نوشته اصلی توسط
باران13
سلام عزیزم
اول از همه بگم که من یه پسر همسن خودتم و حرفایی که می زنی رو می فهمم و یه جور دیگه تجریه کردم
زندگی چیزی که به تو تحمیل شده ولی نحوه گذروندنش رو خودت انتخاب می کنی، من هم اکنون علاقه ای به بحث علمی یا فلسفی ندارم! ولی واقعا دوست داری چطوری بگذرونیش؟!
ببین عزیزم این فکر که قرار بود اینجوری باشه یا اونجوری باشه رو بریز دور، تو هستی نمیشه از قطعیت صحبت کرد، شاید حتی یه کودک سالم 7 ساله فردا رو نبینه! تو همه چی عدم قطعیت و واگرایی هست، مملکت ما و آدماش هم استثنا نیستن! با شمایی که ارشد داری و اونی که دکترا داره اونجوری که میخای رفتار نمیشه، بپذیر و کار درست و لازم رو انجام بده، انسان ها آزادن قرار نیست اوجوری که تو میخای فکر کنند یا رفتار کنند! بپذیر و کار درست رو انجام بده و نتیجش رو به خدا یا طبیعت یا به هر چی اعتقاد داری یا نداری بسپار، حداقل همین پذیرش بهت آرامش میده، من همیشه این شعر مولانا رو برای خودم زیر لب زمزمه می کنم
جمله که بی قراریت در طلب قرار توست
طالب بی قرار شو تا که قرار آیدت
قدرت
گابریل گارسیا مارکز میگه "قدرت جاذبه مرد و جاذبه قدرت زن" ثروت نمودی از قدرت و حرف دوستان رو قبول دارم ولی چهره رو کم تر، اما یه نکته رو در نظر بگیر من خیلی چیزها رو تو زندگیم تجربه کردم شاید بعضیا بهم بگن فاسد! ولی تا حالا برخورد داشتی با این دخترای تک بعدی که فقط ثروت یا ظاهر رو می ببینند، تا حالا باهاشون حشر و نشر کردی؟! دوست ندارم با کلماتم رفتارشون رو قضاوت کنم شاید من هم اگه تو شرایط اونها بودم رفتار بدتری داشتم، کاری به تعریف عرف از قدرت ندارم از نظر من قدرت یه مفهوم پیچیده، درونی و چند بعدی، به نظر من شاد و خ شبین زندگی کن و در عین حال اعتماد به نفست، عزت نفست و آگاهیت رو بالا ببر خود به خود ابعاد دیگه هم میان مثلا ثروت از ارزش آفرینیت + اعتماد به نفست میاد، اخلاق و مهر از عشق به خویشتنت زاییده میشه و... من آدم های ورشکسته ای رو دیدم که از صحبت کردن باهاشون تو افق سیر می کردم! انقدر جذاب بودن نه فقط برای من بلکه برای خیلیا، شاید بگی من اونا رو نمی بینم پس با آدمایی بگرد که متفاوتند، جاهایی برو که آدم های متفاوت میان، انقدر برو تا پیدا کنی!
من تو بعضی زمینه ها کاملا برعکس شمام، شما به دلایل سلیقه ای و احساسی رد میشی ولی من به دلایل عقلی، ببین ازدواج 50 درصد پسر 50 درصد دختر نیست! تو ایران نهاد خانواده هست که بعد عقلی ازدواج رو پر رنگ تر می کنه این به نفع توعه نه من
من بهت می تونم پیشنهاد بدم که تو جاهایی بری که دخترایی که از نظر فکری خوشت میان اونجا رفت و آمد دارن و برای ازدواج باهاشون آشنا شی چون تو این شرایط معمولا دخترا اغماض بیشتری دارن تا خواستگاری سنتی!
در مورد اون دختر هم خوش حال باش، دختری که با 3 تماس با خانوادش اینجوری به هم بریزه وای به روزی که روابط خانوادگیتون نزدیک تر بشه، به عنوان یه تجربه آگاهی بخش و خوب به این قضیه نگاه کن، به جای ناراحتی دور و بر اینجور دخترا نرو یا اگه هم ناخواسته وارد فاز آشنایی شدی وقتت رو تلف نکن
سعی کردم خلاصه بنویسم امیدوارم گنگ ننوشته باشم! موفق باشی
- - - Updated - - -