-
RE: خدا کمکم کن
mke خوب وقتي اين تاپيك اختصاصي خانوم mush_66 هست چه اصراري داريد كه نظرتون رو در مورد خانومها و اون هم با اين لحن اينجا بگيد.من فكر مي كنم بهتره تاپيك جدا درست كني. لحن مناسب اختيار كني. من پايتم حسابي !!! اما اين بنده خدا لحن تندي كه شما به كار مي بري به دردش نمي خوره. ايشالله مشكلش حل مي شه
-
mke یه آدمه باهوش از تجربیات دیگران استفاده میکنه و خودش رو چند سال جلوتر از اونی که باید باشه میرسونه اتفاقا بر حسب تصادف طرفت هم که بنده باشم این تستا رو دادم یه کی از اونام که معتبر ترینش بود ماله دانشگاه انگلیسیه که اگه تست هوش رو سرچ کنی پیداش میکنی .تا چند وقته دیگه هم به کل از این سایت میرم .تا موقعی که امتحانام رو بدم .(میخواستم خداحافظی کنم وتشکر از همه؟) از این خانم هم معذرت میخوام / .من اینو دوستانه بهت میگم البته قبلی رو هم همینطور گفتم ولی نمیدونم چرا میخوای اعصاب خوردیت رو سر این و اون خالی کنی .دقیقا اون مشکلی رو که ازش حرف میزنی و به دیگران می چسبونی خودت هم داری به هرحال بهتره انقدر بچه گانه و به دور از منطق نظر ندی بعدشم .من خودم اول که اومدم عقایدم رو در مورده مردا گفتم سورنا بهم تذکر داد که لازم نیست هر عقیده ای داریم رو هرجایی مطرح کنیم .ومنم پذیرفتم و دیگه تکرارش نکردم چون حق با اون بود تو هم بهتره این کارو بکنی چند تا از اون قرص ها رو هم خودت بخور شاید آرومت کنه .ما دخترا هم یه طوره دیگه صمیمی بودن خودمون رو نشون میدیم ولی توی جمعی که فقط خودمون باشیم در ضمن اون هوش اجتماعیه که توی روابط کمک میکنه و بایستی در ازدواج هم مدنظر گرفته شه نه داشتن هوش به قول شما ریاضی و...اصولا آدمای باهوش توی زندگیشون شکست نمی خورن چون میدونن هر لحظه بهترین عمل و عکس العمل چیه ...یه ادمه باهوش میدونه چطوری با همه رفتار کنه که مو لای درزش نره.
-
سلام خانومی
خوبی؟؟
بهتر شدی ؟؟
-
بسه بابا نمی خواد دعوا کنید اصلا اینجا من دارم مشکلم رو مطرح می کنم شما اقای mky اینجا چه کار دارید اگر مشکل دارید برید یک تایپیک دیگه ایجاد کنید ببخشید خوب دارم راست میگم مشکل من با شما زمین تا اسمون فرق داره.
سلام bloom عزیز اول از همه ممنونم به خاطر راهنمایی های خوبت و مخصوصا ماجرای دوستت رو که تعریف کردی ارامش پیدا کردم
من با خودم فکر کردم که منهمسرم رو دوست دارم ولی حسش رو گم کردم و باید پیدا کنم و افسردگی من هم ناشی از علائم پریود هست که افسرده میشم دنبال بهانه هستم تا با همسرم دعوا کنم و بشینم گریه کنم 5شنبه تا شب و جمعه حالم خوب بود ولی یه دفغه عصر جمعه حالم بد شد نا خوداگاه به همسرم چیزی گفتم که ناراحت شد و بعد گریه ام گرفت ورفتم تو اتاقش به گریه کردن اون فکر کرد من از دستش ناراحت شدم دارم گریه میکنم ولی من گفتم از مریضیمه و تنهام بذار و براش توضیح دادم اگر پرخاشگر میشم همه از عوارض مریضیم هست حالا فهمیدم میتونم تو دل کوچیکم جایی برای همسرم بذارم فقط باید برم دنباله احساسه گم شدم
یک مشکل دیگه که برام میمونه اینه که من از دیدن عکس های سر عقدم افسرده میشم و حتی از اینکه باز کنم وببینمش می ترسم چرا؟
