سلام آقای خاله قزی امیدوارم خودتون هم حاجت روا بشید
من هر روز صلواتهامو میفرستم
در ضمن من جناب نیستم خانم هستم :311:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقای خاله قزی امیدوارم خودتون هم حاجت روا بشید
من هر روز صلواتهامو میفرستم
در ضمن من جناب نیستم خانم هستم :311:
با سلام و درود و سپاس از دوستانی که شرکت میکنن در فرستادن صلوات بر محمد(ص) و اهل بیت :43:
امروز اختصاص داره به بانو شایسته 89 انشالله که زندگیشون هرروز بهتر و زیباتر از دیروز باشه و کنار هم عاشقانه سالهای سال زندگی کنن ایشالله هرچی مشکله توی زندگیشون حل بشه و کانون گرم خانوادگیشون هر روز گرمتر از دیرو بشه :323: الهی آمین
لطفا دوستان بری سلامتی مادر بانو heaven65 که الان در بستر بیماری قرار دارن هم دعا کنید :72:
انشاالله مستحکم تر شدن کانون زندگی مشترک بانو شایسته 89 (روز سه شنبه)
انشاالله مدیریت موفق زندگی متاهلی بانو الهام 20 (روز چهارشنبه)
انشاالله موفقیت در زندگی متاهلی بانو zendegy moafagh (روز پنج شنبه)
انشاالله هرچه گرمتر شدن زندگی بانو امیدوار 92 (روز جمعه)
انشاالله عاقبت بخیری بانو shayana (روز شنبه)
انشاالله به خواستشون برسن بانو امیدوار به آشتی (روز یکشنبه)
انشاالله هر چه بهتر شدن زندیگشون بانو maryam020 (روز دوشنبه)
انشاالله برای حل مشکل بانو del مادر شدن و یکیش هم اگر خداوند صلاح بدونه در رابطه با همسر محترمشون(روز سه شنبه)
انشاالله برای بهتر شدن زندگی خواهرهای متاهلشون و ازدواج خواهر مجردشون و بهتر شدن حال مادر و خواهر دیگرشان(روز چهار شنبه)
انشاالله برای سلامتی مدیر همدردی عزی زو خانواده محترمشان(روز پنج شنبه)
انشاالله سلامتی بانو فرشته مهربان خانوادشون,جناب sci ,بالهای صداقت ,baby و مشاورین عزیز و محترم سایت همدردی(روز جمعه)
انشاالله ازدواج همه دخترای سایت همدردی(روز شنبه)
انشالله شفا و یا اگر خدایی نکرده در جمع ما حضور ندارن ثوابش برسه به روحش و سلامتی خانواده این کاربر عزیز و قدیمی سایت همدردی که سرطان خون داشتن " یسنامها" با سپاس از بانو دختر بیخیال بخاطر یادآوریشون(روز یکشنبه)
انشالله برای گلپسرای در تحصیل و پیدا کردن شغل و همسر مناسب موفق بشوند (روز دوشنبه)
انشالله بهتر شدن حال و هوای بانو abi.bikaran و عاقبت بخیری ایشون (روز سه شنبه)
انشالله رسیدن به خواسته هاشون و عاقبت بخیری بانو مصباح الهدی (روز چهارشنبه)
انشاالله حل شدن مشکل آقا Amir_23 عزیز( روز پنج شنبه)
انشاالله ثواب فرستادن صلوات توسط دوستان برسه به پدربزرگ بانو دختر بیخیال گرامی(روز جمعه) مصادف با روز وفات ایشون
انشاالله هرچه بهتر شدن و صمیمی تر شدن رابطه بین بانو she و شوهرشان(روز شنبه)
انشاالله موفقیت در زندگی مشترک بانو 68 paiize گرامی(روز یکشنبه)
انشالله حل مشکل آقا AMIN 1994 گل (روز دوشنبه)
انشاالله یه ازدواج شاد و موفق برای بانو شهراز گل(روز دوشنبه)
انشاالله برای آمرزیده شدن رفتگان بانو صبوری گرامی(روز سه شنبه)
انشاالله عاقبت بخیر و حل شدن مشکل setare sorbi گرامی(روز چهارشنبه)
انشاالله خوشبختی و عاقبت بخیری و حل مشکلاتشون در زندگی بانو fariba s (روز پنج شنبه)
انشاالله حل مشکلات و عاقبت بخیر شدن واحد گرامی(روز جمعه)
هر نفر روزانه 114 تا صلوات بفرسته اگه بیشترم فرستاد چه بهتر روزی 1400 تا صلوات میشه.
