نوشته اصلی توسط
آنیتا123
سلام آقا فرهاد
راستش وقتی پستهای شما رو میخوندم اولین چیزی که به ذهنم رسید در مورد کسایی بود که گفتین شما رو مسخره می کردن.
من واقعا نمیفهمم چه قدر یک انسان میتونه بی فکر و سطحی نگر و بی ادب باشه .و نمیفهمم همچین آدمهایی هر چه قدر هم تعدادشون زیاد باشه آیا واقعا ارزش این
رو دارن که آدم حتی یه لحظه هم بهشون فکر کنه و حرفهاشون ناراحتش کنه؟
همچین آدمهایی فکر نمیکنن که ظاهری که بهش مینازن و به خاطرش آدمهای دیگه رو مسخره می کنن توی یه لحظه میتونه نابود بشه؟
لطفا زندگیتون رو فدای نادانی همچین آدمهایی نکنید.
زیبا ترین چهره ها هم وقتی صاحبشون کسی باشه که بقیه رو آزار میده میتونه خیلی نفرت انگیز بشه. این رو شعار نمیدم .خودم تجربش کردم.
غیر از این ،شما وقتی آدهای بزرگ رو میبینین چه قدر به ظاهرشون توجه میکنید؟ منظورم افراد خیر و نیکوکاره .آدمهایی که از روی انسانیت به بقیه کمک میکنن.
آدمهایی که دلشون پر از محبت و عشق به همه مخلوقات خداست.
من خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم بهترین روزهای جوونی شما داره به فکر کردن به اندازه دستتون و نوع صداتون و کلا ظاهرتون میگذره.
مخصوصا وقتی گفتین این همه استعداد دارین و توی یه دانشگاه عالی قبول شدین. به خدا حیفه.
میخواین به روانشناس مراجعه کنین یا با هر راهی لطفا بیشتر از این توی این افکار دست و پا نزنید. شما سنی ندارین.
به خدا حیف شماست.هنوز هم فرصت هست . روحتون رو بزرگ کنید.این خیلی از جثه مهتره. از استعدادهایی که خدا بهتون داده استفاده کنید.
از نعمت بزرگ سلامتی که خیلیها ازش بی بهره هستند.