-
RE: پسرا؟
سلام
از جواب همتون ممنونم.من جواب مو گرفتم.:73:
من قصد بی احترامی به جواب های داده شده را نداشتم. فقط خواستم انگیزه ای بشه که جواب واقعی تون را بگید. (که ظاهرا موفق شدم.:199:) اگر بد گفتم ببخشید.
آقای نقاب زندگی یعنی همین. اگر شما نتونید تو هر مرحله از زندگی از خوبی هاش لذت ببرید، پس باید چاره ای بیاندیشید. همه مسائلی که گفتید برای ماهم هست فقط توی بعد دیگه ای. منم همه مسائلی که گفتید را می دونم تو اطرافیانمون کم نداریم... منظورم از آزادی نداشتن همه اون مسئولیت هایی است که بعد از ازدواج به گردنتون می افتد.
آقای سورنا از جواب تون ممنونم. منم زندگی پدر مادرم را قبول ندارم(که همه مسئولیت به دوش مرد خونه است...). به نظر من باید هر دو طرف در ساختن زندگی شریک بشوند نه فقط مرد. هر دو توی همه مسائل مسئولند و باید براش زحمت بکشند و به هم کمک کنند. منم کار می کنم تا زندگی بهتر داشته باشم. در مورد مسائل عاطفی گفتید من خیلی خوشحالم که شما این قدر خوب مسئله رو درک می کنید. از نظر من همه انسان ها چه دختر چه پسر نیاز دارند که درک بشوند و از نظر عاطفی ساپورت بشوند این مختص دخترا نیست.
موفق باشید.
-
فکر می کنم بتونيم نتیجه بحث را اینطوری جمع کنيم:
مزایای مجرد بودن:
1-مشکلات مالی کمتر 2-مسئولیت کمتر 3-آزادی بیشتر 4-استرس زندگی كمتر
معایب مجرد بودن:
1-ارضاء نشدن نیاز عاطفی 2-ارضاء نشدن نیاز جنسی 3-پذیرفته نشدن در اجتماعات خانوادگی بعلت مجرد بودن
-
......
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4297
-
عید رو به دوستان عزیز تبریک میگم امیدوارم یاد بگیریم که با خودمون و دیگران مهربونتر باشیم و اجازه بدیم هرکسی با رعایت اصول اخلاقی نظرش رو بگه وسعی نکنیم نظر خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم بلکه منعطف تر باشیم و تلاش کنیم خودمون با منطق بسنجیم و روی نظر خودمون پافشاری نکنیم و همه رو با یه چوب نرونیم بی وفا یی هم در آقایون هست و هم در خانم ها .بی مهری/بی مسئولیتی /تکبر/خیانت/و... هم همینطور تمام اینا در هر دو جنس وجود داره چون قبل از مرد بودن و زن بودن انسانیم و پر از خطا .
ولی بیایم تلاش کنیم خودمون رو بسازیم که اون کسی که خیانت /بی مهری /بی وفایی/میکنه ما نباشیم.ما عاملی نباشیم برای اینکه دردی و زخمی روی قلب کسی بزاریم .بلکه همونطور که اینجا به داد هم میرسیم بیرون از اینجا هم یادمون باشه که اطرافیان ماهم نمونه هایی از همین دخترا و پسران که راحت تر از اونی که فکرشم بکنیم شکستنی هستن .خواهرای عزیزم: فکر نکنیم مردا به صرف مرد بودنشون سنگن و از احساس و عاطفه بهره ای نبردن وفقط و فقط در ارتباطشون با ما به فکر خودشون و امیالشونن و فکر نکنیم اگه توقعمون رو کم کنیم اگه کمکشون کنیم اگه اگه اگه زندگی رو ساده بگیریم قدرکارامون رو نمیدونن ویه روز که با کمک شما تمام دقدغه هاتون تموم شد تازه فیلشون یاد هندستون میکنه وزحمت های شمارو نادیده میگیرن بیشتر به اونا توجه کنید و یادتون نرخ که بگید دوستشون دارید اونا هم مثه ما نیاز دارن که باور کنن بدون هیچ چشمداشتی مقبول همسرشون هستن . پس با عشق زندگی کنید هروز هم توی شعله های این عشق هیزم بیشتری بریزید و اما شما
برادران مهربانم: بدونید که بهترین انتخابی که میتونستید داشته باشید همین انتخاب همسرتون و همچراغ تون بوده به همسرتون بارها و بارها بگید که متوجه تلاش و کمکاش هستید و روزی که این مصائب (که بخشی و شاید زیباترین بخش زندگیه چون بعدش آرامش در انتظارتون نشسته )تموم بشه شما فراموش نخواهید کرد که چقدر زیبا در کنار هم ماندید وپیروز شدید. و بدونید که همسرتون عاشقانه شمارو دوست دارن که شما رو انتخاب کردن پسرای خوب ایرانی:به دختر مورد علاقتون بگید میخواین روی پای خودتون باشید وبهش بگید که توان هرکاری رو دارین و ازمسولیت سنگین زندگی هراس ندارید چون به خودتون ایمان دارید که میتونید. الان شاید نتونید چیزای رو که میخواد تامین کنید ولی آینده ماله شما و ایشونه و میتونید در کنار هم تلاش کنید تا بسازید اون چیزایی رو که لایق هردوی شماست.مطمئن باشید اگه اون خانم رو از روی منطق انتخاب کردید و شک ندارید تمام ملاک های لازم برای همسری شمارو داره پس به قدرت شما ایمان داره چون اون بخش گمشده وجود خودتونه که پیداش کردید و با افتخار همسر یک مرد قدرتمند خواهد شد .و قدرتمندانه در کنار شما خواهد ایستاد .من اینارو به خودمم میگم نمیخوام به چشم کسی که فقط دیگران رو نصیحت میکنه نگام کنید خودتون رو زیباتر ببینید به آینده روشنتر نگاه کنید بودن ما اینجا نشونه تلاش برای بهتر بودنه و این تلاش به نظر من قابل ستایشه و این یعنی ما هنوز امیدواریم به اینکه بتونیم به آرزوهامون جامه عمل بپوشونیم . انشاالله
-
سلام
خوبی؟
ببین اول باید دید واقعا ازدواج چیز خوبی هست؟!! یا به مزایا و معایبش نگاه کرد بعد به همسرم(رو که ندارمش!!) بگم دوستت دارم و...این که بیشتر شبیه با همسر خود چگونه رفتار کنید بود تا مزایای ازدواج
-
سلام.خیلی حالم خوب نیست.ولی اینارو وقتی حالم خوب بوده تایپ کردم .یه جای دیگه هم تکرارش کردم .بهر حال ارزش یه بار خوندن رو که داره !!نداره؟حالا نقد ازدواج از زبان من......
