باسلام.
با احترام به نظرات دوستان به نظرمن می شه به این موضوع از یه زاویه ی دیگه نگاه کرد. من فکر می کنم که این جریان یه دسیسه ی خانوادگی یه به دلایل زیر:
اولا اگر مردی همسرش و دوست داشته باشه راضی به آزاردادنش نمی شه و تمایل به بهتر شدن روابط زناشویی اش داره نه بدتر شدنش بیشتر خانوما و آقایون حاضر در تالار می دونن که در چنین مواقعی مردا با یه چشم غره یا چپ چپ نگاه کردن همسرشون توی جمع خودشون و جمع و جورمی کنند در صورتی که همسرتون با اینکه می دونه شما داری آزار می بینی باز به کارش ادامه میده.
دوما:برادر شوهر شما با اینکه به همسر و برادرش اعتماد داره ولی وقتی می بینه که شما ناراحتی و زجر می کشی برفرض که از شما متنفر هم باشه برای حفظ زندگی برادرش می تونه به همسرش بگه که حداقل جلوی شما سنگین تر باشه وقتی که شما نیستی خودمونی تر باشن که این کار رو هم انجام نمی ده .
سوما: حالا برفرض که اون خانوم حسوده که این یه حسادت زنانه باشه که توی خیلی از خانوما دیدیم با جاری تون کاری نداریم شوهر و برادر شوهرتون هم به این موضوع بی توجهند اونم کاری نداریم مادر شوهرتون که یه فرد با تجربه است وقتی می بینه که شما داری آزار می بینی و زندگی پسر خودش متشنجه باید تذکر بده چه به عروسش چه به پسراش که حداقل وقتی شما هستین یه کم سنگین تر باشن این کمترین کاریه که یه مادر در حالت عادی برای حفظ زندگی بچه اش می کنه ولی می بینیم که ایشون هم خودشون و به ندیدن و نشنیدن می زنند .
من فکر می کنم که این خانواده تمایلی به ادامه زندگی زناشویی شما با همسرتون ندارندو می خوان کاری کنند که شما خودتون برای جدایی بدون مهریه پیش قدم بشین یا اینکه می خوان از این طریق تلافی کاری و بکنند و می بینند نقطه ضعفتونه عمدا قصد آزارتون و دارن و با اینکه زجر و ناراحتی شما رو می بینن زحمت کمترین عکس العملی و به خودشون نمی دن .شما تذکرتون و به اندازه کافی به همسرتون و خانواده اش دادین حالا بهتره که ازیه بزرگتر کمک بگیرید تا درباره ی این موضوع به طور جدی با همسرتون و یا خانواده اش صحبت بشه وگرنه آسیب روحی ای که در آینده می بینید غیر قابل جبران خواهد بود چون این خانوم همیشه در زندگی شما خواهد بود و اگر همسرتون به ظاهر هم رابطه اش و کمتر کنه باز وسواس فکری و سوظن پیدا می کنین که مبادا بدون اینکه به من گفته باشه دیده باشدش آدم از آینده خبر نداره هزار اتفاق ممکنه بیافته ممکنه برادرهمسرتون بره مسافرت مدت طولانی ممکنه خدای نکرده برادر شوهرتو فوت کنه ممکنه ا ز همسرش جدا بشه اونوقت مدام فکر می کنین نکنه با همسرم رابطه داشته باشه به نظرم بهتره با کمک بزرگترها این موضوع را حل کنین