سلام
من چند بار تصمیم گرفتم یه نظری بذارم توی این قسمت ولی سرعت ارسال مطلب خیلی بالا بود
درست مثل بارش شهاب سنگ
یا بهتر بگم انگار جایی برید که 30 40 نفر همزمان با هم دارند با یک نفر صحبت میکنند
خانم فرشته آسمانی هم که مونده بود با کی باید این وسط صحبت کنه
ایشون مطلب تندی رو ارسال کردند که وقتی با حمله همه جانبه دوستان مواجه شدند سریعا سلاحشونو زمین گذاشتند و بدون مقاومت تسلیم شدند
و در همون پست های ابتدایی تغییر موضع دادند اما تا آخرین پست ارسال شده بازم مبنا رو پست اولیه ایشون قرار داده بودند و برمبنای اون مطلب ارسال میشد
البته دوستان حق داشتند چون سرعت ارسال مطلب انقدر بالا بود که نمیشد گفتگوی شکل گرفته رو پیگیری کرد
حالا که رگبار ارسال مطالب تموم شده میخوام نظرمو بدم ولی همه صحبت هایی که فکر میکنم باید قبلا یا گفته شده یا غیر مستقیم رد شده
تنها حرفی که به ایشون دارم اینه که نمیتونید یک پسر کامل رو پیدا کنید (قدر مطلق نگذاشتم و فقط منظورم اینه که پیدا شدن همچین موردی سخته)
من حرف اضافی نمیزنم و بعنوان مثال حرف آقای کروکدیل رو نقل قول میکنم :
شاید همسر مناسب شما بلحاظ سنی از 28 سال به بالا باشه ، خوب چون شما روی موضوع مرفه بودن و همکفو بودن مالی هم تاکید دارید ، و پسری که تا اون سن مجرد بوده و تمکن مالی خوبی هم داشته ، بسیار باید ایمان قوی داشته باشه تا سالم و پاک مونده باشه ، بنابراین به نظر من کمی در این دو کفه پاکی و شرایط قوی مالی تعادل ایجاد کنید و اولویت بندی کنید.
البته جواب شما رو هم خوندم :
من درک می کنم که پسری که مثلا" 10 ساله داره کار می کنه هیچ وقت نمی تونه اون رفاهی رو که من تو خونمون داشتم برام فراهم کنه . به خاطر همینم حاضرم تا حدودی از این شرایط کوتاه بیام ولی فکر می کنم اگه بخوام خیلی غیر منطقی انتخاب کنم هم زندگی خودم رو نابود می کنم هم طرف( یعنی اگه بخوام خیلی کوتاه بیام چون این کار معمولا" مال موقعی که خواستگاری سنتی نباشه یعنی دو طرف از قبل هم دیگه رو خواسته باشن) . شده خواستگاری بیاد و شرایط مالی رو که بشنوه بگه نه من نمی تونم آره خوب راست می گی اینم شاید یه نقطه ضعف باشه .
میتونم بگم وصف حال شما در تصویر زیر خلاصه میشه و تقریبا باید انتخابی مابین این دوحالت انتخاب کنید و اینکه طرف مقابل هر دو رو داشته باشی تا حدودی ناممکن و دست نیافتنی خواهد بود
موفق باشید
http://upload7.ir/imgs/2014-03/85128206145567348930.jpg