-
[QUOTE=آرام دل;349725]سلام
میگید واسه برگشتش هیچ اقدامی نکنم؟اصلا sms نزنم؟
تهدیدش کنم بگم منم طلاق میخوام؟چون فقط التماسامو دیده!!
فقط کافیه برگرده خونه رو به پدرم تحویل میدم و هر جا شوهرم بگه باهاش میرم
شاید این جدایی منو همسرم باعث بشه پدرش سر عقل بیاد و انقدر دخالت نکنه و اجازه بده پسرش خونه اش رو بفروشه یا اگرم نفروخت تو فروش خونه من دخالت نکنن
ک/QUOTE]
بذار یه مدت هیچی تو نبینه
نه تهدید و نه التماس
به خودت و خودش فرصت فکر کردن بده
شما زن و شوهرید و بچه دارید
دوست که نیستید همین طوری سر یه دعوا تموم شه رابطه تون
بعد شما چه اصراری داری به فروش یکی از خونه ها
شما نباید اجازه بدی پدر و مادر اون دخالت کنن (البته با صبر و نه دعوا)
ولی کلا چه بره فروش خونه ی اون و چه شما حتما باید با هم تصمیم بگیرید
کلا مورد بدی هس که خونه ها رو دو تا شونم بدید اجاره و از اجاره ی اونا زندگی کنید و پول رهن این دو تا رو بدید جای دیگه خونه رهن کنید؟؟؟؟؟؟
چون ظاهرا نه شما حاضری پیش پدر و مادر اون زندگی کنی و نه اون چندان علاقه ای داره
درست هم نیست تو این مملکت فروش ملک و خونه
شما بفروش سال دیگه ببین میتونی همون رو بخری
بذار بمونا پشتوانه زندگی بچه هات
اینقدر هم زود از مواضع خودت پایین نیا
اگه برگرده هرکاری بگه میکنم
گذشت خوبه ولی نه اینطوری
بالوخره دعوای کوچیکی نبوده و یه مدت نیاز هس که درست بشه شرایط و از هم دور باشید و فکر کنید
همچین میگید از دیشب خبر ندارم 11 ساعت هستا از اس ام اس اش گذشته
شما به هرحال شوهرتون هم درست رفتار نکرده و باید متوجه بشه
همه چی که تقصیر شما نیست
فرصت بده فکر کنه و برگرده یه کار درست و حسابی کنه
نه اینکه تو منفعل بشی و مجبور شی حرفش رو گوش کنی
یکم هم به عقل شوهرت اعتماد داشته باش
از کجا معلوم شاید این دفعه بچگی نکرده و مساله رو به پدر و مادرش نگفته؟؟؟؟
-
سلام
فهمیدم همسرم قصدش طلاق نیست
زنگ زد به گوشیم وقتی جواب دادم قطع کرد و sms زد گوشیو بده به علی من با تو کاری ندارم دوباره زنگ زد و با پسرم احوالپرسی کرد خودشم عذاب وجدان داره پسرم گفت مامانو زدی تنش کبود شد شوهرم گفت برای منو مامان دعا کن بعدشم که قطع کرد sms زد زندگی بی شوهری بهت خوش میگذره ...جوابشو ندادم:47:
منم حس کردم دوست داره منتشو بکشم
قصد طلاق نداره
دیگه التماسش نکردم میخوام راحتش بذارم:47:
- - - Updated - - -
دلم براش تنگ شده
بیشتر بهش علاقمند شدم:(((
-
ببین یکم محل نمیذاری چی کار میکنه
به نظر من باید اینقدر ادامه بدی که اشتباهات چند ساله خودش و عدم توانایی مدیریتیش یادش بیاد
و سعی کنه خودش شرایط رو بهتر کنه
درسته شما هم زود عصبانی میشی و کم صبری ( البته که باید روش کار کنی)
ولی عصبانیتت بی دلیل هم نبوده
و اون باید قشنگ بفهمه علت عصبانی شدنت چی هس و تو این چند سال چی ها رو فراهم نکرده
-
نمیدونم اسم حرفم رو نصیحت بذارم خواهش بذارم دستور بذارم چی بذارم
ولی به عنوان یه کچیکتر ایم نصیحت رو بهت میکنم وقتی رفتی سر زندگیت موقع عصبانیت خودت رو کنترل کن و وقتی شوهرت عصبیه فقط ساکت باش اینجوری خودش هم زودتر آروم میشه
سعی کن رفت و آمد با خانواده ها رو هم کم کنین
-
آرام جان صبورباش...شماازش عذرخواهی کردی پس میدونه که شماسهم اشتباهت روقبول کردی حالابهش فرصت بده تااون هم قبول کنه اشتباه کرده...
به هیچ وجه اسم طلاق رونیار...اون داره آرومترمیشه...پس نگران نباش برمیگرده ودوباره باهم زندگی میکنیداما....
امابایدمراقب زندگیت باشی واجازه ندی دیگه هیچوقت اینجوری بشه
بایدخشمت روکنترل کنی...بایدمهارتهای ارتباطی رویادبگیری..که اگه تصمیمی هم داشتی بتونی درست باشوهرت مطرح کنی...بتونی خودنون دوتایی واسه مشملاتتون تصمیم بگیرید...
آرام جان اینقدرهم نگو خونه من...پول من...اینهاشوهرت روحساسترمیکنه ازما گفتن بود...
-
فقط اینو بگم که عزیزم از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنند:311::311::311::311: قشنگ معلومه اونم دوست داره فقط میخواد یکم خودشو بگیره و مردونگیشو ثابت کنه...شماهم التماساتو کردی فقط صبرکن و مثل الان که خودش مسیج داده کم کم جوابشو بده ولی نه پیله بشی بهش و باز بحث راه بندازی.................:81::81: برات دعا میکنم عزیزم هرچند که اینروزا خودمم خیلی محتاج دعا هستم:47::72::72::72::72::72:
-
همسرم اومد دنبال پسرم باهم رفتند بیرون
وقتی خواست بیارتش برم باهاش صحبت کنم؟
- - - Updated - - -
انقدر لجم میگیره عین بچه ها قهر میکنه!!!:54:
- - - Updated - - -
چرا جوابمو نمیدید!!!
- - - Updated - - -
ظاهرا کسی قصد کمک کردن نداره
:54:
-
به نظرم بی تفاوت باشی بهتره ... به روی خودت نیار شاید اصلا برگشت با پسرت خونه
-
همینکه فهمیدم قصد طلاق نداره خیلی آروم شدم
اما چرا میخواد اذیتم کنه
حتی یه عذرخواهی هم ازم نکرد
فکر کرده منم نمیتونم عین خودش رفتار کنمو لج کنم
ترمه خداکنه همینی اتفاق بیفته که گفتی
از پدرم خجالت میکشم
-
اشکال نداره .. شوهرتم غرور داره بالاخره آقایون دوست دارن خانوماشون مطیعشون باشه سخت نگیر هر چی باشه شوهرته...
این هم یه تجربه بشه برای دفعات بعد که موقع بحث بهتر خشمتو کنترل کنی و دیگه سراغ تبلت و لب تاب و قند شکن نری :311:
حالا پاشو یه خورده به خودت و خونت برس شاید اومد پسرتو بذاره خونه انرژی مثبت بهش القا شد و اومد تو ...