نوشته اصلی توسط
maryam123
نسیم جان یک اخطار بسیار بزرگ/اگر شرایطش رو داری و میتونی حتما خودت هم در کنار وکیلت حاضر باش در دادگاه.که از نزدیک شاهد بر کارهای وکیلت باشی.من یکبار یک دادگاه رو نرفتم بخاطر شرایط روحیم و چنان گندی به کارهای من زد وکیلم که از لحاظ قانونی بسیار متضرر شدم و کارهام بهم گره خورد.انقدر به وکیلت اعتماد نکن.اون فقط میخواد قضیه تموم بشه نه اینکه ختم به خیر بشه.نمیخواد صحبت خاصی بکنی فقط حضور داشته باش.هم موقیعت صحبت با همسرت شاید پیش بیاد و هم اینکه احتمال زیرابی رفتن وکیلت هم به صفر میرسه.اما اگر نری در این دو تا موضوع میبازی.
حتی میتونی زودتر بری اونجا و به کسیکه قراره رسیدگی کنه بگی بخاطر حفظ زندگیم ازتون خواهش میکنم (حالا قاضی یا دادورز) ما رو ارجاع بدین به مشاور وهمسرم از این قضیه بویی نبره.اگر طرف خداشناس باشه این کار رو میکنه و دادگاه از حالت خشک و سفت و اون حالتش درمیاد و شاید اصلا خوده قاضی پادرمیونی کنه.من به قاضی یکبار این رو گفتم و خدا خیرش بشه مثل یک پدر نشست بین من و همسر سابقم و واقعا بزرگی کرد و راهنمایی و نصیحت کرد که اگر اون اقا یک انسان نرمال بود و لجباز نبود زندگی ما دوباره جون میگرفت.همون قاضی به من گفت تو با این ادم به هیچ جا نمیرسی چون در مقابل من که یک قاضی ام درشتی کرد چه برسه به تو که همسرشی.
در مقابل رفتارهای همسرت :
اگر همسرت پیام محبت امیز میفرسته تو هم متقابلا جواب بده.مثل خودش.یعنی تو هم ابراز علاقه کن ولی بگو تو باعث شدی دست و پای من بسته و بشه و همچین تصمیمی بگیرم.