من از مدیر و خانم شیلا خانم خانم مینا 22 قدردانی می کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من از مدیر و خانم شیلا خانم خانم مینا 22 قدردانی می کنم
من از دوستان خوبم اقای عرفان مرادی دانه خانم شیلا خانم قدردانی می کنم و از مدیر همدردی قدردانی می کنم
سلام اعضا قدیمی هم خوب دانه خانم می شنا سند پستهای عا لی دیدم شهرت دانه خانم 12 است فکر می کنم بالاترین شهرت در تالار همدردی او دارد دانه خانم تشکر می کنم تالار و اعضا قدیمی مدیر همدردی از دانه خانم قدردانی می کنم امیدوارم همیشه سلامت باشید موفق وشاد باشید[/size]
از دوستان خوبم دانه خانم شیلا خانم مینا 22 که برای تالار خیلی زخمت می کشد تشکر و قدردانی می کنم
ممنونم محمد جان
اينهمه محبتي كه تو داري قابل ستايشه
اما باور كن دوستان ديگري هم هستند كه واقعا زحمت مي كشند و وقت و زماني كه براي هر يك از ارسالهايشان مي گذارند مشخص است كه دلسوزانه دارند زحمت مي كشند مانند خانم شاد و دوستان ديگر كه ماشااله اينقدر تعداد كاربران زياد است كه اگر بخواهي اسم دوستان را بگويي يك ليست بلند بالا مي شود. چند نفر هستند كه از مرداد،شهريور و مهر وارد تالار شده اند كه واقعا پيشرفت خوبي داشته و توانسته اند زحمتهاي فراواني را براي ديگر كاربران متحمل شوند
من از همه تشكر مي كنم و محمد جان لطف شما بارها شامل حال ما شده و من باز هم از تو و قلب پاكت تشكر مي كنم.
من هم از دانه و شاد عزیز ممنونم:104:
منم كه شهرت ندارم و نميدونم اين شهرت از كجا مياد!!! اما از دانه خانم كمال تشكر رو دارم ، چون ديديم چطور دلسوزانه مشكلات بچه ها رو پيگيري ميكنه.
سلام دانه عزیز. منم بهت تبریک می گم. :104:
ممنونم عزيزم
فكر كنم من و دوستان كمي كم لطفي كرديم كه به دوستاني كه شهرت ندارن شهرت تخصيص بديم
شما به بزرگي خودتون ببخشيد.
البته اين شهرت از زماني كه پلاگين تشكر حذف شد كم كم خودشو نشون داد. قديما كه از اين خبرا نبود.
من واقعا همه بر و بچه هاي تالار را دوست دارم و براشون از خدا بهترينها رو مي خوام.
دانه خانم سلام شما بهترین اعضا تا لار هستی شهرت به شما تبربک می گویم شما تالار خیلی زحمت می کشید تشکرو قدردانی می کنم