکنم مرور زمان کمی شما رو پخته تر کنه و دید بهتری از حقیقت زندگی به شما بده.
برای شما آرزوی موفقیت میکنم.
-
بابا ملاکهاشون یکی نیست. کاملا متفاوته. کاملا متفاوت!! نه افسون خانوم باید رنج بکشن و نه همسرشون. نمی تونن که کل ملاکهاشون رو عوض کنند.
-
سورنا جان
من فکر میکنم ایشون علیرغم 28 سال سن یک مقدار کم تجربه هستند در زمینه زندگی.
یک مقدارتجربه بیشتر و دید بازتر از حقیقت زندگی کمک بزرگی میکنه بهشون.
ملاک ها میتونه تغییر کنه به مرور.
راهش پاشوندن زندگی نیست به نظرم.
-
شنيده بودم كه درخت هرچه پربارتر ميشه افتاده تر ميشه..... اما....
افسون عزيز سلام.....
راستش .... از خوندن موضوعتون خيلي ناراحت شدم.... نميخوام در مقابل شما جبهه بگيرم اما ميخوام به عنوان يه همجنس خودتون بگم تا اين حد ظاهر بين بودن ممكن نيست خوشبختي واستون به ارمغان بياره.... مطمئن باش تا طرز تفكرت اينطوريه نه در شوهر فعليت و نه در آينده هيچوقت خوشبختي به سراغت نخواهد اومد...
همونطور كه صد در صد موقع خواستگاري عاشق يه جنبه ظاهري ايشون بودي نه خود طرف....
عزيزم.... اين كه شما بسيار فعاليد خيلي خوبه .... اينكه پولتون داره از پارو بالا ميره خوبه ... اما ببين واسه رسيدن به اينجا از چند انسان بعنوان پله استفاده كردي؟؟؟ يا اگه نگردي و همه چيز بسته به همت خودت بوده چرا بدنيال فنا كردنش هستي؟؟
واقعا پول و خوشگلي و هيكل ملاك يك انسان فهميده است؟؟؟؟
به نظر من ملاك زيبايي. پول و تحصيلات و خوش هيكلي نيست.... سيرت زيباست.... باادب بودن و متين بودنه....
گفتار عاقلانه است..... زيبايي درون انسانه نه بيرونش.....
شوهر شما اگه بد بود پولي براي شما خرج نميكرد..... شوهر شما اگه بي عرضه بود 500 هزار تومان درآمد نداشت....
ميتونست يه آدم بددهن و زورگوي خوش تيپ باشه تا پاهاشو بندازه رو هم تو خونه و شما هم واسش ميليوني خرج كني....
آه ......
اميدوارم زياد تند نرفته باشم... اما افسون زيبا واقعا حيفه كه خدا به انسان زيبايي ظاهري بده و انسان باطنش رو پر كنه از غرور كاذب .... اينا همش رفتنيه ... به دمي بنده ....
فقط بدون در فكر تو اينطوريه كه تو از همه سري..... بهتر نيست اين قضاوت رو بسپاري به كسانيكه رفتار تو رو ميبينن؟؟
سعي كن كمي واقع بين باشي ....
-
سلام
مقصر اصلی که مشخص شده و کلی هم سرزنش شده البته من به ایشون حق هم میدم بلاخره این حرفا رو من هم بودم خیلی سخت بود جایی دیگه بزنم ولی خالی شدن اینجا خیلی بهتره و عواقبی در پی نداره بلکه نگهداشتن این ناراحتی ها در سینه هست که عواقب داره و پدر آدمو در میاره
بنظر من مقصر شوهر شما هم هست ! بلاخره در هر کاری میانه روی خوبه و شوهر شما هم باید در ابراز محبت و علاقه همچنین خرج کردن و... میانه روی کنه ! چون محبت زیاد هم گاهی زدگی میاره خوب اگه همه دنیا از مروارید بود که دیگه مروارید ارزشی نداشت
-
افسون جان چه كردي نتيجه اين همه وقت گذاشتن توي تالار و فهميدن نظرات ديگران چه شد ؟
اصلا روي نظرات دوستان فكر مي كني ؟
-
خوب دختر جون قبول کن فکرت اشتباهه . تو از اول هم نباید ازدواج میکردی . حالا هم که ازدواج کردی می خوای بخاطر خواسته خودت یه بنده خدای دیگه رو الاخون والاخون کنی خدارو خوش میاد؟
-
