RE: بابا مسلمونا یکی به داد من برسه کجایید پس ؟؟
نگفت دروغ نمیگم گفت به اونایی که دوستشون دارم دروغ نمیگم بد جور گیر افتادم .مابیشتر سر مسائل و تفاوتای زنها و مردها بحث میکردیم.خوب یه دفه که نمیشه .هروقت باهاش حرف میزنم پشیمون میشم که ترکش کنم .خیلی منطقی باهام بحث میکنه .جواب این یه سوالمو با آره یا نه بده باشه ؟کلا هیچ دختر یا پسری ولو تحصیلکرده و.......نباید با جنس مخالف ارتباط داشته باشه البته منظورم کلامیه با نوع دیگه ارتباط کاملا مخالفم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
نه بابا چي چيو همه مردا يا زنها در دوستي به دنبال سو استفاده هستند!!! ؟خدايا تو رو به عظمتت يخورده اين بدبينيو كم كن!!
مي گم ايشون ارتباطاتش خيلي با خانوما راحته. دليلي هم كه مياره دليل خوبي نيست. توجيهي هم كه مي كنه دال بر اينكه اگه تو بياي همه رو فراموش مي كنه توجيه مناسبي نيست.
شما بايد اهل پيام عاشقانه و لي لي به لالاي مرد باشي ولي همسرت!! يا نامزدت يا كسي كه ازش مطمئن شدي. آخه اون روانشناس نگفت اول مطمئن شو كه اون آدم مستحق ابراز علاقست و بعد نامه بفرست. اين ارتباطات از پاي بست اتفاقا بايد باشه. اما به مرور احساس جاي خودشو باز مي كنه. نه از همون ابتدا. همين طور روابط جنسي هم نبايد تا قبل از ازدواج باشه. مگر در حد روابط عاطفي مثل دست دادن . سر گذاشتن رو شونه و همين. چيو ديدي كه فكر كردي اون انسان صاديقه خوب باز كن من هم بدونم. آخه خودت گفتي اون حتي رسما يك بار هم ابراز علاقه نكرده!!! اتفاقا مردي كه بخواد به شما برسه و قصدش واقعا سالم باشه پاشنه در و ديوار خونتونو مياره پايين . اينكه خيلي بود و نبودت تاثير نداره در رفتار اون خيلي هم چيز خوبي نيست!
حرفات رو قبول دارم میشه روابط مشکل دار رو برا توضیح بدی متوجه نشدم؟؟؟؟؟؟منظورت روابط عاشقانه و ج.....
نه
روابط مشكل دار روابطي بي هدف و به قصد خوش گذراني و نه شناخت هست. همين طور روابطي كه گفته مي شه به قصد شناخته ولي مرتب وارد محدوده هاي جنسي و احساسي شديد مي رسه. چيزي كه بايد بين زن و شوهر با تعهد دائمي باشه و نه دختر وپسر!!
همین بدبینیم خاک بر سرم کرد سرم به کارم گرم بود یه دختر شنگول بودم الان هم هستم ولی خیلی فضای فکریمو اشغال کرده .آخه مغرور تر از من اونه شاید میترسه چون یه بار که این کارو کرد گفتم که حالشو گرفتم بعضی وقتا خشن میشم فکر کنم ازم میترسه ولی باور کن اگه توهم ببینیش از اخلاق و مرامش خوشت میاد /کاش این مردم دانه های دلشان پیدابود کاش./ولی حیف که کاشو کاشتن سبز نشد ../(من یه کم شیطونم فکر کنم از همین اخلاقم خوشش میاد.)شاید اونم مردده میخواد بیشتر منو بشناسه نگفتی اشتباه کردم به غیر از شماره گوشیم شماره خونه رو هم بهش دادم آخه اونم میگه با گوشی خونه به محل کارش زنگ بزنم تا هزینم کم شه یا خودش از اونجا با منزلمون تماس بگیره تا لابد هزینش کم شه ...آهان در ضمن همسر فرق میکنه ولی تا وقتی عقد وازدواجمون رسمی نشده اجازه نمیدم خیلی بهم نزدیک بشه حتی دست دادن البته دست دادن بعد از عقد اشکال نداره ولی نه بیشتر راستی تو خیلی پسر رومانتیک وجالبی هستی خودت میدونستی؟؟؟ امیدوارم دوستت که همون همسرت باشه بتونه تورو به خواسته هات برسونه و در کنار هم آرامش داشته باشید ..
خوب به نظرت رابطه من چطوره بی جهته؟؟؟میشه بهش امید داشت .یا بزنم کلا از ریشه درش بیارم؟مرسی فهمیدم روابط مشکل دار چیه خیلی توضیح خلاصه و مفیدی بود .بر عکس ما دخترا که بعضی وقتا انقدر صغرا کبری میچینیم که از بحث اصلی خارج میشیم همین اخلاقامون هم مارو متمایز کرده..
