فقط برات دعا مي كنم كه ديگه مشكلي مخصوصاً از اين مشكلها تو زندگيت به وجود نياد. نه براي تو و نه براي بقيه. الهي آمين
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط برات دعا مي كنم كه ديگه مشكلي مخصوصاً از اين مشكلها تو زندگيت به وجود نياد. نه براي تو و نه براي بقيه. الهي آمين
كار شما اشتباه بود
زندگي اي كه مشكل ندارد چه نيازي به امتحان دارد؟!
مگر چه لطمه اي به زندگي شما زده شده بود كه به فكر امتحان و چت و اين حرفها افتاديد.چرا از سر شكم سيري خودتان زندگيتان را با دستهاي خودتان خراب مي كنيد؟!
سري كه درد نمي كند دستمال نمي بندند.
حالا كه شوهرتان چت كرده، مگر الان چه كم و كسري در زندگيتان مي بينيد؟!
تجربه بی رحمترین معلم است چون اول امتحان می گیرد بعد می آموزد.
تاوان تجربه است رو داری میدی من جای شما بود دنبال یه تجربه دیگه نمیرفتم.
ولی دوستای خوبم حداقل برام ثابت شد حتی مردی که تو زندگی با همسرش خوشبخته بازم دنبال تنوعه دیگه خودمو گول نمیزنم و یه کم عاقل تر برخورد میکنم من خیلی رمانتیک بودم ولی حالا فهمیدم عشف واقعی فقط تو غصه هاست هنوزم گردو غبار اون امتحان از زندگیم پاک نشده و نمیتونم مثل قبل باشم
خودت رو اذیت نکن زندگیه دیگه!!!
هيچ كس 100 در 100 به شما تعلق نخواهد داشت
اين را باور داشته باشيد.
به خودتان هم شك كنيد چون شما هم نمي توانيد 100 در 100 به او تعلق داشته باشيد.
مارال جان بنظر من شما حق داری . هم حق داری زندگیتو محک بزنی ( البته با این روش زیاد موافق نیستم ) . هم حق داری ناراحت باشی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط مارال
اما چون همسرت واقعا کاری نکرده ( ظاهرا قصد بر قراری یک رابطه اونهم نه رابطه جنسی را داشته ) بنظر من بهش فرصت بده . گرد و غبار اون امتحان را از ذهنت پاک کن . یک زندگی نباید با همچین مساله ای از دست بره .
میشه از نو و محکمتر ساختش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
دقیقا. 100% موافقم. من عاشق همسرم هستم مارال ولی هنوزم گاهی دوستان دوران مجردیم برام pm می ذارن. ( البته نه چت یا قرارمدار!) ولی این نشون دهنده خیانت من نیست.
همه آدم ها یک دنیای خیلی خیلی شخصی دارند.
مارال عزیز خواهشا حرف گوش بده. اولش که گوش ندادی حداقل الان بده. سعی کن این ماجرا رو فراموش کنی. خودت داری با دست های خودت اتش می اندازی تو زندگیت.
کاشکی آقای سنگ تراشان دوباره به این تاپیک سر بزنن و نظر خودشون رو بگن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
خانم نازنین خیانت رو میشه تعریف کنید ؟ خیانت فقط صکصه ؟
الان ده سالی هست که مد شده میگن : زندگی آدمها قبل از ازدواج به خودشون مربوطه . جدیدا هم میگن بعد از ازدواج میشه رابطه سالم داشت معلوم نیست چهار سال دیگه چی بگن .
خانم نازنین به من هیچ مربوط نیست که شما چکار کردید و یا چکار میکنید . من فقط نظرمو درباره این فتوایی که بالا دادید گفتم .
بنظر من کوچکترین مهر و محبتی در دل یک زن یا مرد نسبت به یک غریبه به میزان0001 درصد خیانته و بزرگترین خیانت ها هم از همین خیانت کوچولو شروع میشه . بله همه آدمها یه دنیای خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی شخصی دارن . ولی کاش توی اون دنیای شخصی کسی چیز زشتی را پنهان نکنه .
به من هم خيانت شد.من هم همينطور طرفم رو امتحان كردم.تحربه به من ثابت كرده كسي كه ذهنش مسموم باشه و كج روي اخلاقي داشته باشه هيچوقت درست نميشه.اگه جونت رو هم بزاري باز ميره سراغ زنهاي ديگه.وقتي هم كه ميپرسي چرا اينكارو كردي مگه من ارضات نميكردم ميگه كه مگه ادم فقط يه غذارو ميخوره؟ادم بايد طعم بقيه غذاهارو هم بچشه.به هر حال اميدوارم شوهر شما شيطوني كرده باشه.در ضمن تا روشن شدن كامل اين موضوع شما مارال عزيز صد در صد بچه دار شدن رو بي خيال شو