از كجا مطمعني مگر شما معصومي انسان جايز الخطاست.نقل قول:
چیزی که مهمه من از خودم مطمئنم که دنبال زنا و ... نمیرم
نمایش نسخه قابل چاپ
از كجا مطمعني مگر شما معصومي انسان جايز الخطاست.نقل قول:
چیزی که مهمه من از خودم مطمئنم که دنبال زنا و ... نمیرم
سلام انسان جایزالخطا نیست - ممکن الخطاست
کی اجازه داده آدم خطا کنه ؟
دوما من معشوقی داشتم که به خاطر اون هر چند معمولی بود ولی به خاطرش و به خاط خدا روی تمام دخترای دنیا خط کشیدم تا شاید یه روزی بهش برسم
این تاپیک منم به خاطر اینه که اگر یحک درصد بهش نرسیدم تو این جامعه خاک برسری چیکار میخوام کنم
ولی با مشاوره های این سایت به این نتیجه رسیدم باید سعی کنم خودم دنبال این کارا نرم و بقیش رو بسپرم دست خدا - خودموم زیاد درگیرش نکنم
من اگر میخواستم سکس کنم هم دختره جور بوده هم خونه خالی - تنها چیزی که جور نبو وجدان من بود که بلد نبود با احساسات یه دختر بازی کنه
سلام آقا فرشيد تبريك ميگم شما انسان محكم و با اراده اي هستيد ولي خدا همه بنده هاشو يه جور امتحان نميكنه منظور من اين بود
.
هيچوقت نميشه با قطعيت گفت.
روبط قبل ازدواج چه ربطی به بعدش داره؟؟؟مثلا الان من هر کاری بکنم و 5 سال بعد تصمیم بگیریم با یه خانوم زندگی مشترکیو آغاز کنم زمان حاله من چه ربطی به اون خانوم داره؟؟؟مگه الان به اون همسر 5 سال آینده تعهد دارم؟؟؟هنوز با اون همسره آینده قرار داد تعهد نبستم که؟!! الان به کسی که باهاش هستم تعهد دارم نه شخصی که شاید 5 سال دیگه بخوام باهاش باشم..چون چه تصمینی که من با اینی که دوستم ازدواج نکنم و چه تصمینیه که در 5 سال آینده حتما همسر دار بشم و چه تصمینی هست که حتما با همسر آینده زندگی موفق و ابدی داشته باشم ؟؟ممکنه 6 ماهه از هم جدا شیم؟؟پس تصمینی برا زندگی پایدار 50 60 ساله وجود نداره پس چرا الان تنهایی بکشیم؟؟چرا زجر بکشیم؟؟چرا خود ارضایی کنیم؟؟؟شاید شرایط ازدواج منه نوعی تا 30 سالگی طول بکشه(مثلا بخوام درس دکتری بخونمو کار پیدا کنم و مشکلات دیگه) یعنی باید از 14 سالگی تا 30 سالگی تنها بمونیم واسه کسی که ندیدیمو هیچ تعهدی بهش نداریم؟؟شاید هیج وقت هم شرایطش جور نشه و ازدواج نکنم اونوقت چی؟؟؟؟چمیدونی فردا سالمیم؟؟چمیدونی فردا مریض نمیشیم مشکلی برا قیافمون ,سلامتیمون,شغلمون پیش نمیاد و همیشه شرایط ازدواجو داریم؟؟؟میتونی تضمین بدی اینو؟؟؟؟؟ پس ما فقط به کسی تعهد داریم باهاش هستیم..مهم نیس که اسمش دوس پسره یا همسر یا شوهر صیغه ایه یا رفیقه یا هر اسم دیگه .. هر زنی بلاخره به هر اسمیه که شده باید با یه مرد بره تو رختخواب و همینطور برعکسش...فقط شرایطش آدما باهام فرق داره..اصل کار همونه ....مهم اینه که بعد از سن بلوغ دختر به یه پسر و پسر به یه دختر نیاز داره تا از تنهایی در بیاد و روابط عاطفی صحیح داشته باشه و تا وقتی با اونه بهش خیانت نکنه ...دوستی هم یه نوع ازدواجه فقط شزایطش نیس که زیر یه سقف باشن دوطرف..!!!