-
ازدواج میتونه خوب باشه به شرطه ها وشروطه ها .و میتونه آدم رو هم به نیستی بکشونه .بستگی داره به شانس و اون دو نفری که میتونن با هم بسازن و حرف همدیگه رو بفهمن همدیگه رو پیدا کنن. یه جا یکی گفت ازدواج شانسی نیست من با نظرش مخالفم چون همین که اونی که مطابق با معیاراته سر راحت قرار بگیره یا نه هم یه شانسه مثه خانمی که بعد ازدواجش تازه فیلش یاد هندستون کرده و عاشقه یکی دیگه شده وبعد ازدواج اونی رو که میخواسته پیدا کرده .وقتی به دردسراش نگاه میکنم میبینم خودم باشم و خودم دردسرم کمتره اولا اینطور فکر نمیکردم .شاید بزرگتر شدم شایدم به عکس بچه شدم . اگه عطایش را به لقایش ببخشم اعصابم راحتره . خودم اقای خودم و خانم خودم.
-
ببین سورنا هر طور فکر کنی همونطور میشه اگه بدبین باشی یه بدش گیرت میاد.تو همانی که می اندیشی حتما هزار بار این جمله رو شنیدی اینم هزارو یکمین بار.
-
:305:
بنده نظرم این هست که اگه هم برای هر دختری پسر در خور شان و شخصیت هست و هم برای هر پسری...
فقط مهمترین مسئله اینه که هر کسی ابتدا بشناسه، البته خودش رو ... مطمئنا خیلی زود طرف مقابلش رو پیدا خواهد کرد یا حتی وقتی خود شناسب باشه، طرفش رو به سمت خود خواهد کشید...
بنده 19 سال دارم و در اولین فرصتی که احساس کنم میتونم بار مسئولیت نامزدم رو هم به دوش بکشم، رابطه ام را باهاش رسمیتر میکنم و به خاستگاریش میرم... این شعارها هم لطفا کمتر!!! داده بشه که ماشین و خونه و ... . کسی که ملاکش این هست، نیافتن شوهر رو در اینکه نیازاش و توقعاتش بالاس نبینه، هیچ مردی سمت کسی که با چنین دید و عذر میخوام، چنین شعور پائینی برای شروع و تشکیل یک زندگی مشترک داره سمتش نمیره...
-
نمیخواستم نظر بدم، ولی یه مطلبی که خوندم باید حتما منم یک حرفی بزنم؛
این سوال دو جنبه داره، قسمتی که به آقایون ربط داره : حداقل هفتاد درصد از مردها هنوز مرد نشدن.
و قسمتی که به خانوما ربط داره؛ دوستمون sepide1990، گفتن که : "...به هر حال فکر نکنید ما هم کشته مرده شوهریم دخترای امروزی با شوهر کردن ازادی که شما پسرا ازش حرف میزنید رو از دست میدن اینو باور کنید"
به نظرم جواب سوال اصلی این بحث همین جمله است، "دخترای امروزی" خیلی تغییر کردند، خدا میدونه بدون قصد و غرض میگم؛ الان همه جا میگن زمونه بد شده دخترا حواستون رو جمع کنید، فلان میشه و... مواظب باشید پسر معتاد نباشه و هزار جور حرف دیگه، ولی به نظر من با این که یک پسر حیطه انتخابش وسعت داره ولی باز هم پیدا کردن یک دختر خوب سخت تر از پیدا کردن یک پسر خوبه، آره جواب سوال همین عبارت است "دخترای امروزی"، من قصد توهین ندارم اما خیلی از دخترای ما مثل خیلی از پسرامون، حتی ارزش نگاه کردن رو هم ندارن چه برسه به......
زیاده عرضی نیست...