نوشته اصلی توسط
روناک محمدی
سلام دوستات یه سوال و مشورت خواستم
مادربزرگ همسرم فوت شده و شخص بزرگ فامیل بوده
به من پیام داد و گفت مراسم خاکسپاریش ۵شنبس و اگه لازمه من خودم به پدرت زنگ بزنم و اطلاع بدم گفتم نه خودم میگم ولی بخوان بیان هم من نمیزارم بیان گفتم ۳ناهه اینجام خانوادت یکیشون سراغ نگرفته زنگ نزدن بعد انتظار احترام از جانب ما دارن؟گفت فاتحه و اینجور مراسما قهر و ناراحتی نداره و مسئله قهر تو جداست و خانواده من همونایی بودن که واسه مراسم خالت همشون اومدن و احترام گذاشتن گفتم خانواده منم همونایی بودن که ماشین نداشتن بیان مراسم شهرستان واسه اون مادربزرگت ولی تسلیت گفتن مادرمم اومد خونتون گفت هنر کرد بعد ۱سال اومد و فلان گفتم باشه تو درست میگی گفت تو بچه ای خانوادت رسم و رسوم رو خوب بلدن گفتم تو تا دیروز حرفی نموند بار خانوادم نکنی الان عزیز شدن؟؟بعد گفت خانواده زن های پسر خاله هام و همه اومدن فقط شمایید گفتم اونا زناشون قهر نیستن و مشکل ندارن گفت چون زندگیاشونو دوس دارن بعدشم قهرم کنن اینجور مسائل جدا از قهره
گفت خانوادت با من مشکل داشتن با اینا هم مشکل دارن؟چرا به اینا تسلیت نگفتن و یه زنگ نزدن؟گفتم شما همیشه احترام رو از جانب ما میخواید و بحث کردیم خلاصه
حالا بنظرتون باید چکار کنم؟باید حضور پیدا میکردم؟مراسمش دیروز بود و تموم شد گذشت نرفتیم
حالا بنظرتون کار درستی بود نرفتن من و خانوادم؟یا باید میرفتیم؟و اینکه الان چی؟باید خانواده من برن سر خاکش و به خانوادش تسلیت بگن؟یا اینکه برن خونه دایی بزرگش؟یا خانوادم سبک میشن؟میشه یکی راهنماییم کنه چه کاری کلا درسته؟؟ممنون میشم