ماندگار عزیز حرف های دلناز جان کاملا صحیح است ولی ایشون یک نکته رو فراموش کردند. همسرت روی تو دست بلند کرده و بارها و بارها تنهات گذاشته.
به نظر من صبر کن اون قدم پیش بذاره و بعد به توصیه دلناز جان حتما عمل کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
ماندگار عزیز حرف های دلناز جان کاملا صحیح است ولی ایشون یک نکته رو فراموش کردند. همسرت روی تو دست بلند کرده و بارها و بارها تنهات گذاشته.
به نظر من صبر کن اون قدم پیش بذاره و بعد به توصیه دلناز جان حتما عمل کن.
ماندگار عزیز، با جویدن خرخره ی مادر شوهرت مشکلی حل نمیشه.در ضمن تا تو اختیار زندگیتو به دست کسی ندی، کسی نمیتونه اونو ازت بگیره. فکر کن ببین کجا چیکار کردی که الان اونا میتونن اینطوری باهات بازی کنن. چند تا سوال دارم: به نظرت چرا مادر شوهرت پشت سرت بدگویی میکنه؟
آیا این اخلاقشه یا فقط در مورد تو این کارو میکنه؟
آیا کسی از اطرافیان مادرشوهرتو میشناسی که بتونه در مورد اخلاقیات و خصوصا گذشتش اطلاعاتی بهت بده؟
به نظر من در مورد شوهرت فعلا اقدامی نکن. من فکر میکنم اگه مشکلت با خانوادش حل بشه تقریبا 80% مشکل خودتون هم حل میشه. فعلا تورو خدا فقط آروم باش و به اتفاقات گذشته فکر نکن. یه کم هم محکم باش. موفق باشی عزیز.
من يادمه كه توي يكي از پست هاي ماندگار گفته بود توي ماشين دست روم بلند كرد و كتكم زد ببينيد دوستان من هر وقت مشكلي از عزيزان رو مي خونم اول خودم رو جاي اون مي ذارم بعد اگر احساس كنم حرفم كمكي مي كنه تايپ ميكنم
اون موقع هم كه ماندگار گفت كتكم زد ببخشيد اما همه خانم ها بسيج شدن كه واي واي چه كار بدي !!!!
اما واقع بين باشيد شده پيش بياد كه يه بچه بي منطق داره توي سرتون ونگ مي زنه و ناغافل ميزني روي دستش يا توي سرش .
كسي نپرسيد توي ماشين چقدر روي اعصاب شوهرت راه رفتي تا اون هم كنترل خودشو از دست داد البته اينها برداشت شخصيه منه من توي زندگي ماندگار عزيز نيستم اما اونچه مسلمه ماندگار داره احساسي برخورد مي كنه كاري كه يه روزي من هم مي كردم
ماندگار جان دلخور نشو اگر رك حرف ميزنم اما يه روزي من هم تا از خونه مادر شوهرم مي اومدم هر كاري كه به چشمم مي اومد كه آزارم مي داد به شوهرم منتقل مي كردم شوهر من مرد بسيار منطقييه اما خودم ديگه از كارهام حالم به هم مي خورد نه اينكه اونها بي منظور كاري رو مي كردن و من به دل مي گرفتم يا مي خواستم خرابشون كنم ، نه . اونها واقعاً مشكل داشتن و اهل كنايه زدن بودن و هستن اما اونچه برام مسجل شد اين بود كه براي كسي كه دوستت نداره يك دقيقه هم وقت تلف نكن
زما ن هايي كه من مي تونستم بي دغدغه دركنار همسرم بياسايم به بحث در مورد رفتارهاي اونها مي گذشت .گرچه همسرم با من موافق بود اما به نظر تو بهتر نبود به جاي حرف زدن درمورد مادرش از مزه شامي كه من تازه عروس پخته بودم حرف ميزديم يا از فيلم زيبايي كه ديده بوديم سخن مي گفتيم
هر چه بود گذشت به هر حال تجربه مفت به دست نمي ياد ام آخرين بار همسرم با عصبانيت بهم گفت من ديگه توي مسائل تو با خانواده ام دخالت نمي كنم به هر حال اون مادرمه نمي تونم كه بزنم تو گوشش يا اينكه طردش كنم.
اولش دلم شكست اما وقتي خوب فكر كردم ديدم بهترين تلنگر رو بهم زد . تلنگري كه مي بايست سالها پيش زده مي شد البته باز هم قبول دارم اگر اول ازدواج به من ِ خام چنين حرفي رو مي زد مي گفتم اون مادرش رو به من ترجيح داده .
در هر حال تو پستت رو براي نظر خواهي باز گذاشتي و من هم مختارم نظرم رو بگم به نظر من زندگي ات رو مفت از دست نده دوري تو باعث نفوذ بيشتر خانواده اش مي شه و دور شدن تو از زندگي ات . اين نظر من بود تا خودت چي فكر كني . اما لطفاً فكر كن . عزيزم شما اگر امروز محبت كردي و البته اشتباهات گذشته رو تگرار نكردي زندگي شيريني خواهي داشت.
