ممنون از پاسختون الان واضح تر شد که ایشون خانواده مردسالار تربیت شدند.
نشون دهنده این هستش که شوهر (اصطلاحا) شما دچار عدم اعتماد به نفس و افسردگی هستند، از اینکه مقایسه کردند هم حرکت بدی بود کتک کاری رو من این میبینم که فرد نمیتونه حرفشو درست بزنه و چیزی برای گفتن نداره اقدام میکنه در آخر هم که گفته از فرط خستگی اومده خونه و اون حرکت رو میکنه نشون میده که تعادل نداره ( یه عمری از زندگیم با همچین افرادی سلام علیک داشتم )نقل قول:
مثلا یه بار اومد خونه گفت ناهارو زود بکش میخوام برم بخوابم خیلی خسته ام...... پس چیکار میکنی غذاهم اگه نمیتونی بپزی خب بگو نمیتونم..... زنای مردمو ببین شوهرشون که خسته کوفته میاد خونه چه کارا که واسش نمیکنن...... باز شروع کرد به کتک زدنم وقتی دیگه خسته شد گفت پاشو ناهارو بکش
نقل قول:
بله تروما بلانت بود. مدارک بیمارستان که همه دست شوهرمه .. فکر کنم تو مطبشه . من همیشه نگران این موضوع هستم که در آینده رفتاری مثل باباشون داشته باشن . حتی وقتی به این فکر میکنم که بخوام برم پزشک قانونی همه
در مورد شما چون active bleeding (خونریزی که بند نیومده) نداشته نمیشه آثار جراحت رو در صحن دادگاه نشون داد و توی رادیوگرافی فقط مشخص میشه و چون مشمول زمان کردیدنش (فکر کنم اگر اطلاع داشتید بهتر بود) برای پزشک قانونی میتونه زمانبر باشه ولی در بایگانی بیمارستان سوابق شما نگهداری میشه و شوهر شما نمیتونه اون سوابق رو منهدم کنه و اگر بیمارستان این کار رو کرده باشه و اگر از طریق دفترچه بیمه هزینه ها پرداخت شده باشه (از اونجایی که شوهر شما 7 خط هستش امکان داره بدون بیمه اینکار رو کرده باشه) توی سوابق بیمه موجود هستش. اگر بیمارستان جز باند ایشون باشه دعوای حقوقی خیلی جالبی پیش میاد که البته من خبر از هویت ایشون ندارم ولی همیشه طرفتون رو جوری در نظر بگیرید که همه این فرد رو میشناسند و ممکنه به ایشون گزارش بدند. (منظور این هستش که محتاط باشید ولی هیچ وقت نترس)نقل قول:
بدنم میلرزه.یعنی چی پرونده اش مسدود شه ؟ چطوری ؟
در مورد اینکه پروانه (نه پرونده) ایشون رو میشه ازشون گرفت کار شما نیست و باید یکی از عوامل به عنوان بیمار معرفی بشند و تحقیق میدانی انجام بدند و گزارش این فرد میتونه تیر خلاص باشه که اگر هم بخواید از طریق شکایت عادی به کمیته اخلاق پزشکی ارجاع داده بشه اونجا نمیان همچین کاری کنند و به صورت محرمانه به طرف اخطار میدند، خلاصه اینکه گرفتن مجوزشون کار ساده ای نیست ،از طریق خشونت خانگی که شما دارید در ایران قانون مردسالار هستش و این رفتار ها در 4چوب قوانین حکومتی تعریف شده و از هیچ کس کاری بر نمیاد مگر اینکه سوابق پزشک قانونی مبنی بر خشونت خانگی که کشیدید به دادگاه ارائه بدید.
در دین اسلام اومده اگر زنتون رو بزنید و در صورت کبودی بدن زن ، شوهر باید به اندازه کبودی که بر روی بدن همسرش هست باید طلا بده، خدا پدر مادرشو بیامرزه کسی که اینکار رو میکنه دیگه سر تعظیم فرود نمیاره... من فمنیسم نیستم من زن رو به عنوان یک انسان مثل خودم میبینم من بدی زیاد دیدم و کشیدم ولی به فکر خودکشی نیوفتادم چون صورت مساله رو حذف میکنه و اصلا چیزی رو نه تنها حل نمیکنه بلکه پیچیده تر هم میکنه.
شما اگر یک برادر داشتید یا پدرتون فردی بود که در هر لحظه ای که بهش احتیاج داشتید جلو میومد و (عذر میخوام) اراده میکرد خایه های این حیوان رو میکشید این بلا ها رو سر شما نمی اورد.
