-
بعضی ها تو این تاپیک منطقی حرف میزنن و بعضی ها از در احساس وارد میشن ...
عسل جان شما مشخصه دختره فوق العاده احساسی هستی .
ولی تا این حجم از احساسات نباید الان فوران کنه بعد از ازدواجت باید شکوفا بشه .
ازدواج اصلا معقوله ای نیست که احساسات بیش از اندازه توش دخیل باشه .
احساس فقط در حدی که خوشت اومده باشه و به دلت نشسته باشه همین کافیه .
اگه در این حد باشه دیگه وقتی نشه کارت به قرص و دارو نمیکشه .
عزیزم شما باید با عقلت برای ازدواج تصمیم بگیری . این کارا ینی چی؟؟
من نمیدونم چرا شما خواستی با پسری ازدواج کنی که این همه از وضعیت خوانوادگی که خودت بیان کردی پایین تره و چرا هیچی ازش نمیخواستی و حاضر بودی بری شهرش با هر وضعیتی که داشت کنار بیای. اصلا چرا فک میکنی پسرا از خداشونه که با یه دختر بالاتر از خودشون ازدواج کنن . اتفاقا اکثریت موردای بالاتر از خودشونو نمیپسندن مگر اینکه دنبال سو استفاده باشن .
عسل جان شما از دو فرهنگ کاملا متفاوت بودین اون آقا تا حدی شمارو پسندیده ولی باید میومده میدیده خوانوادش هم میومدن شما و خوانوادتونو میدیدن بعد تصمیم نهایی رو میگرفتن . اینکه اومده خواستگاری قسم نخورده که حتما ازدواج میکنین. هر کسی تو ازدواج شرایط خودشو در نظر میگیره . تا جایی که میبینم ایشون به شما بی احترامی نکرده . شاید از چیزایی که شما فکرشو هم نمیکنی خوشش نیومده .
شاید خوانوادش راضی نبودن با یه فرهنگ دیگه وصلت کنه . شاید دوس نداشته زنش بالاتر از خودش باشه ... نمیدونم هزار تا شاید دیگه که اصلا ما خبر نداریم ولی مردم برای ازدواج بهش فک میکنن .
همه که مثل شما فقططططط به عشق فکر نمیکنن . عزیز جان عشق آب و نون نمیشه . شما چون از اول همه چیز تو زندگیت داشتی فکر میکنی فقط عشقو کم داری فقطم عشق مهمه. ازدواج به یه سال نکشیده اگه خراب نشه به روال عادی تبدیل میشه.
به نظر من در حال حاضر همون متخصصی که میری زیر نظرش ادامه بده و جلسات مشاوره هم برو و تمام مشکلاتتو بیان کن و راهنمایی بخواه ببین اشکال کارت کجاست .
تلسمو جادو نیست عزیزم یه جای کار ایراد داره حتما سعی کن که برطرفش کنی و بیشتر ازین به خودت آسیب نزنی .
-
سلام دوستان
ببخشید من دیر جواب دادم راستش من بخاطر فشار عصبی بستری شدم و سرم زدن
مجال این نیست که تک تک اسمتونو بیارم از همه اونایی که مخالفت کردن و یا تایید کردن و وقت گذاشتن بی نهایت سپاسگزارم
دوستان بخدا من حق میدم شاید خانواده اش مخالف بوده باشن اونوقت مگه از اول نمیدیدن که شهر دیگه ایم پس چرا حتی خواستگاری اومدن ، حتی به قدری گرم و صمیمی برخورد کردند که پسره از هتل زنگ زد و گفت کاملا نظرشون مساعده حتی پدر اقا پسر رسما ما رو دعوت کردن خونشون و تایمشم تعیین کردن پس اینو نفرمایین لطفا
ایشون فقط مابین حرفاشون نگران گفتن اگه خانواده تو بیان وضع ما رو ببینین مخالفت کنن چی . تو چیکار میکنی منم گفتم بحث مال و منال برای من مهم نیست
من بازم میگم من اصلا قصدم از بیان شرایطم این نبود که بگم خیلی شرایطم عالیه و برخی دوستان ناراحت شدن بقران فقط خواستم بگم که نسبت به اونا کم کمش بیست برابر شرایطمون بهتر بود و توضیح مسئله کنم پس سو تفاهم ایجاد نشه
من فرق دوستی با اشنایی برای ازدواجو کاملا درک میکنم ایشون از اولش قصدشونو ازدواج گفتن حتی چند باری که اومدن دیدن من خانواده شون کاملا در جریان بودن و خانواده شون چندین بار به خود من زنگ میزدن و کاملا راضی بودن
فقط قرار بودن که خرداد ماه سال بعد بیان خواستگاری که بنا به شرایط خواستگار واسه من اومد منم اینجا از دوستان مشورت خواستم و راهنمایی کردن که رابطتو قطع کن و بگو بیان خواستگاری
که من طبق فرمایشتون عمل کردم و ایشونو در منگنه گذاشتم که اگه واقعا میخوایین تشریف بیارین رسمی اقدام کنین که اولش گفتن شرایط ازدواج ندارم و رفتن ( در اینجا اصلا بحث مخالفت خانواده هم مطرح نبود بلکه خودشون خداحافظی کردن ) فرداش زنگ زدن و با ترس گفتن بذار ببینم چجوری میتونم بیام خواستگاری که بعد هم اون جریانها...
هیچکسی حالمو درک نمیکنه چون من باورشون کرده بودم و این وسط ببنید اون چیکارا کرده بود که باور کردم
و الان همه میگن احساسی بودی . این خلا بیشتر از همه به وجود خود من ضربه زد و کنایه های اطرافیان که خودت مقصر بودی . من مقصر نبودم من فقط صادقانه دل دادم . قبلاها میگفتن دخترا پول پرستن اما من حتی پول هم نخواستم ......حرف اخرم اینه کسی رو بی دلیل قضاوت نکنین چون گرفتار میشین
دوستان ممنون از همگی . لطفا اگه میشه برا سلامتیم و آرامشم دعا کنین
-
دوستان عزیز من کوچیک تک تک شماها هستم اما فکر نمیکنین بهتره دست از سرزنش و قضاوت فعلا برداریم؟تک تک شما ها دلسوزید اما فعلا باید روحیه عسل درست بشه..با سرزنش کردن به نظرم در این برهه زمانی چیزی درست نمیشه...:72:
عسل جان کم کم خوب میشی
تو تنها کسی نیستی که این شرایط رو گذروندی
مرحم تو فقط گذره زمانه..باور کن انشالله روزی میرسه که نسبت به این روزهات کاملا بی تفاوتی
فقط یادت باشه تنها چیزی که اگر از دست بدی دیگه بهت برنمیگرده سلامتیته...
حیف نیست سلامتیت رو بخاطر کسی از دست بدی که انقدر راحت تورو گذاشت کنار؟؟؟؟
ببین اگر این پسر واقعا اهل زندگی بود تو بلاکش میکردی هر طور شده یه راه ارتباطی باهات پیدا میکرد
تو اشتباه نکردی در این مورد
ببین عسل تو داری خودخوری میکنی، خودتو نابود میکنی، اسیب به جسم و روحت میزنی و....
اما طرفت رو ببین..راحت داره زندگیشو میکنه بی خیاله بی خیال.چچقدرررررر راحت بی خیال همه چیز شد
بلند شو از این وضعیت..راحت زندگیتو بکن.سرتو بگیر بالا.بگو (ببخشیدا) به درک که نشد.
بازم بخدا باور کن روزی هزار بار باید خدا رو شکر کنی که همچین مرد بی مسئولیتی رو به عنوان همسرت نپذیرفتی...به نظرم لطف خدا شامل حالت شده
همچین ادم دمدمی مزاجی معلوم نیست بعده ازدواج چه تصمیمات غلطی بگیره..اون موقع دیگه باید میفتادی دنبال طلاق و طلاق کشی....
الان چند روز حالت بده...بعد بهتر میشی و دوباره زندگیت عادی میشه
من هنوز 4 سال بعده طلاقم اسیب هاش رو دارم هنوز چه روحی و چه جسمی....
مراقب سلامتیت باش.هیچی مهم تر از اون نیست.
-
عسل جان به نظرم یه چند روز نیا تو سایت...حال روحی خوبی نداری و الان وقت استراحتته.اینکه هی بخوای نظرات بقیه رو بخونی و بهشون جواب بدی کمکی به بهبود حالت نمیکنه..چند روز استراحت کن .به خودت فرصت بده این روزها هم بلاخره میگذرن و میرن ولی نباید بذاری سلامتیتم با خودشون ببرن.بعدا وقتی آروم تر شدی دوباره بیا نظراتو از اول بخون.اینجا همه میخوایم به شما کمک کنیم ولی اول باید حالت خوب بشه
-
:72:بارها گفتهام و بار دگر میگویم ........................که من دلشده این ره نه به خود میپویم:72:
:72:در پس آینه طوطی صفتم داشتهاند..........................آن چه استاد ازل گفت بگو میگویم:72:
:72:من اگر خارم و گر گل چمن آرایی هست ..........که از آن دست که او میکشدم میرویم:72:
:72:دوستان عیب من بیدل حیران مکنید ..................گوهری دارم و صاحب نظری میجویم:72:
:72:گر چه با دلق ملمع می گلگون عیب است ...............مکنم عیب کز او رنگ ریا میشویم:72:
:72:خنده و گریه عشاق ز جایی دگر است ..........میسرایم به شب و وقت سحر میمویم:72:
:72:حافظم گفت که خاک در میخانه مبوی ..........گو مکن عیب که من مشک ختن میبویم:72:
:72::72::72::72::72:
:72:بـگـذار تـا بـگـريـيـم چـون ابر در بهاران ..........کـز سـنـگ گـريـه خـيزد روز وداع ياران:72:
:72:هر کـو شـراب فـرقت روزي چشيده باشد..........دانـد کـه سـخـت بـاشـد قـطع اميدواران:72:
:72:بـا سـاربـان بـگـويـيـد احـوال آب چشمم..........تـا بـر شـتـر نـبـنـدد محمل به روز باران:72:
:72:بـگـذاشـتـنـد مـا را در ديده آب حسرت..........گـريـان چـو در قـيـامـت چشم گناهکاران:72:
:72:اي صـبـح شب نشينان، جانم به طاقت آمد..........از بس که دير ماندي چون شام روزه داران:72:
:72:چـنـديـن کـه برشمردم از ماجراي عشقت.......... انــدوه دل نــگــفـتـم الـا يـک از هزاران:72:
:72:سـعـدي به روزگاران مهري نشسته در دل ..........بـيـرون نـمـي تـوان کـرد الا به روزگاران:72:
:72:چـنـدت کنم حکايت شرح اين قدر کفايت..........بـاقـي نـمـي تـوان گـفت الا به غمگساران:72:
*** عبادت کنید، دعا کنید، گریه کنید، فیلم ببینید، کتاب بخوانید، خودتون رو مجبور کنید در جمع باشید، گردش بروید ... آنقدر فکرتون رو مشغول کنید تا زمان بگذرد و آرام شوید ***
اگر ناراحت تون کردیم ما رو هم حلال کنید همه از سر دلسوزی بوده و هست
موفق باشید :72:
-
من نه قصد سرزنش داشتم نه قصد قضاوت. نميفهمم چرا فكر ميكنين دارم از سر قساوت، شما رو قضاوت ميكنم تا خدا يه زمانى هم سر ما بياره تا بفهميم چه خبره. ما اين پيراهنو سال ها پيش پاره كرديم ... زندگى سخته، سخت امتحان ميگيره. بى رحمه. ولى همينيه كه هست. آدم بايد با واقعيت ها رو به رو بشه. همه ما دوست داريم دنيا هميشه باب ميلمون باشه. ولى نيست. بايد قوانين زندگى رو ياد گرفت.
اميدوارم حالتون زودتر خوب بشه.
يه جايى هم بالاخره ميفهمين كه نبايد انقدر خودتون رو دست كم بگيريد. شما بايد با يكى هم سطح خودت ازدواج كنى. اگه فكر ميكنى وضع مالى خونوادت در هر حدى هست، همسرت هم بايد همون حدود باشه نه بيست برابر كمتر. همونقدر كه خودت اينو ميفهمى، طرفت هم ميفهمه. حالا يا بايد پسر قالتاقى باشه و دنبال پول دختر يا اينكه پسر باحيا و متينى باشه كه صددرصد براش افت داره و باعث نابوديش ميشه. يكم به بقيه هم حق بده.
