با سلام و تشکر از لطفتون
ج) خیر
اینکه همه چیزی تحت مدیریت خدا ، ربوبیت خدا، خالقیت خدا و قدرت و مهربانی خدا تحت کنترل هست. و اینکه من رو هم آفریده اند. حتما نظری داشته!:43:
دیروز!
من همیشه فکر می کردم گریه دلیل نمی خواد!!!! یه کمی خوب به خودمون فکر کنیم چراش رو می فهمیم.
1 ساعت و 3 دقیقه و 25 ثانیه اکثرا با خانواده
آخه این واجد چقدر خندیدن رو نمی دونم واحدش چیه؟ !!!:311:
ولی کلا از مصاحبت با افراد شوخ طبع لذت می برم. اگرچه خودم کم بهره ام.:47:
قبلا جواب دادم چند پست قبل
اگر علت دلخوری فرد ، کوتاهی، خطا یا ظلمی از طرف من انجام شده معذرت خواهی و قول به جبران دادم. اما اگر سوء تفاهم بوده سعی کردم با شفاف سازی مسئله را حل کنم. اما اگر قبول نکرده است. صبر کردم. تا در شرایطی که احساسات منفی اش فروکش کرد دوباره چرخه را از اول برم.
الحمدالله بله
تصور نمی کنم که صرفا به خاطر شغلم بوده است. امتحان و ابتلاء بنده شکر خدا در این مورد نبوده است. و خدا لطف کردند.
بله بوده مطالبی که خودم رعایت نکردم.
دقت کنید ما مشاوران هم مثل مراجعان نیاز به یک نقشه رفتار صحیح داریم. این نقشه از قضا دست مشاور هست. اما این بدان معنی نیست که مشاور خود نقشه هست. بلکه مشاور هم به اندازه ای که این نقشه را می پیماید بهره می گیرد.
البته امتیازی هست که نقشه را داشته باشیم. اما کافی نیست.
(دررابطه بازندگی مشترک ورعایت نکات مشاوره ای)
میشه از 20 نمره بدهم؟!
نمره 10تا 12 می دهم.
دقت کنید همین 10 تا 12 هم زندگی ام را عالی کرده. چون طرف دیگر همسر هست. نمره بالای همسر در رعایت نکات مشاوره ای 18 تا 20 بوده که کمک کننده بوده است، در نهایت معدل می آید بالا اینطوری:310:
آنقدر بزرگ نبوده که یادم بمونه!!!
حضوری نه. اما بعضی مراجعین تالار بوده اند که ازشون شماره کارت گرفتم و هزینه را عودت دادم.
دقت کنید مشاور کاری برای مراجع نمی کند. که من بگویم برای مراجع کاری کردم یا نه!
بلکه مشاور از مراجع می خواهد که کاری خاص و مشخص یا فکری خاص را پیگیری کند. ونتیجه در نهایت بر می گردد به انجام کار توسط او.
معمولا مشاوران در زمینه های مالی و اداری مستقیما فعالیتی نمی کنند و منشی مراکز مشاوره دخیل هستند.
یعنی اگر ما مراجعی را می بینیم این توسط مرکز مشاوره و منشی مراحل مالی را سپری کرده است.
تصور می کنم کسانی که هزینه مشاوره ندارند اساسا مراجعه نمی کنند به مراکز مشاوره بگویند ما پول نداریم.