RE: توجه توجه: مشکل فنی در تالار همدردی
سلام دیشب تالار همدردی مشکلی فنی داشت دیشب تالار همدردی باز نمی شد مشکل فنی تالار واقعا خسته شدم این مشکل فنی تالار کی درست می شود متخصص فنی تالار این مشکل فنی تالار حل نمی کند اگر مشکل فنی تالار ادامه پیدا کند مدیر محترم همدردی باید متخصص فنی تالار عوض کند از متخصص فنی تالار با تجربه با دانش با علم استفاده کنید از مدیر محترم همدردی با پیگیری خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72:
سلام ،
می گم این ساعت همدردی رو چطور یک ساعت بکشم جلو؟
سلام،
در کنترل پنل کاربر به قسمت ویرایش تنظیمات بروید.
در قسمت تنظیمات تاریخ و ساعت می توانید ساعت رو تغییر بدهید. البته اگر "زمان ذخیره سازی روشنایی روز" روی تنظیم خودکار بگذارید، ساعت خودش باید اتوماتیک تنظیم بشود.
وقت محلی رو هم که باید بگذارید روی 03:30+ GMT
موفق باشید.
آقای حامد خان به روش شما درست نشد.
اما اگه "زمان ذخیره سازی روشنایی روز" را روی "استفاده دائمی از "DST" بذاریم درست می شه.
سلام خانم بی نهایت محترم
قسمت ویرایش تنظیمات بروید ساعت 3 عصر انتخاب کنید بعد نتظیم خوردکار باشد ارسا ل ویرایش نتظیمات کلیک کنید بعد ساعت جلو می رود ممنون:72::72::72:
RE: سرعت تالار پایین اومده
وای افتضاحه................ خدا میدونه چقد معطل باز کردن همین تاپیک شدم .
من که از خیر اومدن به تالار امروز میگذرم.
من هم سایت های دیگه رفتم سرعت عالیه فقط اینجا مشکل داره
منم همچین مشکلی دارم...مجبورم هزاربار صفحه رو رفرش کنم تازه اگه باز بشه با یه قالب بندی افتضاح..
ظهر میخواستم تو تالار همچین تاپیکی بزنم که بپرسم مشکل چیه صفحه بازنشد که نشد
خوب خداییش این تالار چقد باید مشکل فنی داشته باشه؟؟اول خیال کردم اینترنتم مشکل داره.هزاربار با پشتیبانی اینترنتم تماس گرفتم.نمونشم رفتم یه اسپیلیتر دیگه گرفتم..گفتم شاید خطمون نویز داره.
خیرسرمون تالار مشاوره است..ما عادت کردیم اون تازه واردی که هزارتا مشکل و ناراحتی داره واقعا نمیتونه کل اعصابشو واسه بازشدن صفحات هزینه کنه..
میدونم که مدیرا خصوصا مدیر همدردی پیگیرن و دستشون هم درد نکنه..اما شاید بهتره دنبال راه حل بهتری باشید
موفق باشید
سلام
ممنون پدر بزرگ که این تاپیک رو ایجاد کردید
من همش فکر میکردم سرعت اینترنت پایینه.اخر سرم احتمال دادم سیستمم ویروسی شده !!
راست میگه بهار...واقعا یه ادم با یکسری مشکلات میاد به تالار سر بزنه.اینجوری بدتر اعصابش خورد میشه
لطفا مدیران محترم و زحممتکش رسیدگی کنند.
سلام و احترام
سرعت تالار پایین امده این مشکل من دارم اینترنت پر سرعت استفاده می کنم پشتییانی اینترنت گفت تالارهمدردی سرعت تالار پایین است امیدوارم مدیرخوب همدردی این مشکل حل کند درباره متخصص فنی تالار حرفی نمی زنم حرفی بزنم مدیران تالار حذف می کند ممنون:72::72::72: