این هم برگ زرینی از زنان با وفای ایرانی!:104:
نمایش نسخه قابل چاپ
این هم برگ زرینی از زنان با وفای ایرانی!:104:
کامران جان سلام :
متاسفانه این مسائل قبیح توی جامعه ما زیاد شده . اما دو تا نکته را فرواموش نکن :
اولا مردای زیادی هم اهل خیانت هساتد و این عمل زشت را هر دو جنس مرتکب میشوند .
دوما این سایت برای طعنه زدن نیست این سایت برای این هست که اگر کسی کمکی از دستش بر میاد انجام بده .
موفق باشید .
این که دارن اینجوری مسایل رو کم کم توی جامعه ما عادی میکنن و.....بحث دیگه ای هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
مردای اهل خیانت هم موردشون همین رو میگم با این تفاوت که متاسفانه شاید زیادتر هم باشن!
هرچند که در مورد خیانت باید ریشهای موضوع رو بررسی کرد.
در مورد کمک به این خانوم باید بگم که گویا مشکل اصلیشون کمبود عشق و محبت از سمت همسرشون باشه,خوب وقتی همچین چیزی هست من واقعا برام تعجب هست که چرا این زن و شوهرا نمیشینن 2 دقیقه با هم صحبت کنن!!! خوب بشینین با هم اول صحبت کنین و خواسته هاتون رو منطقی بگین به همدیگه بعدش با همدیگه دعوا کنین یا خیانت و......:300:
ما 25-6 سالمون شد توی این جامعه اسلامی! چه چیزای که ندیدیم:300:وقتی بچه بودیم یه سری چیزا ارزش بود که حالا شده ضد ارزش:160:یا کلا بی ارزش واقعا گند بزنن به این جامعه در حال گذار ایران:223:که نسل ما رو داره قربانی میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
شما از كجا ميدونيد كه صحبت نكرديم با هم ؟ اتفاقا خيلى هم صحبت كرديم و به نتيجه نرسيديم
ضمنا فكر نميكنم لزومى داشته باشه اينقدر جبهه بگيرين
علاقه ايى تو دل من ايجاد شده بود و حالا كه مدتى گذشته و رابطه ايميليمون قطع شده موضوع برا منم كمرنگ شده
ولى هنوز هم رو اين حرفم هستم كه اگه خوشبخت نباشى بايد جدا شى
شما آقايونم سعى كنيد خودتون كامل باشيد برا همسراتون مطمئن باشيد اين فكرا به ذهن همسرتون نميرسه
نوشین خانوم ، هر کی می خواهد یک کاری کنه ، اول بریا خودش انگیزه درست می کنه .
مثلاً دوستم چون منو دست انداخته ، پس من می تونم ، اونو بد جورکتک بزنم ؟؟؟ اون یک کار اشتباه کرده ، اما نباید ، شما کار بدتری رو پیش بگیرید.
به هر حال ، برای شما آرزوی توفیق می کنم ، شما فقط یک کم احساساتی شدین و این احساسات ، شما رو به هر سمتی می کشه ....
با شوهرتون رو راست باشین و بگین فلان کارهاتون باعث رن منه ، می دونم شما قرد منطقی ائی هستین.
خوبه:104:اگه به نتیجه نرسیدین,بعد صحبت و تلاش هاتون بهتر هست که جدا بشین به جای این که شما با فکر و علاقه ی فرد دیگه ای زندگی کنین که خود این امر به نظر من خیانت محسوب میشه.نقل قول:
شما از كجا ميدونيد كه صحبت نكرديم با هم ؟ اتفاقا خيلى هم صحبت كرديم و به نتيجه نرسيديم
ضمنا فكر نميكنم لزومى داشته باشه اينقدر جبهه بگيرين
علاقه ايى تو دل من ايجاد شده بود و حالا كه مدتى گذشته و رابطه ايميليمون قطع شده موضوع برا منم كمرنگ شده
ولى هنوز هم رو اين حرفم هستم كه اگه خوشبخت نباشى بايد جدا شى
شما آقايونم سعى كنيد خودتون كامل باشيد برا همسراتون مطمئن باشيد اين فكرا به ذهن همسرتون نميرسه
خوشبختانه من ازدواج نکردم:227:
سلام
اگه میخواهی این جریان از ذهنت بره بیرون بهترین کار اینه که به وجدانت رجوع کنی راستی اگه الان متوجه بشی که همسرت همین حالت رو نسبت به تو پیدا کرده چکار میکنی بهش حق میدی نه بعید میدونم مطمئننا ازش ناراحت میشیو لقب خائن رو بهش میدی در ضمن چطور فهمیدی که با اون آقا بیشتر تفاهم داری فکر نمی کنی الان داری اشتباه میکنی مگه میشه از رو نوشته یا ادبیات افراد رو شناخت خیلی دقت کن بازیچه ی دست افراد نشی در مورد ارتباط با اون آقا هم باید بدونی این ارتباط شیطانیه چون اون دلیل از بین رفتن ارتباط عاشقانه بین تو و همسرته پس به جای حق دادن به خودت با استدلاله عاشق شدن برو به جنگ شیطون و با قطع کردن این رابطه نه شوهرت رو بلکه خودت رو نجات بده (راستی تعقل-توکل -توسل یادت نره)
من همه پستارو خوندم
به نظر من خیانت هیچوقت قابل توجیه نیست چه واسه خانم چه واسه اقا،عینه قتله
حالا نوشین جون هم به اشتباهش پی برده و باید واقعا توبه کنه
مساله مشکل با همسرت جدا از موضوع خیانته واگه واقعا در این مورد به نتیجه نرسیدین (با صحبت)حتما به یه مشاور برید
اینو هم در نظر داشته باش هیچ انسانی کامل نیست و وظیفه شما هست که به شوهرتون کمک کنید وبر عکس
سلام خانم
با موضوعی که مطرح کردی دوستان وارد صحبت شدند و بعضی از دوستان کمی کم لطفی نمودند این مورد ممکنه برای هر کسی در طول زندگی پیش بیاد و قطعا" خلاء هایی هست که این موارد رو پر رنگ تر می کنه به نظر من بستگی به جنس طرف مقابل هم نداره خانم یا آقا . منتها در دنیا و علی الخصوص ایران ما این موارد قبح عملش از جانب جنس مونث بیشتر نمود پیدا می کنه چرا که در تمام دنیا و با هر فرهنگی زنان اسطوره های اعتماد ، صبر و سازش و گذشت هستند ( اکثریت ) خوشحال میشم از احوالتون بگید و اینکه بالاخره چه شد .آیا پس از حذف فرد مورد نظر فقط خواسته ها و کمبودها بایگانی شد یا تلاشی برای مرتفع شدن آنها انجام شد چرا که اگر فقط با ملاحظات کنار کشیدید مبادا روزی زخم چرکی سر باز کنه و آغازی دیگه . منتظریم
عشق و دوست داشتن دو مقوله جدا از يكديگه هستند خيلي ها هستند كه يك عمر در كنار همديگه زندگي ميكنند و همديگر رو دوست دارند و به خاطر ابرو و فرزند و دلايل ديگه جرات اينكه ابراز كنند كه عاشق همديگر نيستند رو ندارند انسانها مينوانند هم عاشق همديگر باشند و هم همديگر رو دوست داشته باشند كه به ندرت اين مساله رخ ميده .به نظر من اشكالي نداره كه انسانها در دوران حياتشان عاشق شوند.