سلام آبی :72:
سلام میشل جان
ساری که اینقدر دیر می شه، نمی دونم قبلا چطور اون همه اینجا پست می ذاشتم، و چقدر توضیح می دادم و پیگیری می کردم.... الان خیلی زحمتم می شه که بنویسم... :203:
- اینطور که از پست قبلیت برداشت می شه این آقا فقط نقش یک مشوق رو داره. اما از پست های قبل از اون اینطور فهمیده بودم که انگار یک جور همکاری با هم دارید، چون گفته بودی که نمی دونی رفتارش از سر علاقست یا منافعی که از همکاری با تو داره.
اینکه میگم بهم انگیزه میده وتشویق میکنه از همون روز اول که کارهای منو دید شروع شد تا جایی که همه خانوادش بدون اینکه منو ببینن میشناختن از بس این تعریف کرده بود ومیومدن محل کارش کارهای منوببینن بعد مشتریهای دیگه اش هم که هر روز میان پیشش کلی تعریف میکردن اینم با ذوق برام میگه کی اومده چی گفته
کدوم درسته؟
ببین مرحله اخر که کار من تموم میشه میبرم پیش ایشون یه کارایی باید انجام بدم تا تموم بشه درمورد همکاری مثلا وقتی دیدن من تو زمینه های هنری حالا استعداد وتوانایی بالایی دارم پیشنهاد میدادن مثلا این کار بکنیم اون کار بکنیم که تا اینجا هم فعلا خبری نیست وهی فراموش میکنه :18:بعد مدتی دوباره یه پیشنهاد جدید منم فقط بهش میگم باشه خیلی خوبه چون میدونم اینم یادش میره:)
-
الان؟
یه نگاهی به تاپیک های قبلیت بنداز، ببین قبلا هم زندگی پر استرس نبود؟ الان در هرحال یه اتفاقات خوبی افتاده (از مستقل شدنت بگیر، تا بالا رفتن امید کار مرتبط با رشتت، تا ورود کسی که بهت مشتاقه، حالا چه اشتیاق کاری چه غیرکاری)، یعنی شرایط به سمت مثبت تغییر کرده، اما حالت بهتر نشده.
مستقل شدنم اره خیلی برام خوب بود روحیه ام عوض شد ولی با خودش مشکلات دیگه ای اورد مثل اجاره وپول اب وبرق گاز وخرجای دیگه با این شرایط که من هنوز درامدی ندارم داره خیلی بهم سخت میگذره البته مادرم پول اجاره وخرجای دیگه رو گه گاهی میده ولی تا یه چیزی پیش میاددرست همشون میکوبه فرق سرم یه به نوعی کلی منت میزاره که زهر مارم میکنه همش از اینده ام که هیچ درامدی ندارم میترسم از اینکه چند ماهه تلاش کردم نتیجه نگرفتم خیلی ناراحتم نمیدونم شاید هم واقعا من خیلی بی عرضه هستم از پس هیچ کاری بر نمیام
تو تاپیک های قبلیت هم من و هم بقیه بچه ها سعی کردیم یه مفهومی رو بهت برسونیم، ولی نشد که نشد... دقیقه ی 8:30 تا 10:30 از این کلیپ همه حرفامون رو توضیح می ده:
همسرگزینی در قرن 21
لطفا به همین دو دقیقه خوب فکر کن. :72: