-
مدیرجان سپاسگزارم ، نیاز به معذرت خواهی نبود ، شرمنده کردید.
ترجیح میدم همون تصمیمی که قبلا گرفتمو انجام بدم برای خودم و اینجا بهتره(ترک سایت) ، ادامه دادن این بحث یا تاپیک یا مسابقه (هر چی که هست) رو دوست ندارم(سوءتفاهم نباشه ،از شرکت کردن توی مسابقه لذت بردم ، ادامه از اینجا به بعدشو گفتم )،
اون عکسها هم در قالب خودش و به شکل درستش قشنگه و صفا داره (مثلا همین مسابقه تصاویر با محتوا )وگرنه خیلیهامون توی گوشیهامونم نرم افزار قرآن یا کتاب حدیث و.. داریم ، فکر نکنم جالب باشه من از 6236 آیه بیام مثلا 500 تا آیه بزارم روی سایت، منطقی به نظر نمیاد چون همه آیات به تنهایی مضمون صریح و روشنی نداره خیلی ایات یا با تفسیر مضمونشو نشون میده خیلیها هم داستانه و در قالب داستان قشنگه و از حوصله خوندن کاربران هم خارجه،
عذر منو بپذیرید.
خدا همه مونو حفظ کنه ، ببخشید.
و من الله توفیق.
-
سلام خانم گیسو کمند
از شما یاد گرفتن افتخاریست
همیشه از نظرات و پست های شما استفاده می کنم و دوست دارم بازم استفاده کنم .
ان شالله همیشه باشی.
ممنون .:72:
-
گیسو کمند عزیز خواهش می کنم...احتیاجی به عذرخواهی نیست
من از شما و همه ی دوستان و همدردی های نازنین عذر می خوام:72::72::72:
-
گیسو کمند نرو وقتی شماها میرید دل ادم میگیره تو اینهمه نظراتت خوب و تحلیلیه خیلی ناراحتم
که میری چه تو چه هرکس دیگه بره
-
گیسو کمند من هم ازت میخوام که اگه امکان داره نری... اینجا به وجود ادم هایی مثل شما واقعا نیاز داره... همیشه نظزات شما درست و بجا بوده و من به شخصه ازشون استقبال کردم....نروووووووووووو...تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرت.. تو که میدونی... تو که میدونی...
-
خانم گیسو کمند اکثر اوقات خواندن پست های مفیدتون موجب دلگرمی دوستان و اینجانب بوده است..
از شرایط به وجود آمده فرصت سازی کن و اینجا رو محل تمرینی بدون که بتونی با تمام اختلاف نظرها ، به تعاملات سازنده ادامه دهی.
ترک کردن این محیط از جانب شما حتی اگر حق با شما هم باشد تنها بازخوردی که دارد نشان دادن واکنش های احساسی و ضعف شماست.
اینجا محیطی فراهم شده در ابعاد کوچک تر جهت تمرین زندگی.
در دنیای واقعی هم همینگونه واکنش نشان می دهی؟
-
سلام
جناب مدیر خدا قوت
سوالی داشتم ! حالا که مسابقه تموم شده امکان حذف پست از تاپیک هست؟! منظورم برای مرتب سازی هست...
مثلا من چهل حدیثی که تو تاپیکم آوردم چون زیادند شاید کاربر حوصله نکنه بخواد بخونه اما همون حدیث ها رو اگر روی عکس بگذارم و در تعداد کمتر به نظرم جذاب تر هست...
-