سلام .
دوست خوبم از ابتدای ازدواج زن و شوهر بارها و بارها دچار اختلاف میشن، اگر هر کسی سر هر اختلافی بخواد کار رو به دادگاه و طلاق بکشه یا اجازه بده کار به طلاق بکشه و مانع از فروپاشی زندگیش نشه که الان همه باید مطلقه باشند.
من از صحبت هاتون میتونم حس کنم که دوستش دارید. همین کافیه تا اراده کنید ببخشید و تلاش کنید برش گردونید.
نمیگم غرورتونو بشکنید، نمیگم به پاش بیوفتید و التماس کنید، نمیگم چادر بزنید جلو خونشون بخوابید...
اما شاید ساده تر از چیزی که فکر میکنید، با منطقی بودن بتونید حلش کنید. اینکه با هم صحبت کنید ، دلایلتون رو ارائه بدین...
باور کنید اگر پول یک سکه مهریه تون رو بذارید واسه مشاوره ی خانواده و هر دو سعی در خودسازی داشته باشید میتونید زندگیتون رو نجات بدین و خوشبخت باشید.
اگر خیلی محترمانه و مودبانه، به جای قهر و کینه برید با خانواده ی خانمتون توافق کنید، نه سیخ بسوزه، نه کباب، میتونید زندگیتون رو به بهترین شکل اداره کنید. مگر خانواده ها جز احترام چی میخوان؟ والا دو بار دعوتشون کنید و گاهی یه زنگ بزنید بهشون، پشت شما می ایستند.
فوقش فکر کنند پیروز شدند. اما حقیقتا کی نفع میکنه؟شما یا اونها؟
اگه طلاق بگیرید چی؟ کی بخه ضررشه؟ شما یا اونا؟
و ضررتون مهریه نیست، از دست دادن کسیه که به نظر میرسه دوستش دارید، اونم خیلی. فقط دلتون پره.... مگه چند نفر میان تو زندگی آدم، که آدم بهش احساس خوب داشته باشه؟
شستشو مغزی چیه؟ اگر همسر شما نیت خیر شما رو ببینند، هیچ کس نمیتونه حس خوبش رو به شما تغییر بده.
به نظر من ساختن زندگیتون هم قدرت شما رو نشون میده، هم جوانمردی شما رو. وگرنه فرار کردن و شانه خالی کردن از هر کسی بر میاد.
آتیش رو که با بنزین خاموش نمیکنن پسر خوب. با عصبانیت و انتقام جویی شما که چیزی درست نمیشه.
در ضمن متوجه نمیشم چرا تقاضای تمکین کردین... حتی اگر راه آخر شما جدایی باشه، تا قبل از تمکین و مادامی که همسر شما باکره هست، مهریه ایشون نصف هست. همچنین اگر پزشک قانونی تایید کنند که باکره هستند، اسمتون از شناسنامه ی هم پاک خواهد شد.
احساساتی عمل نکنید. باور کنید این یه باور اشتباهه که با انتقام جویی دلتون خنک میشه. من که فکر میکنم هیچ چیز به اندازه ی بخشیدن و منصفانه عمل کردن به انسان آرامش نمیده. حتی اگر قرار بر جدایی باشه، چرا به روش نیکو نباشه؟
امیدوارم صحیح تصمیم بگیرید و یقین داشته باشید این صحیح عمل کردن با صبر و منطقی عمل کردنه.