خواهر من، چیزی که من میگم بهترین راه حل نیست، با مدیر همدردی هم یک مشاوره بگیرید و نظر ایشون رو جویا بشید و اول پیشنهاد ایشون رو هر چیزی که هست انجام بدید و اگر خواستید (تاکید میکنم انتخاب با خودتون هستش) راهی که بهتون پیشنهاد میکنم انجام بدید.
کاری که من میکنم مثل روشن کردن یک شمع از دو طرفه، و به شما بستگی داره و تا زمانی که ساکت باشی و ترس رو کنار نذاری همینطوری خورد میشی، آیا میخوای طلاق بگیری بعد از اون حمایت والدین تو داری یا نه ؟
1- در کمال ناباوری من به شما پیشنهاد میکنم که هر کاری که شوهرتون میگه رو انجام بدید و اگر هم زدتون دستش رو هم ببوسید.
2- باید کاری کنید که حس اعتماد ایشون رو به خودتون جلب کنید و حس عدم امنیت ایشون رو برطرف کنید (میتونه زیبایی شما باشه یا ذهن روانی باشه)
3- بچه های شما در سنی هستند که میتونید روشون کار کنید و که به طرفتون بیان و باید جبهه خودتون رو در بین بچه ها تقویت کنید، حتما با هم دعوا میکنند بهتره که با هر دو خوب برخورد کنید و بهشون بفهمونید که خشونت بده و جفتشون رو با هم در آغوش بگیرید و تبعیض قاعل نشید.
4- سعی کنید ارتباط چشمی و عاطفی تون رو از بچه ها از دست ندید و به بچه ها هم نگید مثل باباتون نشید، خوب بودن رو بهشون آموزش بدید و هیچ وقت بچه هاتون رو با بجه های فامیل مقایسه نکنید و اگر کار اشتباهی کردند باز حمایتشون کنید و توی خلوت بهشون خوب و بد رو آموزش بدید.
5- این بچه ها تنها چیزی هستند که میتونه جبهه صبرتون باشه ! عقب بکشید همه چیز رو از دست دادید.
6- هیچ وقت از چیزی نترس اگر بترسی باختی، فکر منفی عاقبت بدی داره.
در مورد شماره 1 : جواب بدی رو با خوبی بدید بله واقعا سخته . شما همیشه در معاشقه شرکت کنید و شروع کننده باشید و زمانی که از سر کار خسته (مثلا) میان اونجا از خدماتش قدردانی کنید بچه ها هم بقل کردن رو ببینند با توجه به رفتار ایشون نمیدونم بد برخورد میکنند یا نه، از نظر روانی تاثیر زیادی داره چون ما مرد ها انسان های ساده ای هستیم درسته سختیمون از چدنه ولی سریع میشکنیم. (بیشتر مرد ها البته)
مهمترین قسمت، در مورد شماره 2 : شما انسانی نیستید که حاضر باشه به کسی آسیب برسونه که باید روش کار کنید و این اخلاق بد رو کنار بذارید در مواقعی ممکنه که بچه ها در خطر باشند و باید ازش استفاده کنید ! با توجه به بارداری شما بهترین موقعیت رو دارید و میتونه با مشمول زمان کردن به نتیجه بهترین برسید و نباید زمان اجرای مرحله 1 و 2 نزدیک باشه. شما در این زمان با یک تیر دو نشون میزنید و اصطلاحا چراغ خاموش باید حرکت کنید، هم اینکه به شوهر خودتون فرصت میدید که تغییر رفتار در مقابل شما بدند (هرچند هم سخت هستش و ایشون ممکنه تغییر هم نکنه) و هم اینکه میتونید شوهر خودتون رو حصر خانگی شما رو برداره که آغاز پروژه جدید هستش.
زمانی که آزادی عمل بیشتری داشتید باید منابع اقتصادی خودتون رو گسترش بدید و حساب اصلی خودتون رو متمرکز در اختیار مادر خودتون یا فردی که میتونید بهش دسترسی دارید قرار بدید و از چند حساب فرعی برای کار های خودتون استفاده کنید.
مثلا به بهانه رفتن کلاس آشپزی یا ورزش و هر بهانه ای که فکر میکنید میتونید به کلاس های دفاع شخصی برید.
