RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
غزاله عزیز، چه فرقی می کنه که آدم خوبی باشه یا بد؟ تو سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم، اون حتی اگه بهترین آدم هم باشه، الان متاهله، به یک خانم دیگه تعهد داره، حالا شاید اون زنهای صیغه ای رو هم برای این گفته که شما ازش دل بکنید، خوب چرا این کار رو نمی کنی؟
غزاله جان بهتره اونو فراموش کنی و زندگی تو نابود نکنی حتی اگه اون زن عقدی هم نداشته باشه___شاید اینار و گفته که ترو دلسرد کنه و من بهش حق میدم ---- درست نیست دیگه باهاش تماسی بگیری
خراب کردن زندگی دیگرون نمی ارزه
بهتره فراموشش کنی
خدا رو شکر کنی که خیلی زودتر فهمیدی خیلی هم خوبه که ندیدیش
تصمیم بگیر که فراموشش کنی، اگه بخوای میتونی، هر وقت دوست داشتی بهش زنگ بزنی بیا توی این سایت یه چرخ بزن فکر کنم بد نباشه...
خانم shad اگر اون همسر صیغه ای نداشته باشه واقعا همونیه که من میخوام و اینطوری نمی تونم فراموشش کنم .
من هر سختی رو به جون می خرم که فقط ازش جدا نشم نخوام فراموشش کنم.
البته من بارها قسمش دادم به خدا به ائمه به قران که واقعا همسر صیغه ای داری همش هم گفته اره .قسم دورغ که کسی الکی نمیخوره .اون هم اون که ادم مذهبی ای هست .
اگر داشته باشه موضوع فرق می کنه .
از کجا بفهمم واقعا داره یا نه؟
سلام
شما احساسات خیلی شدیدی به ایشون داری و مطمئنم اگر 20 تا همسر دیگه هم داشته باشن شما از احساسات خود کوتاه نمیایید.
وضعیت روحی شما رو درک می کنم اما نظر من قطع کامل ارتباط است هر چند می دانم خیلی سخت است.
اگرچه یه مدتی سخت میگذره اما بدونید بعدا که احساسات شما نسبت به این آقا فروکش کرد خودتان به اینطور کاراتون متعجب می شید.
:73:
یعنی حاضری همسر دوم بشی؟ برات اهمیت نداره که یک زندگی دیگه خراب بشه؟
ببخشید شماهایی که می گید ممکنه همسر موقت یا دائم نداشته باشه من رو بیشتر به رابطه با اون ترغیب می کنید و سخت تر می تونم ازش دل بکنم .یعنی میشه دروغ گفته باشه ؟:54::54::54::54::54:
اگر دروغ هم گفته باشه فرقي توي قضيه نمي كنه
اونو مجبور نكن كه باهات رابطه اش را بيشتر كنه
من نمیخوام زندگیش رو خراب کنم میخوام برای همسرش مثل یه خواهر باشم .نمیخوام که زندگیشون از هم بپاشه .