افسون عزیز ...من یه سوال دارم ازتون ....باور بفرمایید از وقتی که مشکل شما رو تو تالار خوندم مخم داره سوت میکشه ...سوالم اینه ...چرا میخواستید از خانواده تون یعنی پدر ومادرتون جدا بشید ...مگه اونا چه کار کرده بودن ؟البته اصلا قصد توبیخ شما رو ندارم ...اما هرچقدر هم پدر ومادر آدم مشکل داشته باشند آدم نباید اینطور درموردشون حرف بزنه ....اونا باعشق تو رو بزرگ کردن و اصلی ترین عامل های موفقیت تو بودن ...اگه اونا نبودن شاید تو الان دراین سطح پیشرفت نکرده بودی ...تازه پدر ومادرت مشکل امروز تو رو که داری از اون تحت عنوان اشتباه بزرگ یاد میکنی می دونستن چون طبق گفته ی خودت مخالف ازدواجت با این مرد بودن ...یعنی روحیات بچه ی خودشون رو میدونستن ...اگه یه روزی بچه ی خودت برای رها شدن از دست تو این« اشتباه بزرگ» رو مرتکب بشه چه احساسی بهت دست میده ....به نظر من برو پیش یه مشاور ...چون باید دیدگاهت رو نه تنها در مورد شوهرت که در مورد پدر ومادرت هم تغییر بدی ........البته با ملاک هایی که درجامعه ی امروز ما برای بزرگی وجود داره ـ که اکثریت قریب به اتفاق مردم ارزشها رو درپول ومقام وزیبایی خلاصه کردن ـ تاحدودی وضعیت شما قابل درکه .....ولی خوب این به این معنا نیست که شما حق دارید به خاطر حرف مردم ارزش های انسانی واقعی رو نادیده بگیرید ......ازقدیم گفتن در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردم رو نمیشه بست .....به نظر من اگه شما طلاق بگیرید از نظر روحی دچار تنش میشید ...چون خودتون هم میدونید که همسرتون عمیقا انسان شریفیه .....راستی گفته بودید ازدواج کردید به خاطر اینکه بعد چند ماه طلاق بگیرید واز مادر وپدرتون جدا بشید ؟!؟!؟!این یعنی چی ...یعنی استفاده ابزاری از یه آدم مظلوم وپاک برای تحقق اهداف خود !؟!!آره؟!؟! البته همانطوری که دوستان اشاره کردن برای ترحم ودلسوزی پیش شوهرت نمون ...یا برو ویا بمون وطرز فکرت رو تغییر بده ....انشاءالله خدا مشکلتون رو برطرف میکنه
-
افسون عزیز راستش پستهاتو که خوندم سرم سوت کشید.نمیدونم چی بگم.یکی مثل من که داره با چنگ و دندون زندگیشو حفظ میکنه یکی هم مثل شما......نمیدونم چی بگم.تازه توی زندگی ما من هم از هر نظر به همسرم سرتر هستم.ولی هیچوقت اینا مدنظرم نبوده.هیچوقت.امیدوارم خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه.
-
واقعا تعجب كردم از اين كه هيچ كس شما رو درك نكرد اينجا ... بين 2 تا همسر بايد عشق باشه حس باشه
وقتى چنين حسى ندارى به شوهرت از اين زندگى نميتونى لذت ببرى
اين طورى نه خودت ارضا ميشى تو اين رابطه نه شوهرت
با دلسووزى كه نبايد با كسى موند
حدس ميزنم از نظر جنسى همسرتون جذبه اي براتون نداره ممكنه همسرتون فوق العاده انسان خوبى باشه حتى دوست خوبى براتون باشه اما به عنوان همسر نتونيد بپذيريدش و نتونيد از بودن با اون چه روحى چه جنسى لذت ببريد به اين مساله ميگن بييوشيمى جنسى كه باربارا دى آنجليس تو كتاب ''ايا تو آن گمشده ام هستى '' توضيح داده حتما بخونيد تو همه كتاب فروشى هاى معتبر هست
البته انگيزه تو ن از اين ازدواج اشتباه بوده و با اين كار به همسرتون ظلم كردين
ولى آلان كاريش نميشه كرد اگه بخواين باهاش زندگى كنيد اين فقط تحمل ميشه چنين زندگى احساس خوشبختى به شما نميده
همسرتون هم مسلما با دلسوزى احساس خوشبختى نميكنه
اين توجيه هم كه ميگن ببينيد همه دارن با چنگ و دندون زندگيشونو حفظ ميكنن قبول ندارم زندگى كه فقط بخواى ''حفظش كنى'' كه يكى به اسم همسر باهات باشه چقدر ميتونه ارضا كننده باشه
اللان تو جامع ما شايد خيلى از زوج ها از زندگيشون راضى نيستن و فقط تحمل ميكنن باز وقتى بچه ايى وسط باشه ميگى به خاطر بچه اس ... چرا بايد يه عمر از زندگى لذت نبرد?
كاش اينقدر به طلاق به ديد بدى نگاه نميكردن