RE: از قصد داره اذيت ميكنه
به نكته خيلي خوبي اشاره كردي
50 در صد زندگي خودتو
خودتو به اون محدود نكن
تو هم علايقي داري،تو هم مي توني كارهايي كه دوست داري انجام بدي
چه اشكالي داره؟!
تا جايي كه به زندگيت لطمه نزنه مي توني براي خودت باشي
دوستاتو دعوت كن خونت.
با آدماي جديد آشنا شو و وقتتو باهاشون بگذرون
شايد اينطوري كمي از حساسيت هات كم بشه و خودت هم كمتر حرص بخوري
مطمئن باش شوهرت هم كاري نمي كنه كه زندگي به اين خوبي رو از دست بده . اون هم براي خودش عقل و شعور داره و مي فهمه كه چي خوبه و چي بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
ضمنا اگر شما هم بتوانيد براي خودتان مشغوليت پيدا كنيد و وابستگي ساعتي بيش از حد به ايشان نداشته باشيد به نظرم كمتر از اين از دير و زود كردنشان ناراحت خواهيد شد.
نازنين عزيز ممنون از راهنماييت.اصلا تند صحبت نكردي و خيلي هم خوشحالم كه بهم كمك كردي.
دانه جان خيلي دوست دارم مرصي كه هميشه جوابم رو ميدي ، داستان زندگي چكامه تلنگري بود كه به خودم بيام و نذارم بيشتر از اين زندگيم خراب شه.
خدا رو شکر عزیزم. خیلی مواظب باش این نتیجه ای که الان بهش رسیدی مقطعی نباشه و دوباره دو ماه دیگه برنگردی سر خونه اولت. خیلی مواظب باش عزیزم. :72:
تمام سعي ام رو دارم ميكنم اگه روزگار بازي در نياره.
طراوت جان سلام
نه به اینجور نه به اونجور!!!!
شماکه نمی خوای مردت سیگاری بشه ...سیگارمقدمه ایی میشه برای کارهای بعدی که عواقب خوبی هم نداره
این خیلی خوبه که دست ازاون حساسیت ها ومحدود کردنات برداشتی اما عزیزم باید سعی کنی بهش نزدیک بشی حرفات به دلش بشینه نباید اجازه بدی به این راحتی سیگار بکشه اما نه با توپ وتشر.....مواظب باش
با ملايمت صحبت كردن خيلي خيلي راحت تر مشكلات را حل مي كند
اما با دعوا و مرافه حق ترين حرفها هم به گوش ناخوشايند مي آيند.
اي بابا چرا شما فكر ميكنيد من همش دعوا ميكنم؟بيشتر مواقع حرفهام رو موقع خواب ميزنم ، هميشه هم داد و بيداد نيست !!! وقتي ديديم ملايمت فايده نداره داد و بيدادرو شروع كردم.
خيلي جدي هم بهش گفتم اگه يه بار ديگه سيگار بكشه براي هميشه تركش ميكنم ، گفتم روزي 1000 تومن پول سيگار نيست كه من بابتش ناراحت باشم بهش گفتم به خاطر سلامتيشه.قبول كرده حالا ببينم چي ميشه.ديروزم برام مانتو و شال و كيف خريده بود(خدايي سليقه به خرج داد)گفت اينم هديه به خاطر اذيت هايي كه ناخواسته انجام دادم.
دوستهاي خوبن برام دعا كنيد بتونم اين گير دادن ها رو كمتر كنم.
دلداده جان اينو ميدونم سيگار زمينه همه چيز اما دوستان توي تالار اين براشون عاديه...زدم بر طبل بي عاري..................ضمنا ازت ممنون كه راهنمايم ميكني.
سلام طراوت جان. خيلي خوشحالم كه زندگيت بهبود پيدا كرده. وسايل هايي رو هم كه برات خريده مباركت باشه عزيزم.