جهت آنکه سوء تعبیری پدید نیاید،درست شده حدیث نوشتار پیش را در اینجا می آورم:
*کل ما حکم به الشرع،حکم به العقل و کل ما حکم به العقل،حکم به الشرع*
نمایش نسخه قابل چاپ
جهت آنکه سوء تعبیری پدید نیاید،درست شده حدیث نوشتار پیش را در اینجا می آورم:
*کل ما حکم به الشرع،حکم به العقل و کل ما حکم به العقل،حکم به الشرع*
سلام
تشکر ویژه خود را نسبت به پست مفهومی و عمیق 50 جناب گردآفرید که این تاپیک را به نقطه تعادلی و منطقی خود بازگرداندند اعلام می کنم.
شما کماکان متشکر بمان اما بدان پست مذکور ( پست 50 گردآفرید) هیچ پایه ی منطقیی که بحث را متعادل کند و جواب مستدل و قانع کننده و علمیی برای سوالات ما مطرح ساخته باشد ندارد اما برای شما خوب شده که با تعطیلی سایت و این پست و همین طور تخلیه ی انرژی بحث ، بدون اینکه حتی یک پست علمی در پاسخ به ما بزنید ادعای انحراف گفتگو را مطرح می سازید ((!))نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
گردآفرید در آن پست علنا ً ما را به این متهم می سازد که با علم مخالفیم و روانشناسی را کفرآمیز می دانیم و ... و ... و مثالهایی که می زند از ابوعلی سینا و ... همه بر پایه ی همین استدلال از پایه ویران است و هیچ پایه ی تعادلی و منطقیی ندارد و خود شما هم می دانید و یقین دارم اصولاً با این پست گردآفرید مخالفید اما استفاده ی ابزاری می کنید .
در جایجای پست مذکور مغلطه گویی واضح است حتی در استفاده از حدیث !
118 جان!ترش نکنید،تهمت نزنید و منطقی و با ذکر جزییات ادله اتان را بگویید که کجای سخن بنده مغلطه بوده است و نیز نوشتار اسرین گذالی گرامی؟حواستان باشد با حرف خالی چیزی اثبات نمی شود و نیز با بزرگ و قرمز کردن واژه مغلطه در پایان نوشتار احساسی و بی منطقت که درباره نوشتار اسرین گذالی بود.
شما نمی روید تا اولین پست خسته را در صفحه نخست این گفتار بخوانید و همچنین نوشتارهای خودتان در دفاع از سخنان ایشان که روانشناسی دانشی کفرآمیز است و سپس چشم بسته همین جور الکی حرف می زنید!!جان هرکس که برایت عزیز است بروید و نوشتار خسته را در صفخه اول این بحث بخوانید تا بفهمید که چه کسانی مغلطه کارند و چه کسانی منطقی و با دلیل سخن می رانند . . . .
البته با توجه به روحیات شما در اینجا عیناً همان نوشتار شماره شش این بحث که متعلق به خسته است را می آورم:
**مطلبی را یکی از دوستان از آقای قرائتی نقل می کردند بدین مضمون که روانشناسی و ... مربوط به دنیای کفر و شرک است و اصولا در دنیای اسلام چنین چیزهایی معنی نمی دهد. (با توجه به این که این سخن دو واسطه دارد- من و دوستم- شاید دقیقا گفته ایشان نباشد)
نظر شخصی من :
یک مسلمان به معنای واقعی : ان الذین قالواربنا الله ثم استقاموا فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون ،*** فمن اتقی و اصلح فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون، ****الذین ینفقون اموالهم باللیل و النهار سرا و علانیة فلهم اجرهم عند ربهم و لا خوف علیهم و لا هم یحزنون
این مسلمان هیچ وقت غصه چیزهایی که از دست می ده را نمی خوره و واسه اون چیزهایی که به دست میاره زیادی خوشحال نمی شه این مسلمان هیچ وقت دچار افسردگی نمی شه ، این مسلمان هیچ وقت ناامید نمی شه، ....
ما به روان شناسی پناه می بریم چون مسلمان های خوبی نیستیم . البته اسلام به مشاوره توصیه کرده است ولیکن آنچه به عنوان روانشناسی موجود است از پایه ویران است.**
و نوشتار شماره هفت این بحث را که خود شما نوشته اید:
**خسته نوشته:
مطلبی را یکی از دوستان از آقای قرائتی نقل می کردند بدین مضمون که روانشناسی و ... مربوط به دنیای کفر و شرک است و اصولا در دنیای اسلام چنین چیزهایی معنی نمی دهد. (با توجه به این که این سخن دو واسطه دارد- من و دوستم- شاید دقیقا گفته ایشان نباشد)
نظر شخصی من :
یک مسلمان به معنای واقعی : ان الذین قالواربنا الله ثم استقاموا فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون ،*** فمن اتقی و اصلح فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون، ****الذین ینفقون اموالهم باللیل و النهار سرا و علانیة فلهم اجرهم عند ربهم و لا خوف علیهم و لا هم یحزنون
این مسلمان هیچ وقت غصه چیزهایی که از دست می ده را نمی خوره و واسه اون چیزهایی که به دست میاره زیادی خوشحال نمی شه این مسلمان هیچ وقت دچار افسردگی نمی شه ، این مسلمان هیچ وقت ناامید نمی شه، ....
