نوشته اصلی توسط
مهرایران
سلام دوستان
یه چند روزی غیبت داشتم
من رفتم مراسم ختم فامیل همسر سابقم ، هر چند که همسر سابق نبود احتمالا فهمیده بود که من میخوام برم نیومد چون از خواهرش آمار ساعت ختم رو گرفته بودم ، در کل با استقبال و ابراز دلتنگی مواجه شدم ولی کسی به روم نیاورد که چی شده و ...
خلاصه به خیر گذشت ، بگذریم
من تصمیم دارم سیم کارتم رو عوض کنم یا حداقل شماره شبکه های اجتماعیمو عوض کنم ، تو اینستا هم بلاکش کردم ، چرا همش من باید بشینم و منتظر حرکتهای اون باشم اینقدر که همش از خودم گذشتم و اشتباهاتم رو قبول کردم دیگه اشتباهات اون محو شده و خودش و همه فقط تقصیرهای منو میبینن ، چرا !!!!!!!! چون خودش تقصیرهای خودشو قبول نداره و از بس که تو این مدت هی من گفتم بخشید ، اشتباه کردم اونم باورش شده که فقط من متهمم
واسه همین تصمیم دارم چند وقت دیگه بهش یه اس بدم و بگم من دیگه نمیخوام نقش مادر هایی رو بازی کنم که بچشون قایقش رو هی میشکنه و مادره هم میگه اشکال نداره از نو برات میسازم ، اگه منم به عنوان یه انسان حق انجام هیچ اشتباهی رو نداشتم تو هم به همون میزان حق انجام اون اشتباهات رو نداشتی و اگه تو نمیتونی از اشتباهات من بگذری منم نمیتونم و اگه تا حالا به روت نیاوردم مراعات حالت رو کردم ، منم نمیتونم از خیانتی که تو در حق من کردی بگذرم و خداحافظ برای همیشه
لطفا در مورد این موضوع راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