اونهمه نکته فقط همون موردو دیدید؟ (اشتباهات خودتون / پذیرش / خانواده ها / خلق و خوی طرفین و...)
کاش حداقل همون موردو هم درست و کامل میخوندید،من نگفتم همسرتون هیجانی هستن، بنده عرض کردم مثلا اگرهمسرتون هیجانی باشه ، یعنی یه مثال بود با یه احتمال که به شما بگم : باید زیر نظر مشاور و با درنظر گرفتن خلقیات همدیگه مشکلتونو حل کنید .
شما فقط نشستید میخواهید با 2تا واسطه (از نظر خودتون زودترین راه) برید سر زندگیتون ، اگه این اتفاق بیوفته و همسرتون الانم بیان زندگی کنن ، شما باز هم به مشکل میخورید چون مشکلی حل نشده
اگه هدف اینه که درست ، با علاقه و قشنگ زندگی کنید؛ میتونید یه نیم نگاهی هم به اون پستهایی که دوستان وقت و انرژی میزارن ببندازید.
اگه هدف فقط برگردوندن همسرتون به خونه خودتونه همین روش "واسطه" بهترین و زودترین راهه.
من به عنوان یه هم نوع قصدم کمکه هرچند ناچیز ،اما شما طوری برخورد میکنی که هر کسی دیگه انگیزه ای برای ادامه همین کمک ناچیزم نداره ، اگر شما در ارتباط با همسرتونم همینطور باشید مطمئنا ایشونم چندین برابر بی انگیزه میشه و همچنین چون روابط همسری و علاقه مطرحه ، دلزدگی و ناامیدی رو هم بهش اضافه کنید.
به امید خدا.