من هستم
بانو صبوری
بانو de
بانو دختر بیخیال
جناب asemaneabi222
بانو setare sorbi
جناب AMIN 1994 عزیز
بانو abi bikaran گرامی
بانو مصباح الهدی
جناب Amir_23 عزیز
بانو شهراز گرامی
بانو fariba s گرامی
واحد گرامی
.
.
و بقیه دوستان که اعلام آمادگی می کنند نیت خواندن 1400 تا صلوات هستش سعیمون را میکنیم به این تعداد برسیم.
با سپاس از همه دوستانی که شرکت کردن نیت اصلی از زدن این تاپیک اینه که همه دوستان شرکت کنند و دهان خودشان را با فرستادن صلوات بر حضرت محمد(ص)و اهل بیت خوشبو و معطر کنند.
نشان بدیم به دوستان عزیز که همه ما انسان هستیم و از خوشحالی دوستانمون خوشحال و با ناراحتی دوستانمون ناراحت میشیم و باهاشون همدلی میکنیم:72:
دوستانی که به هر دلیلی وقت این را ندارند که تعداد 114 تا صلوات بفرستند به نیت 14 معصوم بنظر من بشخصه حتی با فرستادن یک صلوات هم بتوانند مارا همراهی کنند در این مسیر بشخصه از طرف خودم دوستان ازشون تشکر و قدردانی ویژه ای دارم.
با سپاس از بانو abi.bikaran که مارو در این امر خیر همراهی میکنن:72: خداروشکری 2تا دیگه از دوستان و همراهان سایت وزین همدردی به جمعمون اضافه شدن :104:
سلام به همه دوستای عزیز :72:
من چند روزه میخوام توی این تاپیک نظر بدم ولی به خاطر محدودیت هر بار میام ارور میده
با آرزوی برآورده شدن حاجات دوستان عزیز و خصوصا جناب خاله قزی که پیگیر تاپیک هستن میخواستم من هم توی این ختم صلوات شرکت کنم منو هم توی جمع خودتون جا بدین
برای برآورده شدن نیتی که خیلی وقته منتظرم و پیدا کردن همسری خوب و مناسب
سپاس بی کران
بانو مرجان گرامی اطاعت امر ولی فکر کنم این آروزی همه دخترای مجرد تالار همدردیه یه شووهر خوب نصیبشون بشه :311::58: منم از همین الان واسه مهدیه سادات دنبال گزینه مناسب میگردم درسته 10 ماهشه ولی باید برنامه ریزی بلندمدت انجام بشه تا به نتیجه خوبی برسه
جدای از شوخی ایشالله قسمت همه دخترا بشه یه انتخاب خوب و مناسب داشته باشن و ایشالله عاقبت بخیر بشن :323:
سلام و درود و سپاس از همه دوستان :72:
امروز اختصاص داره به بانو الهام 20 بانویی که همه ما شاهد تلاش های بی وقفه ایشون برای نگهداشتن زندگیشونیم ایشالله هرچی خیره همون اتفاق بیوفته :323:
لطفا دوستان بری سلامتی مادر بانو heaven65 که الان در بستر بیماری قرار دارن هم دعا کنید :72:
انشاالله مدیریت موفق زندگی متاهلی بانو الهام 20 (روز چهارشنبه)
انشاالله برای حل مشکل بانو del مادر شدن و یکیش هم اگر خداوند صلاح بدونه در رابطه با همسر محترمشون(روز سه شنبه)
انشاالله برای بهتر شدن زندگی خواهرهای متاهلشون و ازدواج خواهر مجردشون و بهتر شدن حال مادر و خواهر دیگرشان(روز چهار شنبه)
انشاالله سلامتی بانو فرشته مهربان خانوادشون,جناب sci ,بالهای صداقت ,baby و مشاورین عزیز و محترم سایت همدردی(روز جمعه)
انشالله شفا و یا اگر خدایی نکرده در جمع ما حضور ندارن ثوابش برسه به روحش و سلامتی خانواده این کاربر عزیز و قدیمی سایت همدردی که سرطان خون داشتن " یسنامها" با سپاس از بانو دختر بیخیال بخاطر یادآوریشون(روز یکشنبه)
انشالله برای گلپسرای در تحصیل و پیدا کردن شغل و همسر مناسب موفق بشوند (روز دوشنبه)
انشاالله ثواب فرستادن صلوات توسط دوستان برسه به پدربزرگ بانو دختر بیخیال گرامی(روز جمعه) مصادف با روز وفات ایشون
انشاالله خوشبختی و عاقبت بخیری و حل مشکلاتشون در زندگی بانو fariba s (روز پنج شنبه)
انشاالله یه شوهر خوب و فهمیده و مهربان و با شخصیت و پولدار نصیبشون بشه بانو mis-marjan(روز شنبه)
هر نفر روزانه 114 تا صلوات بفرسته اگه بیشترم فرستاد چه بهتر روزی 1400 تا صلوات میشه.
من هستم
بانو صبوری
بانو de
بانو دختر بیخیال
جناب asemaneabi222
بانو setare sorbi
جناب AMIN 1994 عزیز
بانو abi bikaran گرامی
بانو مصباح الهدی
جناب Amir_23 عزیز
بانو شهراز گرامی
بانو fariba s گرامی
واحد گرامی
بانو mis-marjan گرامی
.
و بقیه دوستان که اعلام آمادگی می کنند نیت خواندن 1400 تا صلوات هستش سعیمون را میکنیم به این تعداد برسیم.
با سپاس از همه دوستانی که شرکت کردن نیت اصلی از زدن این تاپیک اینه که همه دوستان شرکت کنند و دهان خودشان را با فرستادن صلوات بر حضرت محمد(ص)و اهل بیت خوشبو و معطر کنند.
نشان بدیم به دوستان عزیز که همه ما انسان هستیم و از خوشحالی دوستانمون خوشحال و با ناراحتی دوستانمون ناراحت میشیم و باهاشون همدلی میکنیم:72:
دوستانی که به هر دلیلی وقت این را ندارند که تعداد 114 تا صلوات بفرستند به نیت 14 معصوم بنظر من بشخصه حتی با فرستادن یک صلوات هم بتوانند مارا همراهی کنند در این مسیر بشخصه از طرف خودم دوستان ازشون تشکر و قدردانی ویژه ای دارم.
خوب، منم هر روز صبح اولین کاری که میکنم وفای به عهدم هستش. یعنی فرستادن صلوات هام.
خدایا! تو رو قسمت میدم به شاه خراسان. به ضامن آهو. به ثامن الائمه امام رضای غریب (ع)، خودت خوب میدونی که توی دل تک تک بچه های تالار چی میگذره. پس ازت خواهش میکنم هر آن چه که به صلاحشون هست رو برآورده و به خیر بگردان.
الهی آمین
به حق صلوات بر محمد و آل محمد .
اللهم صلی علی محمد و آل محمد . و عجل فرجهم
سلام دوستان .نقل قول:
خوب، منم هر روز صبح اولین کاری که میکنم وفای به عهدم هستش. یعنی فرستادن صلوات هام.