-
با سلام عسل خانم:72:
عسل خانم گل قوی باش ...مبارزه کن با تمام این روزهایی که بالاخره میگذره...و برای همه ما وجود داره...
اما حواست باشه ...حواست باشه نذاری بدون اینکه چیزی بهت اضافه کنن به دفتر عمرت بیان و برن!!!
برای اینکه به ارامش برسی باید خودتو وصل کنی به کسی که
بالاترین منبع ارامشه و قدرت مطلق...از طرفی بی نهایت شما رو دوست داره...
خودتو بنداز تو دامن کسی که بهت کمک میکنه یاد بگیری...
جواب همه سردرگمی ها و سوالاتت با کسیه که افریننده شماست ...
به خودت بگو این روزها میتونه نقطه عطفی باشه تا من با تمام وجودم خوشبختی رو به اغوش بکشم
به خودت بگو از این به بعد ازادم تا کسی رو انتخاب کنم که فلان ویژگی رو داشته باشه (ی ویژگی خوبی که دوست داشتی ولی اون اقا نداشت)
حداقل با 10 مورد این جمله "ازادم تا کسی رو انتخاب کنم" رو کامل کن بگو و بنویس....
و در نهایت میبینی کسی رو وارد زندگیت میکنی که اونم برای رسیدن بهت سختی هایی رو پشت سر گذاشته و حالا قدر هم و میدونید و
با همون صداقتی که تو عشق داری تا ابد خوشبخت کنار هم زندگی میکنید:72:
بهت قول میدم درست میشه چون میسپاریم به خدا نه به خودمون
ی همدردی برای ارامشت دعا میکن:72::72::72:
-
راه هایی برای دوست داشتن خودمون:
روزتان را با عشق (و نه تکنولوژی) شروع کنید. قبل از اینکه از رختخوابتان بیرون بیایید، ارزشمند بودنتان را به خودتان یادآور شوید. عشق را درون ریههایتان بکشید و بیرون دهید. خودتان را از عشق سیراب کنید.
برای فکر کردن و نوشتن وقت بگذارید. هر روز وقت بگذارید و روی درونتان تمرکز کنید. با ۵ دقیقه مدیتیشن و ۵ دقیقه نوشتن در صبحها شروع کنید. کمکم این زمان را افزایش دهید.
با شادی با خودتان حرف بزنید. برای اینکه ذهنتان را آموزش دهید مثبتتر باشد، از تایید کردن استفاده کنید. مچبندی روی دست راستتان ببندید، وقتی میبینید که به هر ترتیبی میخواهید از خودتان سوءاستفاده کنید، مچبند را به دست چپتان منتقل کنید.
علایقتان را گسترش دهید. چیز جدیدی را امتحان کنید. یک زبان جدید یاد بگیرید. جاهایی بروید که قبلاً نرفتهاید. کارهایی انجام دهید که قبلاً نکردهاید. شما حق دارید زندگی فوقالعاده داشته باشید.
از فعالیتهای زندگیبخش لذت ببرید. ورزشی را پیدا کنید که دوست دارید. غذاهایی را کشف کنید که برایتان مفید است. یک روز دست از تکنولوژی بردارید و وقتتان را به کارهایی بگذرانید که به شما حس زنده بودن میدهند.
برای آزاد شدن مشتاق باشید. نفس بکشید، ریلکس باشید و رها کنید. هیچوقت نمیتوانید تصویر کامل را ببینید. نمیدانید هر چیزی چه هدفی به دنبال دارد. با فکر نکردن و آرزو نکردن اینکه کاش آدمها و اتفاقات طور دیگری در زندگیتان بودند، از جنگیدن علیه خودتان دست بکشید. برنامه شما ممکن است از قصد و نیت روحتان متفاوت باشد.
روی رشد و پیشرفت فردی و معنویتان کار کنید. به استقبال رشد بروید. زندگی یک سفر است. ما به دنیا آمدهایم که یاد بگیریم و در سطحی عمیقتر دوست بداریم. اگر بخواهید تند قدم بردارید، زندگی برایتان سخت خواهد شد. آهسته قدم برداشتن برای جلو رفتن در زندگی کافی است.
