نوشته اصلی توسط
فرشته مهربان
سلام
فقط اومدم بگم وقتی پستهایت را میخوانم و یک پوی قوی و عاقل را می بینم از ته دلم خوشحالم .... هم خوب سبک سنگین می کنی و هم انعطافت در برابر معیارها با توجه به شرایط خوبه ...
عزیزم تو از دسته آدمهای کمالگرایی و این هنره برای یک کمال گرا که احساسات منفی و وسواس را کنترل میکنه و در بررسی امتیازات مثبت و نکات منفی را با هم نظر می کند و به تصمیم می اندیشد ....
می خواهم کمک کنم کمی از بار دغدغه ات کم بشه .... عزیزم ... جان دلم .... مهم این است که صادقانه و با توکل به خدایی که هواتو. داره راه را درست بروی ... به نتیجه اصلاً فکر نکن ... اصل نتیجه درست عمل کردن هست ... هر موقعیتی در زندگی ما فرصتی برای رشد است .... تو در این جریان وقتی توجهت به اینکه خودت باشی و کار درست را صادقانه انجام بدهی حتی اگر خلاف میل و احساساتت باشد مطمئناً برایت رشد دارد و به نقطه روشن و شفافی برای تصمیم گیری خواهی رسید و تصمیم شایسته را خواهی گرفت .
نگران نباش و بدون ترس از شد یا نشد موضوع دانسته و با دقت پیش برو ... زمان مهم نیست اینکه به تصمیمی قوی همراه با رضایت و اطمینان برسی مهم است ... و این تصمیم قوی و همراه با اطمینان و آرامش هم به معنای ایده آل گرایی نیست بلکه یعنی حتی از آنچه از روی انعطاف عاقلانه نه انعطاف از روی ترس می گذری و از معیارهایت حذف می کنی رضایت قلبی و خشنودی داشته باشی ... این یعنی عبوری رشد آفرین ... یعنی بجای احساس کوتاه آمدن در برابر چیزهایی که دلت می خواسته باشه و نیست درعوض آنچه مهمتر هست برایت و در او هست احساس بالندگی و قوی بودن و وسیع شدن و رشد و قدرت عبور از نپایدها به تو دست دهد ...
من می بینم که عملاً داری با این نگاه پیش میروی اگر دروناً همین نگاه را داشته باشی که استدلال می کنی