رمانتيكو خوب اومدي :shy: . اينم منو بدبخت كرده :D
مرسي اما اون خانوم دوست من نيست. من معلمش بودم!
منم فكر مي كنم تا حدي شيطون و سرزنده باشي(اميدوارم منظور منو بد نگيري)
بابا شما بزرگتر از اين شديد كه اين رفتارها رو مبني بر غرور ادامه بديد.مي شه يك كاري كرد. آخه بدبين نسبت به چي هستي؟ بابا تو اجازه نده احساسات سريع رشد كنه .اگر فكر مي كني تو هم در رفتار مغرورانه اون سهيم بودي پس به خودت و اون فرصت بده.
اما اجازه نزديكي بيش از حد هم به اون و خودت نده. من به شما قول مي دم اتفاقي غير ممكنه بيفته. ببين يك مدت نذار و يك بهونه اي بيار براي تماس اون با خونه. بگو مادرت پشيمون شده از اين قضيه و... بهتره فعلا با موبايل در ارتباط باشين كه هم كوتاه مدتتره ونياز شما رو براي ارتباط رو در رو كه ضروريه و نه ارتباط تلفني بيشتر مي كنه و هم ريسكش كمتر مي شه(هم ريسك افزايش احساسات غير واقعي و بدون پشتوانه(افراد در پشت تلفن راحت تر مي تونند دروغ بگن!!) ) و هم ريسك اينكه اگر شما زياد به محل كار اون زنگ بزني شايد دردسر ساز بشه.
فعلا اعتماد زيادي نكن. فقط باهاش باش ..
نه چرا فکرکردی ممکنه بد برداشت کنم .منظورم این نبود که اون خانوم دوست شما بوده منظورم اینه که با همسری که میخوای باهاش مثه دوست باشی زندگی کنی بعدشم مگه من ندید بدیدم که هرکی ازم تعریف کرد به منظور بد بگیرم اینو به شوخی نوشتم چون سره کاره خیلی وقت نمیکنه زنگ بزنه اون غرورشم تا یه بهانه پیدا نکنه بهش اجازه تماس نمیده ما کلا شاید توی این هشت ماهه فقط یک ساعت تلفنی حرف زدیم در ضمن اونم در مورد درس و کمتر مسائل دیگه بوده.شدم شهرزاد قصه گو ...اونم چون میگفت شماره خونتون رو بده که زنگ بزنم منم نمی دادم مجبور میشدم خودم زنگ بزنم نتیجه اینکه اون اصلا با گوشیش به من زنگ نزده فقط پیام داده اینو داشته باش بعدشم الکی بگم مهمون داریم نمی تونم صحبت کنم فکر کنم چاخان بدی نباشه البته اگه تابلو نکنم چون خالی بندی برام سخته راستی از کجا فهمیدی من سرزنده هستم.
سورنای مهربان برس به دادم .نترس حالم خوبه ...یه چیزای جدید میخوام برات بگم توی مخارج به خانوادش کمک میکنه موقعیت ازدواج نداره من فکرمیکنم شاید این هم یه دلیل باشه که نتونه راحت حرفش رو بزنه البته اگه حرفی داشته باشه .این هم یه احتماله حرفت رو گوش میکنم در کنارش میمونم البته قبلا بهش گفتم که خیلی برام معتمده از نظرت اشکالی نداره؟کار بدی نکردم که اینو گفتم؟میشه خواهش کنم چون تو یه پسرس خودتو بزاری جای اون آقا و صادقانه بگی به نظرت اون آقا در مورد من چی فکرمیکنه ؟قبلا گفتم که همیشه میگه من دختر فهمیده و منطقی وصبور ولی یه کم عصبانی هستم و توی زندگیم هم موفق میشم ولی این برام کافی نیست میخوام بدونم من الان چون با اون دوست شدم دیگه به نظر اون دختر بدی هستم .ببخش که اینو ازت خواستم ولی ممکنه کمکم کنه بازم ممنون.راستی همه رو بخونی ها منظورم نوشته های که قبلا گذاشتم و ندیدی باشه ؟؟؟
بدقولی کردم ببخشی ولی چیکارکنم یه سوال جدید پیش اوم آقا معلم.بود و نبودم اگه براش فرقی نداشت وقتی باهم دعوامون شد میرفت دیگه هم پشت سرشو نگاه نمی کرد ولی در کمال تعجب برگشت .طوری که من داشتم شاخ درمیاوردم که با حرفایی که من زدم چطور برگشته .؟؟