RE: نقش يك دختر در قبل از زندگي مشترك؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
سارا5 و نها 65 عزیز ممنون از آمدن شما در این تاپیک. شما نقش یک دختر در قبال زندگی مشترکی که هنوز شروع نشده رو چی می دونید؟
دخترهای زیادی را میشناسم چندین ساله که دارن درس میخونن و کار می کنند حتی آپارتمانی هم برای خود خردیدن ، حتی برادر یکی از دوستانم که تازه ازدواج کرده در اپارتمان خواهرش داره زندگی میکنه ولی خودش هنوز مجرده چون هر پسری به خواستگاریشون میره نه شغل مناسبی داره و نه تحصیلاتی که نه هم سطح ان بلکه خیلی خیلی پاینتر از آن دارند. خوب آقا پسرهای امروز همه سراغ دخترهای شاغل میرن و یا دخترهایی که خانه یا در امد خیلی خوبی دارند.
آگرین سلام
سوال من اینه. این دخترها چرا ازدواج نمی کنند؟ مگر پسرها در شرایطی یکسان با این دختر وجود ندارند که ازدواج هم می کنند با دخترانی در حد خواستگاران این دختر!!؟؟
ممنون می شم خانوما جواب بدن. تا حالا دغدغه آماده کردن و داشتن شرایط ازدواج رو داشتند؟
دخترها میخواهند وارد یک زندگی مشترک شوند زندگی که خود نیز در ان سهیم باشند نه نظاره گر آن به عنوان نفر دوم ... متاسفانه در جامعه ما از اول خواستگاری تا کل زندگی مشترک ، به دختر به عنوان نفر دوم دیده میشه...
آگرین شما تاکنون دغدغه فراهم آوردن شرایط ازدواج را داشته اید؟
سوال من سوال بسیار واضحیه. ممنون می شم خانومها جواب بدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
آگرین سلام
سوال من اینه. این دخترها چرا ازدواج نمی کنند؟ مگر پسرها در شرایطی یکسان با این دختر وجود ندارند که ازدواج هم می کنند با دخترانی در حد خواستگاران این دختر!!؟؟
ممنون می شم خانوما جواب بدن. تا حالا دغدغه آماده کردن و داشتن شرایط ازدواج رو داشتند؟
سلام ...
من واقعا معذرت میخوام بنده قصد توهین به هیچ قشر خواصی را ندارم ... دوست من رئیس کنترول کیفیت یه کارخانه است با مدرک فوق لیسانس ... ایشان چه وجهه اشتراک فکری یا احساسی یا کاری یا هر چیز دیگری با یه راننده ماشین سنگین ( بین جاده ای ) دارن؟
به نظر من همونطور كه يه مرد در تشكيل و اداره زندگي مسئوله يه زن هم مسئوله. اگه قرار باشه تنها مرد كار كنه و به فكر اينده باشه كه اينطوري بار زندگي تنها به دوش مرد ميفته و اون از زندگي خسته ميشه. من گرچه هنوز ازدواج نكردم ولي وقتي ازدواج كردم تصميم دارم تا جايي كه بتونم همسرمو كمك كنم و پس اندازهاي قبل از ازدواجمو تقديم به همسرم كنم و پابه پاي همسرم براي ادامه زندگي تلاش كنم.
ایشون مثلا با یک پسر فوق لیسانس ادبیات دانشگاه آزاد که متاسفانه نتونستن برای خودشون درآمدی تا به حال داشته باشن و بنابراین دست کمک همسرشون رو برای شروع زندگی مشترک می طلبند ازدواج می کنن؟ یعنی کسی که هیچ شرایطی رو برای شروع زندگی مشترک نداره ولی خب تحصیل کرده است.
قاصدک سلام
سوال اینه؟ من به عنوان یه پسر هم تحصیل دارم می کنم هم تا 10 -11 شب کار. چون دغدغه ازدواج دارم. چون اگر همین طوری برم .. هم تو صورتم نمی ندازه بابای دختر.
شما دغدغه تامین شرایط ازدواج رو دارین؟ این تا حالا اذیتتون کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
دخترها میخواهند وارد یک زندگی مشترک شوند زندگی که خود نیز در ان سهیم باشند نه نظاره گر آن به عنوان نفر دوم ... متاسفانه در جامعه ما از اول خواستگاری تا کل زندگی مشترک ، به دختر به عنوان نفر دوم دیده میشه...
در مسئولیتها البته!!
چرا متاسفانه؟
سورناي عزيز. زندگي چنان سخت شده كه دخترا هم دغدغه دارن. اتفاقا شيريني زندگي مشترك به اينكه كه زن و مرد با هم بسازنش
می شه بفرمایید در قبال این دغدغه خانومها چی کار می کنن؟ یعنی چی دغدغه دارن؟ یعنی تو اضطراب این هستن که نتونن شرایط مالی ازدواج رو فراهم کنن؟
قبل از ازدواج مهمترين مسئله براي خانم ها مسئله انتخاب همسره. بعد از ازدواج هم اداره اون زندگي و تامين ارامش