پاسخ به میشل
کیوان خودتو عایق کاری کردی عایا؟
متوجه نشدم؟
الان خوشحالی من جفت جفت پست میذارم؟ نه قربون دستت، جواب نده،http://www.kolobok.us/smiles/big_sta...g_of_truce.gif خودم میدونم خوشحالی...http://oshelam.persiangig.com/image/...ygs5qh4ulr.gif
(1) اگه ازت یه امتحان ریاضی بگیرن، یه سوال بیشتر توش نباشه، و سوالش این باشه که:
خدا = ؟
اون طرف معادله چی مینویسی؟
بی نهایت
(2) تو زندگیت چه کاری کردی که بعدش احساس شجاعت و غرور کردی؟
در برابر ناحق، حق رو گفتم و چاپلوسی نکردم
(3) اشتباهی که هرگز تکرار نمی کنی؟
اعتماد بیش از حد
(4) پنج تا از بچه های همدردی رو انتخاب کن و در مورد هرکدوم یکی دوتا جمله بنویس.
(5) بدترین شکستی که تو زندگیت خوردی چی بود؟ بزرگترین موفقیتت چی؟
نمی دونم واقعا" چون در پی هر شکستی میشه گفت بعدها از طرف دیگه موفقیتی بوده حالا یا تلاش خودم بوده و یا لطف پروردگار.موفقیت های زندگی من مثل زنجیر بهم پوسته بودن، یعنی یک جرقه از یک کاری یا جای باعث شده که در کنار پیگیری های خودم بازهم به موفقیت های دیگه هم برسم.شاید زمانی که عضو تحریریه اولین نشریه تخصصی ورزش استان شدم همه به نوعی من رو ناتوان می دیدند ولی بعد از دو سال و اکنون که در سال سوم اون هستم خوشبختانه با توجه به اهمیت خودم به کار، نشده که ایراد یا ضعف بزرگی ازم بگیرن و این رو یک موفقیت میدونم.من تا حدودی قلمم توانا هست ولی راهی برای ابراز اون نداشتم تا اینکه رو به فعالیت در وب و روزنامه نگاری آوردم و تونستم ازش استفاده کنم.در کل اینا موفقیت بوده.البته من آدم ریسک پذیری نیستم به همین خاطر کارهای رو که زیاد از بابتش مطمئن نیستم رو انجام نمیدم تا به شکست منتهی نشه.
(6) هیجان انگیزترین کاری که کردی؟
راستش اگر بگم دقیق متوجه هیجان نشدم و یا بهتره بگم کلا" زندگی بی هیجانی دارم دروغ نگفتم
(7) وقتی عصبانی میشی چی یا کی یا چه کاری بهت آرامش میده؟
وقتی عصبانی میشم معمولا" بدجور عصبانی میشم و ول کن نیستم! منتها اگر کسی باشه که من رو درک کنه بهم آرامش میده و یا اینکه کلا" تو لاک خودم باشم آرامش میگیرم
(8) هدفت از زندگی چیه؟
من یک هدف اصلی و بزرگ ندارم، بلکه اهداف کوچک در کنار هم، من رو تشکیل میدن و یک هدف بزرگ.شاید بهتر باشه از زبان خیام بیان کنم
از آمدنم نبود گردون را ســـــــود وز رفتن من جلال و جاهش نفزود
وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود
(9) بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی؟
هدیه ای که مادرم به مناسبت روز معلم بهم داد.در اولین سال خدمتم
(10) تو دفتر زندگی هرکسی سطرهایی وجود دارن که آدم دلش می خواد با یه پاک کن پاکشون کنه، دوست داری اون پاک کن دست کی باشه؟ باهاش چیو پاک کنه؟
هر چیزی که توی زندگی آدم اتفاق می افته بخشی از وجود اون و زندگی اون هست شاید نشه پاکش کرد، ولی وقتی کسی خواست چیزی رو پاک کنه مطمئنا" وجود اون سطر زندگی براش خوشایند نیست.پس شاید نتونه اون رو حتی بیان کنه.یعنی پیش خودش، خدا و کسانی که از اون خبر داشتن محرمانه باقی می ماند