تواناییهایتان را مال خود کنید. آنقدر خودتان را دوست بدارید که فرصتهای محدودی که پیش رویتان قرار میگیرد را باور کنید. وارد عمل شوید و زندگی زیبا برای خودتان بسازید.
با خودتان صبوری کنید. عجله و ترس را کنار بگذارید. آرام باشید و به خودتان اعتماد کنید. تلاش کنید و مطمئن باشید دنیا پاداشتان را خواهد داد.
با قدردانی زندگی کنید. ذهنتان را آموزش دهید که قدردان و شکرگزار باشد. استعدادها، زیبایی و شکوه خودتان را تحسین کنید. خودتان را با تمام نقصها دوست داشته باشید.
بگذارید بصیرتتان هدایتتان کند. همه پاسخها به درون خودتان برمیگردد. به دنبال نشانهها باشید و به احساسات درونیتان توجه کنید. وقتی میخواهید تصمیمی بگیرید، احتمالاً دو صدا از درون خودتان میشنوید. صدایی آرام در خود والایتان و صدای بلند که نفستان است. همیشه راهی که صدای آرام نشانتان میدهد را دنبال کنید.
کاری را انجام دهید که محترمتان میکند. در فعالیتهایی که پایین میآوردتان شرکت نکنید. اجازه ندهید افراد مسموم وارد زندگیتان شوند. همه را دوست بدارید اما مراقب کسانیکه اجازه میدهید وارد زندگیتان شوند باشید.
تردیدها و عدم قطعیتها را بپذیرید. رنج کشیدن از زندگی کردن در غم گذشته یا ترس از آینده ناشی میشود. توجهتان را به زمان حال معطوف کنید و آرامش داشته باشید.
خودتان را ببخشید. از خطاهایتان درس بگیرید و به جلو حرکت کنید. با این جمله به خودتان اطمینان دهید: «خودم را با خاطر قضاوت کردن خودم میبخشم.»
قدرت لذت را کشف کنید. دوست داشتن خود نیاز به زمانی برای ریلکس بودن، تفریح کردن و ارتباط نزدیک با دیگران دارد. دنیای پرسرعت امروز مجبورمان میکند مدام در رقابت و هدفسازی باشیم که جایی برای بازی و تفریح برجا نمیگذارد.
روی مثبتها تمرکز کنید. به قلبتان رجوع کنید و نقاط مثبت خودتان را تحسین کنید.
مراقب نادیده گرفتن خود باشید. مراقب انتخابهایتان باشید. چندین بار در طول روز از خودتان بپرسید، «آیا این انتخاب به من ارزش میدهد؟»
تجسم کنید که اگر ارزش خودتان را باور داشتید زندگیتان چه شکلی میگرفت.زندگیتان را به دوست داشتن خودتان اختصاص دهید. این باید مهمترین هدف زندگیتان باشد.
-
عسل عزیزم
این تجربه خودمه که میگم
بالاخره یه روزی
یه عشقی میاد توی زندگیت
که میفهمی
تمام عشق های قبل از اون سوءتفاهم بود
یاحق
-
سلام
**دردی که مرا نکشد قویترم خواهد کرد***
آرزوی بهبودی و خیزش دوباره برای شما دارم..
بغیر از حرفائی که براتون نوشتم و شما اهمیتی ندادین ولی به عنوان همشهریتون وظیفه دونستم که تنهاتون نذارم , میخوام اینو عنوان کنم که هر چقد مشکلتون حاد باشه هف هش ماه دیگه این قدر براتون
مهم نخواهد بود و یکسال دیگه هم کمتر و همینطور کمتر کمتر ..
فقط چیزی که این وسط باید هی به خودتون یادآوری کنین اینه که نباید بذارین این قضیه بیشتر پرو بال بگیره .. مثلا صبح که از خواب پا میشین و اولین فکرتون این اقا هستش نباید دیگه اضافه بر اون بهش انرژی منفی بدین
مقاومت کنین و نترسین از روزهای پیشرو.. گذر زمان حالتونو خوب خواهد کرد و در آینده قوی تر خواهید شد..