چو.ن اوایل عقد هم چون موقع مریضیم بود دچار این حس بودم و از همسرم بدم میومد و وقتی عکسام رو نگاه میکنم دوباره اون احساس بد بهم دست میده چه کار کنم؟ا
-
عزیز من اکثر خانوما تو این دوران پرخاشگر می شن فقط شدتش کم و زیاد داره بعضی ها مثه شما افسره می شن
اینا رو به همسرت بگو اون بیشتر از هر کسه دیگه ای می تونه بهت کمک کنه بعدشم زمانهاییکه تو این دوران نیستی و حسه خوبی به همسرت داری سعی کن
از با هم بودنت لذت ببری و حسه خوبی بهش بدی بزار بفهمه توهم از روابطتون لذت می بری این خیلی مهمه
-
می خوام تمام تلاشم روبکنم که اون احساس رو پیدا کنم که به همه بگم دوستش دارم مخصوصا خدمت اقای mke که در پیام خصوصی به من گفتن همه میدونن تو عاشق همسرت نیستی و دارن الکی بهت میگن .اقای mke شما برو اول ازدواج کن بعد بیا توی این محافل چون اینجور جاها واست یکم بزرگه و به جای اینکه کسی رو نا امید کنی امیدوارش کن
-
mush عزیز، شما فکر می کنید دیگران چطوری میفهمن که همسرشون رو دوست دارن؟ باور کن علائم دوست داشتن همسر در آوردن شاخ نیست! :D جدی میگم عزیزم، لازم نیست دنبال علاقه بگردی، چون اگه بگردی مطمئن باش هیچ بسته ای که روش نوشته شده باشه «علاقه» رو توی وجودت پیدا نمی کنی، اجازه بده به مرور درکش کنی، اتفاقا علاقه شما شکل بهتری داره چون منطقی رشد خواهد کرد، معمولا عشقهای آتشین خیلی زود خاکستر میشن.
و اما همونطور که سایر دوستان گفتن حالت ناراحتی شما طبیعیه فقط باید بتونی کنترلش کنی، چون همسرت گناه نکرده که بخواد همیشه درگیر این مشکل بشه، سعی کن مدتی که دچار افسردگی میشی کمتر با همسرت در ارتباط باشی، سعی کن اینجور مواقع کمتر از احساست براش بگی، اینطوری احساس استقلال بیشتری می کنی و میتونی به ناراحتیت غلبه کنی، این جور مواقع بیشتر ناراحتیت از اینه که چرا ناراحتی! و چرا ناراحتیت رو بروز دادی! پس مطمئن باش وقتی که تظاهر کنی به خوب بودن همین تظاهر بهت انرژی میده کمکت میکنه که از ناراحتی در بیای... اینجور مواقع معمولا از دست آقایون هم کاری ساخته نیست، پس همسرت با دیدن این وضعیت و اینکه کاری از دستش بر نمیاد خیلی بیشتر ناراحت میشه و ناراحتی همسرشما، شما رو ناراحت تر می کنه و.... تنها کسی که این جور مواقع بهت کمک میکنه خودتی، سعی کن به خودت کمک کنی که با قدرت این روزها رو بگذرونی..
:72:
-
دوست عزیز عشق و علاقه کم کم به وجود میاد. سعی کن اوقات بیشتری رو باهاش باشی چون اینطوری به هت کمک میشه که یواش یواش دوستش داشته باشی . اصولا زنها دیر عشق میشن ولی تو عشقشون پایدارتر هستن . این مشکل شما هم به مرور زمان حل میشه فقط ی کم بهش زمان بده . در ضمن سعی کن در اوقاتی که تنها هستی بیشتر بهش فکر کنی .
-
همیشه به کسانی که با عشق ازدواج می کنند حسودیم میشه من با عشق ازدواج نکردم به نظر شما منم میشه یه روز دوستش داشته باشم؟
-
خانوم ماش باور کنید شما چهره زیبایی رو که دیدی از زندگی مردم یک فریب کوچیکه. همه که نمیان مشکلات زندگیشون رو به همه بگن. شما با عقلتون ازدواج کردید فهمیدید که همسرتون شایسته دوست داشتنه.یقین داشته باشید که دوستش خواهید داشت. همه خوبیهاشو بزرگ کنید.