سلام .
من تهران نیستم که بخوام مشاوره معرفی کنم . ولی یه پیشنهاد به شما دارم ...امیدوارم عملی اش کنید چون خیلی میتونه مفید باشه .
اگه مینونید و از نظر هزینه مشکلی ندارید
شما و خانم تان در دوره های موسسه راه روشن شرکت کیند . البته به نظرم هزینه اش هم نسبت به بقیه جاها کمتر هست اما
پایین بودن هزینه اش به معنی پایین بودن کیفیتش نیست . .... من خودم به دلیل بعد مسافت توی دوره ها شرکت نکردم ولی سی دی های فروشگاهش رو خریدم
روی من اثر گذاشت ...... توی تهران و مشهد برگزار میشه .....ادرسش رو میدم :
دوره خانواده موفق
دوره NLP
این دوره ها توسط
استاد حورائی برگزار میشه . ویژگی خوبی که داره روانشناسی هست که توی کاراش دین رو مبنای خودش قرار میده معمولا متاسفانه بعضی از روانشناس ها فقط روی روانشناس های غربی حرف می زنن که خیلی با فرهنگ ما و دین مون جور در نمیاد .....این کانال تلگرامش هست .
https://telegram.me/hooraei
توی کانال زمان برگزاری کلاس ها رو اطلاع رسانی می کنه البته توی سایتش هم بالا توی منو ها بخش " ثبت نام اینترنتی کلاس ها " و زیر بخش " تقویم کل برنامه ها " میتونید زمان برگزاری دوره ها رو ببینید . البته الان مال سال 94 هست .
=========================
اگه به هر دلیلی نمیتونید توی کلاسها شرکت کنید می تونید از سی دی هاش استفاده کنید :
قسمت خرید محصولات ...این سه سی دی رو من خودم به شخصه همه اش رو گوش دادم خیلی عالی بودن .....اون تربیت فرزندش هم برا اینده تون خوبه ... و واقعا خیلی خوب هم گفته ..
آسیب شناسی خانواده
شخصیت سالم
تربیت فرزند
=======================
در مورد کار شما داخل منزل هم تا زمانی که به وظیفه اصلی شما ( که کار کردن در خارج از منزل هست ) خللی وارد نکنه هیچ اشکالی نداره ..
.اتفاقا توی دین ما خیلی به این موضوع تاکید شده کافی سرچی در رابطه با کار مرد در خانه بکنید ... یه نکته ای دیگه این که تغییرات در ادم ها در سنین بالا معمولا یه خورده زمان بر هست .... پس اگه صفت خوبی رو در خانمتون نمی پسندید انتظار نداشته باشید که سریعا تغییر بکنه ... این رو به این خاطر گفتم که یه موقع ناامید نشدید ...
=======================
توی این سایت
مشاورفا هم میتونید مطالب مفیدی از روانشناس های مطرح پیدا کنید ... البته من خودم با همه اشون موافق نیستم ....من خودم بیشتر با دکتر خسروی ... ابراهیم میثاق .... و ناظری ... موافق هستم فکر کنم این ها همه اشون توی تهران دفتر مشاوره داشته باشن ...از بین این سه تا دکتر خسروی خیلی عالی هست ... این کانال تلگرامش ...
ان شاالله زندگی خوبی داشته باشید ..
با علی .