-
آخه همش بداخلاقی می کنه و سرکوفت میزنه که تو مشکلات منو تنها گذاشتی و به محبتش به دیگران ادامه میده
میدونم الان میخواهید بگید اگه آدم نخواد سمت این کارا بره هیچ وقت نمی ره و اگر هم بخواد بره دنبال یه بهانه هست .
اما الان چه کنم
- - - Updated - - -
آخه همش بداخلاقی می کنه و سرکوفت میزنه که تو مشکلات منو تنها گذاشتی و به محبتش به دیگران ادامه میده
میدونم الان میخواهید بگید اگه آدم نخواد سمت این کارا بره هیچ وقت نمی ره و اگر هم بخواد بره دنبال یه بهانه هست .
اما الان چه کنم
-
عزیزم سوره مزمل صبرآدم ذوزیاد میکنه هرشب بخون
من همیشه بعدازنازواست دعامنم امیدوارم خداکمت کنها
ببخش اگه غلط زیاد داره باموبایله
- - - Updated - - -
عزیزم سوره مزمل صبرآدم ذوزیاد میکنه هرشب بخون
من همیشه بعدازنازواست دعامنم امیدوارم خداکمت کنها
ببخش اگه غلط زیاد داره باموبایله
-
دیشب سه و نیم شب اومد خونه . . دوباره حرف زدم هر چی می گفتم می گفت خفه شود دهنتو ببند ...
گفتم جمله صبحت جدی بود ؟ گفت گفتم خفه شو .. من با ناراحتی خوابیدم و اون داشت با موبایلش ور می رفت
صبح با ناراحتی بیدار شد و دو زانو نشست و سرش رو روی زمین گذاشت ...
می دونم از نظر مالی خیلی تحت فشاره ولی منم در شرایطی نیستم که بتونم الان کمکی کنم و اون فکر می کنه من دارم و بهش نمی دم
این خیلی برام آزار دهنده هست که به حرفم اعتماد نداره
-
الان اس ام اس داده فحش ... تو همسر بودنت که تو اوج گرفتاری من به فکر خودتی
گفتم من چند ماه بود حقوق کارمندام عقب افتاده بود برای خودم که خرجی نکردم
یا حتی مثل تو برای خودم خط موبایل جدید نخریدم یا چیزهایی که واقعا نیاز دارم
دیگه جوابی نداد
اصلا خوب نیست این وضعیت انگار منو بخاطر پول می خواد در صورتی که خودش و
-
منم دقیقا همین حس شما رو دارم که ایشون داره مشکلاتش رو به شما انتقال میده
منم مشکل مالی دارم دوس دارم بهتر زندگی کنم ولی با اینکه میدونم پدرخانومم بگم حرفی نداره ولی حاضر نیستم مثل خیلی های دیگه داشتن مشکل مالی باعث نمیشه انسان اینجوری رفتار کنه با همسرش
خیلی لی لی به لالاش گذاشتی هنوزم سر حرفم هستم بزار خودش حلش کنه خودتو بکش کنار :72:
-
اس ام اس داده که می خوام شرکنم رو تعطیل کنم (همون شرکتی که من توش 5 سال کار کرده بودم )
گفتم تو هر تصمیمی که بخوای می تونی بگیری و عملیش کنی اما شرکت تو دریماره اگه بالا سر کارمندات باشی
نمی دونم چی کار داره می کنه از زندگی چی می خواد
-
بابا من از خدام بود شوهرم مثل وهر تو می گفت دیگه نمی تونم باهات زندگی کنم و توافقی می رفتیم طلاق بابا ول کن حوصله داری اگه شوهر من موافقت به طلاق توافقی می کرد و اینطوری می گفت سه سوت قبول می کردم
-
خانم زندگی موفق ، شما میتونید ارتباط کاری خودتون رو با شوهرتون قطع کنید ؟ امکانش هست ؟؟
اینطور که من میبینم بخش بزرگی از مشکلات بین شما مربوط به کار و شرکت و وام و ... هست ، در محیط کار این چیزها طبیعی اما اگر به زندگی زناشویی مرتبط بشه مشکلات رو بیشتر میکنه . نوع مکالمه و برخورد ایشون با شما ، مخلوط با نفرت و بی احترامی هست همراه با طلب کاری که بعضی شون ریشه در ارتباط کاری شما با همدیگه داره .
شما این طور که من برداشت کردم ، خانم قوی و خودساخته ای هستید ، اگر این شرکت رو به خاطر زندگی زناشویتون رها کنید و صرف نظر کنید ، مطمین باشید با توجه به روحیه و انرژی که در وجود شما هست باز هم میتونید یک کار دیگه راه بندازید و موفق بشید .
-
آخه از وقتی اومدم سرکار رابطش با من بهتر بود . اون 7 ماهی که خونهنشسته بودم خیلی بد بود نه مشورت میکرد نه وقت می ذاشت مثل یه موجود بی مصرف تازه داشت همه چی خوب میشه که دوباره ....
- - - Updated - - -
ازدواج مثل اجرای نقشۀ جنگی است که اگر انسان یک مرتبه اشتباه نماید کارش تمام شده و دیگر جبران آن به هیچ صورت نمی شود
این جمله ای هست که همسرم تو صفحه فیس بوکش گذاشته
-
منم با آقای علیرضا موافق شایداگه یه مدت فقط خودش مسئولیت امور مالی زندگی رو برعهده داشته باشه و حمایتی از طرف شما نشه بهتر بشه رفتارش