-
RE: دوستی تا ازدواج
سلام گلم
به نظر من این رابطه رو هر چه سریعتر کاملا قطع کن حتی اس ام اس زدناتم قطع کن ببین این رابطه مطمئن باش به ازدواج ختم نمیشه 20روزش گذشته 40روز دیگه هم تحمل کنی کاملا برات عادی میشه و به زندگی عادی بر میگردی الان اصلا جواب هیچ خواستگاری رو نده چون با این موقعیت نمی تونی درست تصمیم بگیری
احسان اصلا قصد ازدواج با تورو نداره این از این بی ثباتیش مشخصه :72::72:
(یا حق )
-
ميدوني سيما جون
من خودم عادت ندارم كه زود قضاوت كنم كه بگم طرف منظورش از اين حرفش ايني هستش كه من ميگم و بس !!
آخه هر كسي واسه خودش يك تفكراتي داره و از يك حرف ميشه چند جور قضاوت كرد ولي يكي از چيزهايي كه ميشه از ين حرف برداشت كرد ، ايني بود كه ميناجان گفتن .
ولي خوب بستگي به فرهنگ و ... شون هم داره كه بفهمي چه برداشتي ميشه از حرفش كرد...
ولي عزيزم ! هر منظوري هم كه از حرفش داره و هر كاري هم كه ميخواد بكنه ! اينكه تو بخواي يك سال ديگه از زندگيت رو با استرس بگذروني خيلي بده !!
اينكه نتوني يك سال آرامش داشته باشي و همش دغدغه داشته باشي توي زندگيت خيلي بده !
خودت فكر كن : يك سال تمام هر روز دلشوره بگيري كه آيا خانواده ها راضي ميشن يا نه ؟ اصلا من رو ميخواد يا نه ؟ نكنه كه سر كارم گذاشته باشه ؟ نكنه بهش نرسم و .... كه فكر كردن بهشون اشك آدمو در مياره ولي گلم يك پيشنهاد خوب واست دارم :
اول اينكه به ايشون بگو ! باشه ! اگه من همونيم كه شما ميخواي ، هر موقع كه شرايطتت جور شد و خانواده ات راضي شدن بيا خواستگاري !ولي تا اون موقع هيچ رابطه اي نبايد با هم ديگه داشته باشيم !! و حد اكثر هم يك سال واست صبر ميكنم .
همين !!
من اين حرف مينا جون رو خيلي قبول دارم كه "الان اصلا جواب هیچ خواستگاری رو نده چون با این موقعیت نمی تونی درست تصمیم بگیری
"
به خودت مهلت بده ! اين كه بخواي به نبودش و جدايي اش عادت كني شايد نزديك 7-8 ماه طول بكشه (به صورت كامل )! اگه بعد از قطع وابستگيت ميبيني پسر خوبيه و هموني كه تو ميخواي ! ميتوني چند ماه به خاطرش بيشتر صبر كني ولي در صورتي كه وابستگي نداشته باشي !و اگر قسمت هم نشدين ، باز دوباره زجر نكشي !فقط ميتوني به چشم يك خواستگار خوب بهش نگاه كني
گلم به خودت زمان بده و رابطه ات رو باهاش قطع كن !
بگذار چند ماه بگذره تا بتوني به نبودش عادت كني ! اگه با منطق به اين نتيجه رسيدي كه به دردت ميخوره و خوبه كه خوب همه چيز رو بسپار به خدا كه اگه بخواد جورش ميكنه ... اگرم كه نخواستي كه با يكي ديگه ازدواج ميكني !!
گلم مطمئن باش اين راه بهتره ! زجرش الانه ولي باعث ميشه هم وابستگيت از بين بره و هم با ديد باز تصميم بگيري ... تو اين شرايط نميتوني تصميم درست بگيري !! ولي تا چندين ماه ديگه وقتي وابستگيت تموم شد ! ميتوني يه تصميم درست بگيري
فقط به خودت زمان بده
زمان
باز هم هر كاري كه خودت صلاح ميدوني انجام بده
موفق باشي
-
ممنونم رویای خوبم . اتفاقا حرفه اخرمم اینه که شما گفتید قطع رابطه تا 1 سال بعدش اگه مادرش راضی شد بیاد . هنوز وقط نکردیم رودررو حرف بزنیم قراره خواهرشم بیاره
-
سلام سیما جون امیدوارم حالت خوب باشه(می دونم نیست) به نظر من کارت از اول اشتباه بوده تو وقتی با این اقا دوست شدی نباید به ازدواج باهاش فکر می کردی البته همان طور که خودت توضیح دادی این رابطه رو با این نیت شروع وادامه دادی ولی عزیزم متاسفانه یا خوشبختانه عرف در جامعه ی ما خلاف کاریه که تو کردی من اصل دوست داشتن رو به هیچ عنوان نقض نمی کنم ممکنه تو احساسی رو که به این اقا داری با هیچ چیز دیگه عوض نکنی ولی موضوع ازدواج فرق می کنه صحبت شریک شدن زندگیت با یه ادمه شوخی نیست تازه از اینم که حق خودته بگذریم باید پدر یه ادم دیگه رو انتخا ب کنی می بینی که تصمیم گیری در این مورد به این سادگی ها نیست پس از روی احساست تصمیم نگیربر فرض اینکه باهم ازدواج کردین الان دوسش داری ازش توقعی نداری فردا که رفتی تو ی زندگیت به کسی احتیاج داری که بتونی روش حساب بازکنی از اون گذشته الان کوری، عشقت بهت اجازه نمی ده با دید باز انتخابش کنی مسلما خیلی از عیباشو نمی بینی که می تونه در اینده برات مشکل ساز بشه به نظر من باید به خودت بیشتر فرصت بدی عشقت رو نگه دار اما به خودت و موقیتایی که داری و خواهی داشت فرصت بده من یه دوستی دارم که 7ماه پیش با یه اقایی دوست بود یه پسر خوشگل وخوشتیپ23 ساله عاشقش شده بود البته جزو معدود دوستی هایی بود که به ازدواج ختم شد دوست من خودش کار کرد وجهازش رو خرید به هزار ویک امید رفت به خونه ی این اقا با یه عالمه عشق ورویای اینده!الان یه ماهه ازش جدا شده خراب شد به همین سادگی اون کاخ ارزوهاش که با کسی که عاشقش بود ساخته بود! نمی خوام بدبینت کنم فقط ازت می خوام به خودت فرصت بدی.
-
سلام
اینکه می گوئید که اون خیلی برای شما ایده اله قبول ولی من به شما می گویم اون الان درگید مسائلی دیگره
که باعث می شه اون نتونه در قبال شما تصمیم درست و به موقعی بگیره