خدایا! تو رو قسمت میدم به شاه خراسان. به ضامن آهو. به ثامن الائمه امام رضای غریب (ع)، خودت خوب میدونی که توی دل تک تک بچه های تالار چی میگذره. پس ازت خواهش میکنم هر آن چه که به صلاحشون هست رو برآورده و به خیر بگردان.
الهی آمین
به حق صلوات بر محمد و آل محمد .
اللهم صلی علی محمد و آل محمد . و عجل فرجهم
اين كه عاليه خانوم delاول صبح شروع ميكنند منم آخر شب تمومش ميكنم:43::43::43::43::43::43:
سلام و درود خدمت دوستان
بچه ها خداروشکری یه خبر خوب امروز فکر کنم یه روز خیلی خوب باشه
((با سلام.
اومدم تا تشکر ویژه ای داشته باشم از مدیر همدردی گرامی.اون روزها که به هم ریخته بودم و شرایط خوبی نداشتم با راهنمایی های ایشون آروم شدم.هرچند اوایل به دلیل فشار روانی زیادی که داشتم صحبت ها رو خوب متوجه نمیشدم اما با لطف خداوچند بار خوندن و راهکارهاشون تونستم از اون وضعیت خارج شم.
از کارشناسان عزیز دیگر هم بسیار ممنونم.همینطور از دوستان عزیزی که حال به هر نحوی سعی در کمک به من داشتند.
راه درازی در پیش دارم.میدونم که باید صبرمو زیاد کنم و خیلی مسائلو تحمل کنم.
با امید به اینکه همه ما توان مقابله با مشکلات رو داشته باشیم.از مدیرانمحترم خواهشمندم این تاپیک رو ببندند مخصوصا اینکه عنوانش برام یادآور خاطرات خوبی نیست.باز هم از همگی ممنونم.:72::72::72:))
نوشته بانو شایسته89 ایشاالله که همینجوری همیشه امیدوار و صبور و پرتلاش باشن تا طعم خوش خوشبختی را در زندگی متاهلیشون بچشن:323:
بان zendegy moafagh از قدیمی های سایت همدردی ایشالله که هرچی خیره و به صلاحشونه اتفاق بیوفته
خیلی زحمت کشیدن تا زندگی مشترک بهتری را بسازن انشالله که توی این کار موفق بشن :323:
انشاالله یه شوهر خوب و فهمیده و مهربان و با شخصیت و پولدار نصیبشون بشه بانو mis-marjan(روز شنبه)
من هستم
بانو صبوری
بانو de
بانو دختر بیخیال
جناب asemaneabi222
بانو setare sorbi
جناب AMIN 1994 عزیز
بانو abi bikaran گرامی
بانو مصباح الهدی
جناب Amir_23 عزیز
بانو شهراز گرامی
بانو fariba s گرامی
واحد گرامی
بانو mis-marjan گرامی
آقا .saber. گل
.
.saber. جان دادا خوش اومدی:72:
سلام دوستان امیدوارم که حال تون خوب باشه
دوستان ازتو خواهش میکنم تورخدا ازتون خواهش میکنم :sad:منو هم در دعا ها تو یاد کنید تا ان شالله منم بزودی طعم شیرین مادر شدن را بچشم:203:
یه چیزی خد مت شما جناب خاله قزی من چند بار به جا های مختلف دیدم که نباید انشالله پیوسته نوشته شه یعنی ( ان از شالله ) باید جدا باشه چون در غیر اینصورت معنی مفاوت از ان شالله میده
سلام به همه دوستان
من این تاپیکو تازه دیدم اومدم از همه تشکر کنم
واقعا ممنونم
امیدوارم خدا راههای بسته رو براتون باز کنهو همیشه سلامت و خوش باشید
- - - Updated - - -
من هم میخوام تو صلوات شرکت کنم روزی چند تا باید صلوات بفرستم ؟