RE: مزایای مجرد بودن برای آقایان(جدی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
به هر حال مريم خانوم من تصور نمي كنم اينقدرها هم بدبينانه باشه. ببينيد فقط اين قضيه احساسي بودن شما خانومها توجيه كننده هر كاري توسط شماست. هر كاري
شما( نه شماي مريم -شما= يك زن) يك چيزي رو از همسرتون مي خوايد انجام نمي شه گريه مي كنيد. اون عصبي مي شه و فرياد مي كشه. شما قهر مي كنيد. دلتون شكسته از دادش.مقصر اونه. اون بايد مي دونست كه شما زن هستيد و احساساتي!
شما و ايشون منزل مادرتون هستيد. اون از شما مي خواد برگرديد چون فردا صبح كار داره.شما ازش مي خوايد كه اون بمونه!نمي تونه. اون مي ره و منزل مادرش(اين موضوع يكي از تاپيكهاست) شما به اين دليل كه بهتون نگفته بودمي ره خونه مادرشون ديگه برنمي گرديد! اون دل شما رو شكونده بايد مي دونست شما خانوم هستيد و حساس! ايشون بايد بياد دنبال شما!!! چون شما به عنوان يك خانوم حساس هستيد!!
بابا برده كه نيستيم ما مردها. ما هم نيازهايي رو داريم كه برآورده شدنشون پرررومون نمي كنه!!!
ببينيد به نظر من عمده مردهايي كه ازدواج كردند يه مشكلي مثل كمبود محبت -كمبود شخصيت و... داشتند!! لااقل در اين دوران!
كم كم درست مي شه. حرص خوردن من هم چيزيو حل نمي كنه. ايشالله وقتي شديم مثل كشورهاي ديگه اين غرور شما زنها هم كم ميشه.
یعنی چی ؟اصلا چرا بایدبه این داستانی که تعریف کردی ، فکر کنیم؟؟؟خوب این اختلافی بوده بین زن و شوهر که ما نمیدونیم کی مقصره!!!
خدایی شما به چه چیزایی فکر میکنی ها!!شما داری از همه چیز و همه ی رابطه ها مشکل تراشی میکنی، این نشد زندگی که...
این واقعیت موجوده.
یخورده از اون اقتدار مردونه که قابل قبول شماست رو برای من باز کنید. می خوام به عنوان یک دختر ببینم یک دختر از چیش می گذره در قبال کسب محبت. عاطفه. اینو تاپیک می کنم.
ما که هر چی میگیم شما....باشه یه توضیحی میدم.
مثلا خانوم ها باید توجه کنند که آقایون دوست ندادند نصیحت بشوند و مخصوصا انتقاد های تند، چون در این شرایط به غرورشون بر میخوره و اون اقتداری که بهشون سرمستی میده لطمه میخوره
به مردها چیز هایی نگویند که مردها فکر کند که ناتوانند و هر تلاشی که میکنند فایده نداره! خانوم ها وقتی میبینند که شوهرشون داره تلاش خودشو برای خوشحال کردن خانواده انجام میده نباید انتظار زیادی از مرد داشته باشند(ره صد ساله رو نمیشه یه شبه رفت) فشار روحی وارد نکنند
جلوی اطرافیان مخصوصا دوستان احترام زیادی به شوهرشون بذارند،و مرد رو بالا نگه دارند (دست کمش نگیرند)
مثلا وقتی به خرید میروند حتی در مورد خرید لباس خودشون از شوهرشون نظر بخواهندو به سلیقه ی شوهرشون احترام بذارن.
و...
این هم از حفظ اقتدار آقایون .
خوبه؟
مریم خانوم شما که دارید می گین بی احترامی نکنند. دست کم نگیرند.انتظار زیادی نباید داشته باشن... خوب مگه مرد بی احترامی می کنه؟ من می گم از چیشون می گذرن. دیگه بی احترامی نکردن اولین وظیفست. انجام دادنش افتخار نیست که. انجام ندادنش نشونه بی شعوری و حماقت اون خانوم(یا آقاست)
یعنی اینکه زن انتظارزیادی نداره باید موجب افتخار آقا باشه؟ وظیفشه! همون طور که وظیفه مرده که انتظار زیادی نداشته باشه. یک مرد ازدواج نمی کنه که بهش کمتر بی احترامی بشه! ازدواج می کنه که بهش کمک بشه.اقتدار مردونه زیر سوال نبردن شخصیت و شعور مرد که نیست.
عجب دوران باحالی شده!! به قول معروف به مرگ می گیرنت که به تب راضی شی!!
اقتدار مردونه یعنی اینکه بعضی جاها که خیلی هم مهم نیست (یعنی به زندگی ضربه ای نمی زنه) حرف مرد برو داشته باشه. این به مرد اعتماد به نفس می ده. این تعریف منه!
ببینید آقای سورنا منم مثال هایی که زدم در این باره بود دیگه!!!!
مثلا همون خرید: خیلی وقتا حق انتخابو به شوهرش بده وهمچنین شوهرش به اون..
اگه میگی وظیفشه خوب آره وظیفه ی هر دوی آنهاست پس اون اقتداره هم حفظ میشه
منم نمیدونم شما دنبال چی هستی؟این سوالا برای چیه؟
وقتی هم که جواب میدیم بازم یه چیزایی میگی که اصلا جوابش داده شده.
ببین دوست من شما هزارو یک فکر منفی برای ازدواج نکردن داری.خوب ازدواج نکن مجبور نیستی که!
اصلا هم دنبال شخص دلخواه نرو چون همه ی زنها هزاری هم کارای خوب و باارزش انجام بدن به قول شما وظیفشونه.
شما انجام ندادن یک کار زشت مثل بی احترامی رو کار خوب و با ارزش می گید؟ من دارم می گم در برابر حق چیزی مثل نیاز بیشتر یک زن به محبت، شوهرهم اقتدار نیاز بیشتری رو داره.
به هر حال این تاپیک باز شده . ممنون می شم شما کمک کنید تا افکار منفی امثال من از بین بره.
لطف می کنید.
من گفتم اگر این چیزا رو یه زن رعایت کنه میتونه به حفظ اقتدار شوهرش کمک کنه!
خیلی دوست دارم بتونم حرفی رو به شما بزنم تا یه کم متوجه زیبایی های یه رابطه بشید نه سختی ها و کم و کاستی هاش.
سلام
اینکه هر دو طرف بعد از ازدواج یک تغییراتی تو زندگی شون به وجود می آید طبیعی است. به نظر منم همه اون کارایی که سورنای عزیز شما وظیفه یک زن می دونید را حمالی می دونم. هیچ دلیلی ندارد زنی مردی را که محبت هاش را وظیفه می دوند دوست داشته باشد. یک زن وقتی اقتدار و غرور مردش را حفظ می کند که این کارها را وظیفه نداند حتی اگرآن مرد، بد اخلاق و غیر قابل تحمل باشد.
این خاصیت ازدواج است؛ که بعد ازدواج با همون کارهایی که به قول خودتون وظیفه است رضایتتون جلب می شود.چون مهری است که خدا تو دلتون می ندازه دیگه دست شما نیست. اون وقت به این افکارتون می خندید.
البته ازدواج یه امر دو طرفه است.هر دو طرف درحد توانشون تلاش می کنند. اگر منظورتون این است که دختر هم پا به پای شما به قول خودتون تا 11 شب کار کند اون وقت خسته و کوفته بیاد خونه ، خودتون صداتون در نمیاد که چرا خونه نامرتب است، چرا غذا آماده نیست، چرا هیچی تو خونه نداریم، چرا خسته ای، چرا حوصله ام را نداری، چرا... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دنیای دخترا با دنیای پسرا فرق می کند.به خاطر همین است که ما منظور شما را از نیازهای مردونه که می گید ، متوجه نمی شیم. حرفای دوستان که شما را متقاعد نکرده بهتر است خودتون منظورتون را واضح و روشن بگید.
موفق باشید.
سورنا من حاضرم قول بدم معنی عشق رو تا بحال درک نکردی
به خدا تمام این سختی هایی که میگی وجود داره ولی وقتی هدف داشته باشی برای رسیدن به اون هدف همه برات آسون میشه
وقتی که خسته از سرکار میری خونه یه نگاه محبت آمیز همسرت تمام خستگی روزانه ات رو درمیاره ، من برای 12 موردت جواب دارم.
1- کی گفته با ازدواج خانواده ات رو از دست میدی ؟ به نظر من دل مادرت رو شاد می کنی با ازدواج.
2- وقتی من یه همسر خوب داشته باشم احتیاجی ندارم با خواهرم درد دل کنم ، میرم با همسرم درد دل میکنم.
3- ( منظور شما رو از این بند نفهمیدم) .
4- چه دلیلی داره که من نتونم تو خونه خودم نتونم راحت روی کاناپه دراز بکشم و فوتبال ببینم ، تازه به نظر من اگه خونه بابات باشی نمی تونی هر شبکه ای که دلت بخواد رو ببینی چون استقلال نداری
5- 6 7 ...
دوران رفیق بازی تاوقتی لذت داره که جیبت پر پول باشه ، وقتی که جیبت خالی باشه کدوم رفیق به شما محل میده ؟؟ ولی خانواده خوب داشته باشی حتی میتونه کمکت هم بکنه