سلام
تو این 5 ماهی در همدردی هستم از من که ناراحت نیستی ؟
هستی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تو این 5 ماهی در همدردی هستم از من که ناراحت نیستی ؟
هستی ؟
سلام
معیارهای خوبی دارید :18:
منتهی معیار اول مثلا بسته به اینکه تعریف شما از سلامت روان چی باشه، گزینه های انتخابی محدود یا نامحدود میشن.سه تا یا دوتا روانشناس هم سر تعریف این واژه یعنی "سلامت روان " اختلاف نظر دارند. بسته به رویکرد غالبی که هر روانشناس داره تعریف متفاوت خواهد بود. مثلا من اگه بخوام بر اساس این معیار به انتخاب همسر بپردازم .،.. هر خواستگاری میاد باید چندین تست در حیطه های مختلف شخصیتی و رفتاری ازش بگیرم ! تازه اینجوری نیمرخ طرف درمیاد! اون نصفه دیگه زیر یخ (آیسبرگ) نهفته هست.
بنابراین در این معیار در درجه اول باید واژه سلامت روانی تعریف بشه و بعدش هم یه وسیله برای اندازه گیری اش درست بشه که پایا و روا باشه. در نتیجه با توجه شخصیت کمالگرای شما، این معیار نیاز به "تعدیل "داره.
معیارهای دیگه هم همینطور باید ارزیابی کنید ببینید چقدر منطقی هست و خطای شناختی توش نهفته نیست (اصلاح باورهای غیر منطقی و کمالگرایانه).
یه چیزی بهتون بگم ...
شما اگه بخواید به حرفای اطرافیان توجه کنید و بر مبنای حرفهای اونا زندگی کنید، ازدواج هم بکنید حتی با فرد دلخواهتون ، باز هم از حرفها و سرزنش های اونا در امان نخواهید ماند.
یه فرد کمال گرا دوست داره که همه مثل خودش بشن. با این ویژگی کمالگرایی اگه پا در زندگی مشترک بگذارید ، همسرتون هم حتی اگه کمالگرا باشه مثل خودتون، باز هم ممکنه با احتمال قوی در بخش هایی از زندگی با مشکل روبرو بشید. بنابراین توصیه دوستانه من این هست که اول از همه باورهای غیر منطقی تون رو شناسایی کنید خطاهای شناختی رو بشناسید .
در هر شرایطی انسان ها می تونن احساس موفقیت داشته باشند. با ازدواج شاید بیشتر . بستگی داره تا چه اندازه ازدواجشون درست و منطقی باشه و انتخابشون بر اساس معیارهای معقول باشه،
این جمله گوته هم تقدیم شما :72:
موفقیت یعنی اینکه آنچه را که می خواهی به دست آوری اما خوشبختی آن است که از آنچه به دست آوردی لذت ببری.
سلام, بدون که الآن اگه 60 سالم داشتی, بازم دیر نیست, برای زندگی کردن, حتی یک روزت هم هدر نده, چون داری نفس میکشی, زندگی میکنی, و کاری کن که از زندگیت لذت ببری