سلام ممنون که پیگیر بودید و جواب دادید
حرفهای همه شماها رو من همیشه میسنجم و همیشه بهترین راه رو تو زندگی نشونم دادن.بهم بگید چطور مصرفش رو به مواد کم خطرتر تغییر بدم؟باشغلی که همسرم داره بله درست میگید ترکش سخته چون فشار کارشون بالاست ولی خب نمیتونم بگم کار رو بیخیال بشه و اینکه ما خداروشکر مشکل مالی نداشتیم.و اینکه منظورتون از اینکه به من شکاک شده چی بوده؟و من باید چکار کنم تا این حسش از بین بره؟.من قلبن فقط و فقط علاقه زیادی به همسرم دارم و خیلی دوسش دارم اما خیلی دلم میخواست اعتیاد نداشت اگر اعتیاد نداشت مشکلات من از نصف هم کمتر میشد.الان هم که گویا ترک کرده یا در حال تلاشه.من واقعا دوسش دارم.واسه اون حرکت وکیلمم خودم خیلی ازش بدم اومد که اومد جلو و فقط مدتی احساس منو به بازی گرفت با اینکه میگم من اصلا بهش حسی نداشتم ولی خب کارش ورست نبود به بهانه عذاب وجدان اینجور کرد و بعد از اون ارتباطم رو باش فطع کردم.تو این هفته هم قراردادم رو فسخ میکنم و وکیل دیگه ای میگیرم عاقلانش هم همینه.میدونید چیه؟من از همسرم خسته نمیشم از موادش که زندگیمو فلج کرده خسته میشدم و اینکه همه اطرافیان بم میگن خوب نشدنیه و امکان نداره ترک کنه اینم بگم که ایشون هنوز کلاساش رو میره و تحت درمانه و اونجا هم تو کنگره۶۰بهش خیلی امید دارن که خوب میشه ولی متاسفانه خانوادم و اطرافیان همش با تهدید اینکه رفتی برنگرد و...با من حرف میزنن و به برگشت سردم میکنن حق هم دارن چون بهش ۲بار فرصت اصلاح دادم و تغییری نکرد.اما میگم که قلبن دوسش دارم ولی نیاز باشه پا رو احیاسم میزارم و عاقلانه راجع به ایندم تصمیم میگیرم چون مستحق همچین زندگی با عذابی نیستم.خواستم باتون یه مشورت کنم
من میخام به همسرم بگم اول از همه وکالت طلاق رو به من قانونی و ثبتی بده،بعد خونه رو جابجا کنه و خونه برام رهن کنه و قرار داد خونه رو بنامم کنه.و اینکه جلسات مشاوره رو هم بریم باهم .اینجور شاید محکم کاری بشه به روند درمانشم و خوب شدنشم کمکی بشه و اینکه اگر پذیرفت من باهاش برمیگردم....خواستم بدونم نظر شماها چی هست؟؟
باتشکر