RE: کمک کنید بچه ها ، داغونم!
پارمیس عزیز، از شعرهایی که نوشتی معلومه که هنوز با خودت کنار نیومدی. عزیزم زندگی ما مثل مار و پله اس، البته با این تفاوت که فکر خودمون نقش زیادتری توی عدد تاس داره، بعضی وقتها فقط داریم توی خونه های خالی قدم می زنیم، بعضی وقتها با یه قدم سنجیده به نردبان می رسیم و چند طبقه می ریم بالا، بعضی وقتها با یه اشتباه کوچیک یه مار نیشمون میزنه و چند خونه ما رو می اندازه عقب، خوب این جور مواقع سعی می کنیم تاس رو درست توی دستمون بگیریم که 6 بیاریم، پس نگاه کن ببین تاسو توی دستت چطور گرفتی؟ باید 6 بیاری، وگرنه دوباره یه مار دیگه میاد و معلوم نیست طولش چقدر باشه، شاید خیلی طولانی تر از مار قبلی بود اون وقت خیلی عقب می افتی!
عزیزم به فکر خودت باش، امیدوارم خیلی خوشحال تر از الان ببینمت..
:72:
ببین همه ما که اینجاییم درد عشقو یه جورایی میدونیم چند نفرمونم هنوز درگیر هستیم یه عده هم به عشقشون رسیدن کمی هم ناکام موندن یکی از اون کمی من منم دوره بدی داشتم ولی تو همین سایت دوباره خودمو پیدا کردم باکمک بچه ها و تلفن مشاوره ای شهرم که مدیر در اختیارم گذاشت از همشونم ممنونم چون الان همون دختر شاد وبشاش قبلی شدم با چشم بازتر واین ماجرایی هم که برام افتاد یه تجربه میدونم که زود دل نبندم با دو تا قربونت برم خام نشم و اینکه عشق واقعی افسانه است قربونت برم حیف این روزای جوونیت نیست میخوای همش خودتو عذاب بدی از زندگیت لذت ببر نزار افسرده شی خیلی بده بزن بر طبل بی عاری شاید قسمت تو یه جای دیگه و پیش یکی دیگه باشه تورو خدا اصلا همه چیزشو از دلتو فکرت بریزش بیرون ازش یه بی معرفت نالایق تو دلت بساز این طور زودتر و راحتر فراموشش میکنی منتظر خبرای خوب خوب ازت هستم
مطمإن باشید روزی فرا میرسه که دوباره عاشق میشید.و ازدواج میکنید. این اتفاق تو زندگی خیلی از ماها افتاده
من این پایین نشستم سرد و بی روح
تو داری می رسی به قله کوه
داری هر لحظه از من دور می شی
ازم دل می کنی مجبور میشی
تا مه راهو نپوشونده نگام کن
اگه رو قله سردت شد صدام کن
منم اون که تو رو داده به مهتاب
کسی که روتو می پوشونه تو خواب
کسی که واسه آغوش تو کم نیست
می خوام یادم بره دست خودم نیست ...
نشد دیگه
خواستن توانستن است عزیزم
خودت دوست داری عذاب بکشی وگرنه عزیزم امام رضا رو تو داری برو اونجا دلتو آروم کن ازش بخواه مطمئن باش کمکت میکنه
هرچند تا همینجاشم آقا کمکت کرده که تو چاه نیوفتادی زده پشت کله این رفیق نا رفیقت که پا پس بکشه و تو یه عمر بدبخت نشی بخدا
پسرای با محیتر مردتر از این اقا هم پیدا میشه فقط اندفعه چشم و گوشتو بیشتر باید باز کنی که رکب نخوری
با خودت اینطوری نکن بعدها پشیمون میشی که سودی هم نداره
از ما گفتن خواه پند بگیر خواه ملال
چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی پارمیس جان
به خدا توکل کن و ازش بخواه بهت آرامش بده
سر خودتو گرم کن که کمتر بهش فکر کنی
[align=center]اون كه رفته دیگه برگشتی نداره
عمر تو می گذره اما
واسه اون ارزش نداره
اون تو فكرت نمی مونه
دیگه از تو نمی خونه
عشقتو می بره از یاد
اگه حتی تو پری شی
اون دیگه تو رو نمی خواد
اون كه رفته دیگه
برگشتی نداره جای تو تو آسمونش
یه دونه ستاره داره
تو چرا به پاش می سوزی
چشم به راه اون می دوزی
اون كه رفته از تو حتی
یه نشونی هم نبرده
گل لبخند تو چیده
سهم شادیاتو برده
اون كه رفته دیگه برگشتی نداره
واسه عشق نا تمومت دیگه پایانی نداره
اسم تو برای لب هاش دیگه معنایی نداره
اون كه رفته دیگه برگشتی نداره
عمر تو می گذره اما واسه اون ارزش نداره[/align]
سلام
چرا هیچ کس فکر نمی کنه یه درصد شاید اون قسمت من باشه . یه حس عجیبی دارم فکر می کنم با وجود این همه مشکل که روبرومه بازم مال منه . عمادم سرش به سنگ می خوره پشیمون می شه . شاید شما فکر کنید که من چقدر زبون نفهمم و می خوام راه خودمو برم ولی با اینکه همه حرفاتونو قبول دارم یه چیزی میخوام بگم امیدوارم منو ابله وخرافاتی به شمار نیارید .
