سلام
من تاپیکتونو یه بار خوندم ولی وقتی طرز برخوردتون مقابل بقیه کاربرانو دیدم از گفتن نظرم پشیمون شدم
برادر عزیز اینقدر سریع جبهه نگیرید و ناراحت نشید از حرف دوستان
آیا شما در زندگی مشترکی که اینقدر خودتونو مظلوم میدونید هم اینقدر تلخ و بی منطق برخورد میکنید؟
ای کاش به جای اینکه روبرو ازمون تعریف و تمجدید مخرب بشه و پشت سرمون عیبهامون زیر ذره بین بره ، فقط یک نفر دوستانه اشتباهاتمونو بهمون میگفت و پشت سرمون هم آثاری از ریا نداشت.
این خانمهایی که اینجا اینقدر جو میدن و به به چه چه میکنن شما صحبتهای همسر این آقا را شنیدید؟
چند مورد از خصایص این آقا رو میدونید که اینقدر راحت میگید باید خانمشو ادب کنه، مگه همسر ایشون بچه است که بایدتربیت شه؟ مگه زندگی جنگه؟
این خانمهایی که میگید زیبا هستن پولدار هستن سیرت خوب هم دارن ولی تا صداشون در بیاد شوهرشون میره طلاقشون میده ، کجا هستن؟ توی این تالار که صدها عضو داره چندتاشون هستن؟
خیلی از خانمها به خاطر شرایط بد خانه پدری از طلاق میترسن ، خیلی ها میدونن بهترین گزینه برای شرایطشون همین همسر فعلیشونه و شرایطشون یه چهره معمولیه با خانواده ای بی بند و بار یا اینکه خانواده آبرومنده همه چی خوبه
از سنش و .. گذشته یا بخاطر بچه هاش تحمل میکنه و.. وگرنه اون شاهزاده ای که ازش واسه آقا رضا صحبت میکنید موقع ازدواج چشماشو باز میکنه و خواستگاراشو از صدتا فیلتر رد میکنه اگه توی شرایط بدی باشه لحظه ای نمیتونه ذلتو تحمل کنه
میره سراغ زندگیش و موقعیتای خوب.
اقا رضا من مطمئنم که شما هم به اندازه همسرتون مقصرید ، شما اشتباهاتتون رو کوچک می بینید ، اشتباهات همسرتونو بزرگ میبینید ، زبان تیزی دارید ، مهارتهای گفت و گو را نمیدونید،
شما اومدید اینجا مشکلتون رو حل کنید ، در مورد آیندتون زندگیتون یاد بگیرید چرا باید یکی به خودش اجازه بده بیاد اینجا و بگه همسرتون و خانوادش میان اینجا و شما رو میخورن!!! و
اقعا در شان شماست که با یک زن و خانواده ی
وحشی زندگیتون رو قسمت کنید؟ اگر اینطور نیست دوستان چی میگن؟ چرا اجازه میدید؟ واقعا مشکل این خانوم تا این حد حاده؟
چرا پای خانواده ها رو تا به این حد به روابطتون باز کردین؟ چه مشکلی رو تا حالا حل کردن؟ خانمتون 2بار 3 بار 5 بار میرفت به خانوادش میگفت ، اگه میدید شما از پیامدهای در جریان بودن خانواده ها بهش میگید و چقدر منطقی و دقیق
براشون توضیح میدید دیگه هرگز نمیرفت بگه ،
تازه به مادر خانمتون گفتید باشه بیاید طلاق؟
حرفاتون بوی گستاخی میده نه مدارا
شما از خانمتون 10 سال بزرگترین اما هیچ پخته گی و سیاست درستی توی رفتارتون نیست
شما میتونید ایشونو مجذوب و شیفته تون کنید که حتی خود جوش و از صمیم قلب نخواد ناراحتتون کنه و همیشه باهاتون مشورت کنه
اما چه چراغ سبزی نشون دادین ؟ که ایشون توی خلوت خودش بگه شوهر من هیچ وقت نسنجیده حرف نمیزنه ، رفتاراش همه دلیل منطقی داره و..
این پست یکی از دوستان تا انتها بخونیدش تا ببنید کسی که زندگیشو دوست داره اجازه کوچکترین توهین به کسی نمیده ، و ریشه مشکلو پیدا میکنه نه اینکه هی مشکلشو به نفع خودش توضیح بده(کاری ندارم مشکلش حل شدنیه یا نه)
http://www.hamdardi.net/thread-37375.html