اما اگر منتظري اون بياد معذرت خواهي فكر كنم يه ذره به بيراهه رفته اي . توي زندگي مشترك معذرت خواهي معني نداره .
البته بد نيست به خودت يه چند روزي فرصت فكر كردن بدي . و به اصل قضيه نگاه كني شايد اونقدر نگرش شما با هم متفاوت باشه كه نتونيد با هم زندگي كنيد .
و يه چيز ديگه خيال نكن با محبت زياد به مادر شوهر و فاميلش عزتت دو چندان مي شه همون طور كه با بي اعتنايي نمي توني جذبشون كني پس حد واسط رو نگه دار اگر حرفي بهت زدند تو نتونستي همون موقع و درست و مؤدبانه جواب بدي بهتره فراموش كني كه حرفي بهت زده شده دنبال حرف رو نگير از آدماي اينچنيني هم پرهيز كن . موفق و مؤيد در پناه حق.
دلناز جان خودت داری می گی بچه گریه کنه می زننش نه زن بزرگ 24 ساله !!!!
به نظر من مردی که یکبار دستش روی زن بلند شه باز هم بلند می شه و متاسفم که ما زن ها خودمونو در اینگونه مواقع توجیح می کنیم ! واقعا متاسفم...
سلام ماندگار جان. خوبي؟ من هم با دلناز موافقم. ولي فعلاً بذار اون اقدام كنه بعد تمام حرفهاي دلناز را به كار بگير. نذار دعواهات به گوش اين و اون برسه كه همين باعث برهم خوردن زندگيت مي شه. از همين الان يه جوري اقدام كن كه پاي دايي و خاله و عمو و ... از زندگيت بيرون كشيده بشه. تو زندگيت هميشه حد وسط رو نگه دار. موفق باشي عزيزم
ماندگار جان من خودم كلي مشكل دارم اما چيزي رو كه از دوستان ياد گرفتم به شما هم ميگم شايد تاثير داشته باشه***لج نكن- صبر كن***خوبه ميگي مادرت ناراحتي قلبي داره نكنه ميخوايي با اين كارات ....... گلم اينو ميدونم كه شرايط تو سخته اما بايد اين دوران رو بگذروني مطمئن باش شوهرت برميگرده يه كوچولو هم نياز به بي محلي داره!!! شما هم به خاطر مادرت يه كم شاد باش ، بگو بخند ميدونم اين حرفه توي اين شرايط احمقانه است اما ميشه. به خدا من توي اين مدت امتحان كردم.ضمنا دليل نداره مشكل شما و شوهرت هم جا بازگو بشه شرمنده اين حرف رو ميزنم اما دعواي زن و شوهر ه عمه و دايي مربوط نميشه.
ماندگار خانوم من حدس می زنم شما همه چیز رو نمی گید. ببینید من چندین بار گفتم اگر کسی شما رو تحریک به رفتار خاص و احساسی کنه اساس دوستی بدون سود رو براتون بوجود آورده.قصدتون فقط آروم شدن و تایید شدن که نیست؟ بانوی عزیز شما به فکر زندگی مشترکتون باشید. در پستی خانوم دلناز دقیقا اشاره کرده بودند که علت برخی از رفتارهای همسر(اعم از مرد یا زن) رو باید در خودتون یا خودمون جستجو کنیم.همسرتون شما رو کتک می زنه؟ کار اشتباهی می کنه ! باید این کار رو ترک کنه و با عذرخواهی از شما ، شما به اون کمک کنید این رفتار غلط اون ترک بشه. نه اینکه"غلط کرده-بی خود کرده-دستش قلم شه همه مردا اینطورن- مردی که فلان-مردی که بهمان...." بانوی گرامی این جوابها غیر از تحریک و به هم ریختن ذهن شما و اینکه اجازه دیدن اشتباهاتتون رو و همین طور اشتباهات واقعی همسرتون رو نمی ده تا حالا چه کمکی در زندگی شما کرده؟
رفتار شماست که به بقیه یاد می ده چطور باهاتون رفتار کنند . وقتی شما موضعی که می گیرید جیغ کشیدن و داد و فریاد کردن و مرتب زیر گریه زدنه همسرتون ابتدا در لاک دفاعی فرو می ره و بعد چون نمی دونه جواب این نوع برخوردها رو چطور باید بده اون هم موضع حمله ای می گیره. ارزش زندگی مشترک خیلی بالاست. معدود افرادی بعد از شکست در این زندگی تونستند دوباره به زندگی بر گردند. یک مقدار منظقی تر رفتار کنید و برای درست زندگی کردن سعی کنید درست فکر کنید و منصفانه قضاوت کنید.
دوستان یا شما در جوای این پیغام من مختارید که هر جوابی(حتی توهین ) به من کنید. اما من با کمال میل آماده پذیرفتن توهینی رو که اندکی باعث شه شما و زندگیتون آرومتر شید رو دارم. براتون آرزوی بهترینها رو دارم.
