-
اخرين ساعت هاي سر كار بودن منه . 2 ساعت ديگه بيشتر نمونده .دلم خيلي گرفته خيلي نمي خوام گريه كنم . به هر حال 5 ساله دارم اينجا كار مي كنم دلم براي اين ميز اين كامپيوتر و همكارام حتي مسير شركت تنگ مي شه . چون توي خونه هم شرايط خوبي ندارم اين دلتنگي بيشتره . احساس مي كنم ديگه اسير شدم و هيچ جايي نمي تونم برم و توي خانه پير خواهم شد . دلم براي شما دوستان هم تنگ مي شه . هر روز به اين سايت مي اومدم و بيشتر اوقات خواننده خاموش بودم . اين را هم ديگه ندارم . براي همه شما ارزوي موفقيت مي كنم براي من زياد دعا كنيد تا خدا لطفش را بيشتر شامل حالم كنه
-
سلام عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن
وقتی قرار شد کدبانوی خونت باشی بدون که خودت با درستی و درایت این تصمیم رو گرفتی به خاطر یه هدف خیلی بهتر و اونم موفقیت تو زندگی زناشویی تون هست و آینده بچتون
به بچت محبت کن ببرش پارک براش شعرای قشنگ بخون بهش چیزای خوب یاد بده تا بزرگ شد آینده خوبی داشته باشه و به داشتن مادری مثل شما افتخار کنه ...
به همسرت محبت کن غذاهای خوشمزه درست کن و تزئین کن ... خونه رو مرتب کن
محفل سه نفرتون رو گرم کن از خاطرات شیرین و داستانهای خنده دار گرفته تا اتفاقا روز و شیرین کاری بچتون رو با هیجان تعریف کردن ...
زندگیتون رو رنگ کن
با هدف وارد فصل جدید زندگیت شو و ازش لذت ببر
مطمئنم یه روز با خوشحالی میای و از اتفاقات خوبی که افتاده برامون تعریف می کنی ... تو می تونی ...
-
ممنون دوست خوبم ممنون. ممنون دوستاي خوبم