-
سلام:72:
چرا اين تاپيك به اين باحالي داره خاك ميخوره؟:97:
پيشنهاد پينگ پنگ با من البته من زياد اهل پينگ پنگ و پارك و .... نيستم آخرين باري كه پارك رفتم واقعا يادم نمياد كي بودس:54:!!!!! نخنديد لطفا به من اما فاصله خونمون تا پارك و رودخونه خيلي كمه اما خداييش حسش نيست برم پارك.....اما امشب ميرم چاره اي نيست.به بهانه پينگ پنگ هم ميرم دوچرخه سواري.:311:
من به نفر بعدي پيشنهادميدم :
جمعه با خانوادش بره بيرون تفريح. ي زنگ تفريح حسابي.
-
سلام.بیرون رفتن با خانواده !! یه روز جمعه.ما که همش سرکار و دانشگاهیم و درس حتی جمعه ها.اما میتونیم برای پنجشنبه این هفته یه دورهمی خانوادگی در خارج از منزل بذاریم.فکر خوبیه.
پیشنهاد من برای نفر بعدی :
وقتی غذا میل میکنید ، ته مونده غذا و استخون و نون و آب خورشت و ....رو قاطی زباله ها نکنید و در پلاستیکی یا ظرفی جدا بذارید کنار زباله ها که شکم چند تا حیوون هم سیر بشه.بخصوص الان که کوچه ها پر از بچه گربه های یکی دو ماهست که پیدا کردن غذا براشون ممکنه سخت باشه.
ممنون
-
سلام دوستان عزیزم :43:
خیلی وقته این تاپیک تعطیل شده ...بهتره دوباره راه اندازی کنیم :72:
مریم خانوم من پیشنهاد شما رو قبول میکنم و اکثر اوقات همین کارو انجام میدم.
من نفر بعد رو به این کار دعوت میکنم و اگر مرتب انجام بده حتما نتایج نیکوی آن را خواهد دید :
دوست عزیز همه ی درد دل ها و خواسته هات رو به قلم تحریر در بیار و برای خدا که قادر مطلق هست بنویس ... مطمئن باش حس و حالت خیلی عوض میشه و اگر ادامه بدی نفعش را خواهی دید.
-
سلام عزایزان:72:
تابحال خداوند رو با چه نام هایی خوندین؟
الهی.. پروردگارا.. خدایا.. یا الله.. یا رب...؟
خداوند رو با این اسامی ناب و پر معنی هم صدا زدین؟
الرحمن الرحیم الملک القدوس السلام المؤمن المهیمن العزیز
الجبار المتکبر الخالق البارئ المصور الغفار القهار الوهاب الرزاق
الفتاح العلیم القابض الباسط الخافض الرافع المعز المذل السمیع
البصیر الحکم العدل اللطیف الخبیر الحلیم العظیم الغفور الشکور
العلی الکبیر الحفیظ المقیت الحسیب الجلیل الکریم الرقیب المجیب
الواسع الحکیم الودود المجید الباعث الشهید الحق الوکیل القوی المتین
الولی الحمید المحصی المبدئ المعید المحیی الممیت الحی القیوم الواجد
الماجد الواحد الاحد الصمد القادر المقتدر المقدم المؤخر الأول الأخر الظاهر الباطن
الوالی المتعالی البر التواب المنتقم العفو الرؤوف مالک الملک ذوالجلال و الاکرام المقسط
الجامع الغنی المغنی المانع الضار النافع النور الهادی البدیع الباقی الوارث الرشید الصبور الحبیب
التماس دعا:72::72::72:
-
سلام :72:
ممنون خانم سحر 66
حتما این کاری که فرمودید انجام میدم،،، ( همین الان دارم انجام میدم )
صدا و آوای این اسامی،،، خودش آرامش ِِِ ِِِ
مرسی.
برای نفر بعد می خوام ،،،، این مناجات زیبای امام سجاد (ع) را گوش بده :
https://www.aparat.com/v/36mxN/%D9%8...AF%DB%8C%D9%87
التماس دعا :72:
-
آقای باغبان چه مناجات زیبایی و چقدر به فکر فرو رفتم با خوندن تک تک اون جملات،که واقعا برام پیش آمده ازخدا عذر میخوام بابت همه ش!
من هم نفر بعد رو دعوت میکنم به اینکه اگر پدر ومادرشون درقید حیات هستن به تنهایی مثل دورانی که با والدین زندگی میکردن برن خونشون و جویای احوالشون بشن.
من الان با والدینم زندگی میکنم وقبلا که خونه خودم بودم زیاد به این مسائل دقت نمیکردم ولی الان برق شادی رو تو چشمای مادرم میبینم وقتی یکی از خوهر برادرهام به تنهایی میان فقط به نیت دیدن پدر ومادرم.
-
سلام. چه تاپيك جالبي. ممنون از اغاز كننده تاپيك.
و ممنون مستانه جان از پيشنهاد خوبتون. تا جايي كه بتوانم انجام مي دهم. چشم.
دوست دارم از نفر بعد خواهش كنم به صداي وجدانش گوش كنه، و سعي كنه به صداهايي كه تا به حال ناديده گرفته بيشتر توجه كنه.:72:
-
امام جعفر صادق (ع) فرموده است: در شگفتم برای کسی که از چهار چیز بیم دارد، چگونه به چهار کلمه پناه نمیبرد!
در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر «حسبنا الله و نعم الوکیل» پناه نمی برد.
در شگفتم برای کسی که اندوهگین است چگونه به ذکر «لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» پناه نمی برد.
در شگفتم برای کسی که مورد مکر و حیله واقع شده، چگونه به ذکر «أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ» پناه نمیبرد.
در شگفتم برای کسی که طالب دنیا و زیباییهای دنیاست چگونه به ذکر «ماشاءالله لاحول و لاقوة الا بالله» پناه نمیبرد
:72:
-
سلام
خانم سحر 66 کاری رو که گفتید ، کردم و چقدر لازم بود بخصوص سه تای اول از اوجب واجبات بود برای من. یادداشتشون کردم و گذاشتم توی کیف پولم که هر وقت لازم شد ازش استفاده کنم.
از نفر بعد میخوام با خوشحالی یکی از پنجره های خونشونو تمیز کنه طوریکه برق بیافته
-
سلام ممنون پنجره نورگیر خونمون برق می ندازم
نفر بعدی میخوام محبت را سرلوحه کارش قرار بده و با نظم و برنامه ریزی قبلی رو به جلو حرکت کنه.حداقل یک ساعت