ما به روان شناسی پناه می بریم چون مسلمان های خوبی نیستیم . البته اسلام به مشاوره توصیه کرده است ولیکن آنچه به عنوان روانشناسی موجود است از پایه ویران است .
سلام
[size=large]کاملا با این پست موافقم . ما چون آمیزه های اصیل خود را گم کرده ایم به کلیشه های روانشناسی پناه آورده ایم وگرنه یک مسلمان واقعی هرگز نیازی به کلیشه های مشاوره ای روانشناسی ندارد . ماهها پیش پستی زده بودم که الان یادم نیست در کدام موضوع بود و در آن نیز اشاره کرده بودم که علم روانشناسی در ایران یک علم جانیفتاده و غلطی است و این علم برای غرب و نیازهایشان تدوین شده و البته برای مسلمانانی که هویت و ریشه ی اعتقادی و روحی خود را گم کرده اند در کوتاه مدت مسکن خوبیست اما هرگز دوای بلند مدتی نیست .[/size]
بزرگترین آمیزه های حقیقی روانشناسی را در قرآن و مکتب اهل بیت می توان یافت و بزرگترین منابع ریشه ای و حقیقی روانشناسی در فرهنگ خود ماست . یقینا ً در این هزار سال اخیر، هیچ روانشناسی به بزرگی مولانا ظهور نکرده و منبعی به مثنوی ایشان نمی رسد .
ریشه ی تمام گفتارهای صحیح روانشناسی در آمیزه های مذهبی ما به شکل کاملتر و جامع تری وجود دارد و اگر یک مقایسه ای صورت گیرد به اثبات خواهد رسید که افرادی که اعتقادات صحیح مذهبی دارند کمتر به روانشناسان رجوع می کنند .
--------------------------------------------------------------------------------
من جمع اضدادم !
ازدحام تناقض ها !
چون روی پای خودم ایستاده ام !
و تویی که همچون تاک بر دیگران لنگر انداخته ای محکوم به سکوتی !
We will never submit . We will never be silenced. We will never forget **
اینجا پرسشی پیش می آید که:118 گرامی و ارجمند شما یا خواب نما شده اید یا آلزایمر دارید و یا دارید ما را سرکار می گذارید و یا اینکه چشمهایتان کمسو شده اند که اگر اینچنسن نیست آیا این جمله روبرو را می توانید بخوانید: کاملا با این پست موافقم .
و این جملاتتان را در همان نوشتار:
ما چون آمیزه های اصیل خود را گم کرده ایم به کلیشه های روانشناسی پناه آورده ایم وگرنه یک مسلمان واقعی هرگز نیازی به کلیشه های مشاوره ای روانشناسی ندارد .[/size] ماهها پیش پستی زده بودم که الان یادم نیست در کدام موضوع بود و در آن نیز اشاره کرده بودم که علم روانشناسی در ایران یک علم جانیفتاده و غلطی است و [size=medium]این علم برای غرب و نیازهایشان تدوین شده و البته برای مسلمانانی که هویت و ریشه ی اعتقادی و روحی خود را گم کرده اند در کوتاه مدت مسکن خوبیست اما هرگز دوای بلند مدتی نیست .
بله باز هم عرض می کنم پست اول جناب خسته و بقیه ی پست ها و مواضع ایشان کاملا درست و بر پایه ی استدلال مقایسه ای صحیح در جامعه ی ماست .:104:
شما هم اگر پست ها را مرور کنید و تشکرهای جناب خسته زیر پست های بنده را ببینید و همین طور تشکرهای بنده زیر پستهای جناب خسته می فهمید که بنده و خسته یک حرف و موضع داریم و شما هستید که بجای پاسخدهی منطقی و علمی به بیان احساسات و حاشیه سازی می پردازید !!!