ماندگار خانوم شما روزی مادر می شوید و عمیقا متوجه می شوید مادر شوهر شما مادر یک پسر است. حسی رو که اون روز نسبت به عزیزترینتون(فرزندتون )دارید اونی که تمام زندگیتون رو پای اون گذاشتید تا رنگ غم رو نبینه برای یک لحظه جلوی چشماتون بیارید. من می دونم مادر شوهرتون اشتباه کردند ولی با یادآوری روزها بدانید زندگی دور دارد و قابل بازگشت هست. امید به خدای بهترین داشته باشید و اگر همسرتون رو عمیقا قابل بخشش نمی دونید تصمیم به جدایی بگیرید در غیر این صورت هر نوع رفتار احساسی زندگی شما رو خراب می کنه. ببینید تغییرات زمان می خواهند...
ماندگارجان
نمي دانم چقدر اهل مطالعه هستي
اما از تو خواهش مي كنم كتاب خرچنگ را بخوان
يكبار ديگر اين كتاب را به يكي از دوستان در همين تالار پيشنهاد كردم
اين كتاب سرگذشت واقعي زني است كه هم اكنون در اصفهان زندگي مي كند و تقريبا با خانواده اي مانند خانواده شوهر تو زندگي مي كند
تجربياتي كه در آن كتاب نوشته شده زندگي تو را دگرگون خواهد كرد
اميدوارم بتواني اين كتاب را تهيه كني و بخواني
آن وقت مي تواني شوهرت را آنطوري كه مي خواهي براي خود نگه داري و قصه هاي مادر شوهر تو هم به پايان برسد
سورناي عزيز مرحبا به طرز تفكرت
اي كاش همه ما قضاوت هايمان را بر اساس تجربه و بدون احساس دلسوزي انجام مي داديم من همچنان بر موضع خود عميقاً پافشاري مي كنم همان اندازه كه كتك زدن از جانب مرد نا پسند است ضعف زن ، و اجازه دخالت كردن ديگران ولو مادر و پدر و خاله و عمو حتي اگر زبان دلسوزي هم باشه فجيع است . دوست گرامي لطفاً مطلب من رو درست مطالعه كن منِ زن از راه نق و غر و زبان درازي اعصاب همسرم يا برادرم يا پدرم رو خراب مي كنم چون زورم از اين راه قدره . اما مرد نمي تونه مثل زن آسمون ريسمون به هم ببافه و ايرادهاي مادر و خواهر و مرده و زنده ات رو به زيباترين شكل ممكن كنار هم جفت و جور كنه و در آني كنترل خودشو از دست مي ده . اين هم از تفاوت هاي مرد و زنه .خوب حالا اون آقا معذرت خواهي مي كنه و ديگه هم دستش به كتك بلند نمي شه من چي آيا من هم از روندي كه دارم عذرخواهي مي كنم و ديگه تكرار نمي كنم؟ پس بهتره همون طور كه چيزهايي رو از جانب مردها منفور و مردود مي دونيم نگاهي هم به اعمال و روشهاي ناپسند خانمانه امان هم داشته باشيم چه بسا اگر روزي با خود خلوت كنيم نقاط ضعف بسياري در تك تك برخوردهايمان مشاهده كنيم . چرا يادمون نمي ياد اون روزي رو كه خانواده مان خواسته يا ناخواسته گلايه و غري به همسرمان ميكنند و اون اصلا نميشنوه چون ميلش به ادامه چنين صحبت هايي كمه يا اصلا دل نداره كه ناراحتي هاي خانواده زن رو به دل بگيره؟ تا حالا نشده مادرمان به همسرمان بگه آقاي داماد من دسته گل تحويلت دادما! دختر من توي خونه باباش از گل نازكتر نشنيده ها ! دختر من هميشه بهترين بودها! يا بهترين ها مال اون بود ه! دختر من هزار تا خواستگار داشته ! من از جونم براش مايه گذاشتم ! و هزار تعريف كه از هر بند انگشتش ميليون ها هنر ميريزه ! دوستان اگر مادر شوهر چنين حرفهايي رو درمورد پسرش بزنه اخ و پيف ميشه اما مامان من نه؟
واقع گرايي زياد سخت نيست البته هستند مادر شوهرهايي كه انسان نيستند و چه زندگي هايي رو از هم پاشيدن اما به همون اندازه مادر زنهاي نا اهل كه روي حساب چشم و همچشمي كدورت هاي بي ريشه و طبيعت زن سالار شون گور زندگي دخترانشون رو كنده اند .
ماندگار خوبم هر كدوم از ما بنا به تجربه حرف و نظري مي ديم نازنين طبق روشي كه خودش در مورد خانواده همسر محترمشون داشته اند و اينك موفق هستند نظر مي دن من نظرم تجربه شخصي امه سورنا جا و دانه و همه دوستان ديگر هم به دينسان اما اين تو هستي كه با توجه به خصلتهاي همسرت و همچنين عادات مشترك آقايون گل چين كني و بزني به زخم زندگي ات . موفق و مؤيد در پناه حق