دقیقا در مقابل فردی که زور بازو خودش رو به رخ میکشه به همون زبون البته از نوع دفاعیش برخورد کرد. اگر ابعاد شوهرتون بزرگ و قوی هیکل هستند (عمدتا) نگران نباشید اصلا به قد و هیکل نیست. ورزش های نینجودسو و سامبو و کراو ماگا بهترین سبک هایی هستند که میشه بهشون رجوع کرد (کلاس دفاع شخصی که تبلیغ شده گلچین شده سبک ها هستش هر چند 2 سبک آخر ضریب نفوذ پایینی دارند ولی کاربردی تر هستند)، حالا باید عنصر زمان رو مد نظر بگیرید که این کلاس ها در نزدیکی شما باشه و باید مربی توجیه شده باشه که بچه دار هستید و ساعت های مشخصی رو میتونید در کلاس شرکت کنید، در این دوران شما اعتماد به نفس از دست داده شده و روح خورد شده تون رو بازسازی میکنید و توجه کنید که قدرت ذهنی شما از بازو خیلی قوی تر عمل میکنه.
زمانی که شما بتونید جلو حملات شوهرتون ایستادگی کنید و خشونت ایشون رو سرکوب کنید (طوری نشه که شما شوهرتون رو بزنید منظور من از دیدن این دوره فقط و فقط طریقه دفاع هستش) و وقتی هم ایشون ببینند که دیگه با کتک کاری به جایی نمیرسه مطمئن باشید که بت اش شکسته میشه و دیگه به شما زور نمیگه.
در مدتی که به صورت محسوس در رشته رزمی شرکت میکنید اگر مورد تهاجم شوهرتون قرار گرفتید به هیچ وجه تکنیک ها رو اجرا نکنید تا زمانی که در این زمینه خبره شدید (8 ماه تا 2 سال)
در مورد نگهداری لباس ها و تجهیزات هم در باشگاه میتونید کمدی رو اجاره کنید یا جایی در خانه مد نظر بگیرید که کسی طرفش نمیره.
بهتره که بچه کوچک رو مهد بذارید که زمان بیشتری داشته باشید برای کارهای خودتون و بعد از مهد خودتون برش دارید.
در مورد شماره 3 - اگر در بیرون یا پارک اگر حیوانی میبینید سعی کنید جلو بچه ها با حیوان ها ارتباط برقرار کنید و اونها رو هم تشویق کنید طوری که حس محبت رو ببینند. اگر هم در خانه پرنده ای هم داشته باشید هم به عنوان مثال هم بد نیست از این مدل هم میشه استفاده کرد. (تمیز کردن و غذا و چیز های دیگه هم مسئولیت های اون هم هستش) باز به خلاقیت زنانه بر میگرده.
در مورد شماره 4 - از اونجایی که ممکنه بعد از پیاده سازی طرح بچه ها به سمت شما کشیده بشه و پدرشون برای balance کردن وزنه قدرت ممکنه اقدام به خشونت بیشتری ببره و یا حتی به بچه ها آموزش بده که مادرشون رو اگر کاری کرد گزارش بهش بدند (جاسوس پروری) و یا در مواقعی که میبینند مادر خلاف کرده شما رو مورد آزار قرار بدند باید در نظر داشته باشید که جواب بدی بچه ها رو با خوبی بدید و تسلیم هیچ کدوم از دور طرف نشید.
در مورد شماره 6 - این ذهن شماست که از شوهرتون غول ساخته و باید به خودتون بگید من آدمی قوی هستم و سعی میکنم که با دست خودم زندگی رو اداره کنم. باید قوی باشید و بخواید که زندگی تون رو درست کنید.
این در بسته شد در دیگه هم بسته شد، پایان کار نیست
داستان آسیابان و مرد زورگو یادتون هست انشالله خبنقل قول:
خدا خودش جوابش رو بده
از یکی شنیدیم گفتند ، چوب خدا صدا نداره ولی من چوبی ندیدم . تا شما حرکت نکنید خدا هم کار نمیکنه، من تشویق به خشونت نمیکنم چون قانون حمایتی در این مساله نمیکنه باید بتونید از خودتون دفاع کنید !! باید خودتون اول دست به کار بشید و مظلوم بازی رو بذارید کنار... شما اگر قبول کنید ضعیف هستید مطمئن باش هر کاری کنید به نتیجه نمیرسید
بعضی از چیزها نباید گفت ولی در جامعه اگر باور داشته باشید به این اصل الان خیلی کارها رو میتونستید انجام بدید، همونطور که من انجام دادم.