اولا گردآفرید تو بهتر است نظرت را بدهی و کاری به نظر ما نداشته باشی اما اگر خواستی نظر ما را منتقد و پاسخگو باشی بهتر است مقالات و پاسخ های علمی مستند و قابل قبول ذکر کنی البته با ذکر منبع معتبر و از حاشیه سازی بپرهیزی چون تو نه کارشناس روانشناسی هستی و نه کارشناس دینی و مثل ما فقط به عنوان یک عضو حق دادن یک نظر را داری و توجه ما هم به پست های تو در همین حد است و نه بیشتر پس خواهشا ً جوگیر نشو @! البته بعد از دادن نظرت می توانی از آن دفاع کنی :305:
دوما ً اسزین گوزلی غلط است و عصرین گوزلی درست است _ ( یعنی زیبای زمانه ) :305:
سوما ً دوستان خواهشا ً اگر مقاله و پاسخ مستدل و علمی در نقد این نظریه دارند ارائه دهند تا بحث تمام شود و مقاله باید در نقد این تفکر باشد :
- افرادی که رفتارهای مذهبی صحیحی برای زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی خود تدوین کرده اند بسیار کمتر نیازمند مشاوره های روانشناسان در ایران قرار می گیرند .
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
موضوعی كه انتخاب كرده اید و در ضمن قید مقاله علمی را هم جهت پاسخگویی آورده اید نیاز به یك موضوع جداگانه دارد كه در آن موضوع ابتدا متغیرها به صورت انتزاعی و عملیاتی تعریف شوند مثلا رفتارهای مذهبی باید تعریف دقیق شود. همچنین رفتارهای مذهبی صحیح نیز باید دقیقا مشخص شود،تا بعد اثرش را بررسی كنیم. كه البته موضوع جالب و مفیدی هم خواهد بود. لیكن این تاپیك غریبه آشنا به نظر می رسد كه مقداری از هدف خود جدا شده است كه من از همه دوستان خواهش می كنم با توجه به محتوای پستی كه یك موضوع با آن شروع شده است ، موضوع را دنبال كنند و مواظب حاشیه روی ها باشیم.(اگرچه بعضی از این حاشیه ها ممكن است مفید تر از خود موضوع باشد كه در آن صورت بهتر است با یك لینكی به یك موضوع جدید با همان عنوان ، بحث را غنا ببخشیم)
سلام ؛نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
حرکت تاپیک اگر با انحرافات شما و مریدانتان منحرف نشود مسیر صحیحی را دنبال می کند که کاملا با مفهوم غریب آشنا همبسته است و البته شاخه های آن را گسترده تر نیز کرده است . پس من هم با شما موافقم که باید مواظب حاشیه روی هایتان باشید .
رفتارهای مذهبی صحیح را شما نیز بهتر از بنده می دانید و بهتر است سفسطه نکنید . رفتارهایی به دور از تخیل و خرافات و تعصب یعنی پیروی از قرآن و اهل بیت و علمای موجه را رفتار صحیح مذهبی می گوییم . و یقینا هر کس به این خطوط پایبند باشد به مشاوره های روانشناسی بسیار کمتر نیازمند خواهد شد چراکه احکام و برنامه های تدوین شده ی خداوند برای زندگی شخصی ، خانوادگی و اجتماعی ، بسیار جهانشمولتر ، فطری تر و کاملتر از دستیافته های ذهن آزمون و خطا گرایانه ی بشر است و بهتر است یک مقایسه کنید بین مراجعان به روانشناسان تا بهتر به مفهوم القایی ما فهم پیدا کنید .
آقای ابوالفضل یکی از محاسن شما که حتی در رئیس جمهور این مملکت هم کمتر دیده می شود سیاستمداری شما در فرار از اصل و حق به جانبگراییست . تبریک می گویم .:72:
" تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل "
هر چه لازم بوده گفته بشه تا مواضع دو طرف تبیین شود گفته شده است و ادامه دادن برای تغییر نظر دیگری بی فایده می نماید . هر کس پست های من و جناب 118 را دقیق و بدون تعصب بخواند نظر ما را متوجه می شود و آن ها که در یک کلمه می مانند نیز به هر حال نظر خویش را دارند !!!
ای کاش آقای مدیر می تونست یه کاری کنه به امام زاده نمی دونم به درگاهی متوسل بشه و بتونه از شر ما راحت بشه ولی حیف که نمی شه و هیچ فایده ای نداره
درود به همه دوستان
دوست جوانم 118 ارجمند،از شما بابت تذکری که درباره نام آقای عصرین گوزلی دادید،سپاسگزام و از خود ایشان پوزش می خواهم.در مورد موضوع بحث،بنده داوری را بر عهده خودتان می گذارم و البته دیگر هیچ نوشتاری در این گفتار نخواهم گذارد.امیدوارم خداوند بزرگ به حق این شبهای گرانقدر به جوانان ما ادب،نیروی پذیرفتن سخن حق،دوری از لجاجت،توانایی جستن عزت نفس نه در لابلای مجادلات کلامی و شکیبایی عنایت فرماید،این آرزو را از صمیم دل برای هر جوانی دارم.