راستش من یک هفته گذشته رو خیلی و واقعا خیلی سخت گذروندم . داشتم از بین می رفتم . شب جمعه دعای کمیلو خوندم و تا دلتون بخواد گریه کردم و با خدا حرف زدم . به خدا گفتم من خیلی وقته که عمادو ازت می خوام ولی هیچ وقت نگفتم به زور میخوامش یعنی همیشه می گفتم هر چی تو میخوای و هر تصمیمی تو بگیری دوست ندارم بهم بدیش و بعداً حتی یه زندگی خوب داشته باشم ولی ازت دور شم و تو رو یادم بره ولی تو که می تونی مشکلاتو از سر راهم برداری. توام همیشه بهمون نظر لطف داشته باشی . گفتم پس جواب این دعاهای من چی میشه یعنی منی که همیشه به تو توکل کردم باید وضعم این باشه و با تمام وجودم حس میکردم خدا داره گوش می کنه و منم گریه می کردم و باهاش حرف می زدم .
دوست داشتم خدا هم باهام حرف بزنه به ذهنم رسید استخاره بگیرم . گفتم این استخاره برام به معنی حرفته و اگه بد بیاد قسم می خورم واسه همیشه فراموشش کنم به هر طریقی . آداب استخاره رو هم رعایت کردم و با قرآن استخاره گرفتم و جواب این اومد :
پس ما هم دعای او را مستجاب کردیم و یحیی را به او عطا فرمودیم و جفتش را شایسته همسری او گرداندیم زیرا آنها در کارهای خیر تعجیل می کردند و در حال بیم و امید ما را می خواندند و همیشه به درگاه ما خاشع و خاضع بودند .
نمی دونم نظر شما چیه ولی من خیلی امید دارم خدا گفت عمادمو بهم میده . خدا که به بنده اش دروغ نمیگه .الان حالم خیلی بهتره
از دوستای گلم مینا و شاد و الینا هم تشکر می کنم . مینا جون نمی دونم چرا بهت یه حس خیلی خوب دارم . ممنونم که به فکرمی و اینقد با حوصله ای و برام وقت گذاشتی عزیزم .
خوشحال می شم اگه کسی که آشنایی با خداشناسی داره هم نظرشو بده .
عزیزم معنی استخاره یعنی اینکه خدا هر چی صلاحت باشه بهت اعطا میکنه و تو نباید انقدر عجول باشی و هیچوقت از خدابه زور چیزی نخواه شاید بهت بده ولی قربونت برم جزا شم با تمام سختیاش همراش میده من این جریانو به عین دیدم
باشه میگی یه حسی داری که عماد مال تو قبول اما بزار اینبار اون بیاد سراغت ازت بخوادکه باهاش باشی تو اصلا سیع نکن که اون نظرش عوض بشه تا اون موقع هم باید به خودت برسی از نظر روحی و جسمی نزار وقتی برگشت از برگشتش پشیمون بشه
اگر دلت با منه عزیزم نزدیک امام رضایی یه دعایی هم برای من بکن اصلا از این به بعد فقط برای دیگران دعا کن تا نتیجه عکس بده
و دعای خودت مستجاب بشه
مرسي مينا جون حتماً واست دعا مي كنم مهربونم .