سلام خواهر گلم شما رابطه رو خیلی زود شروع کردی زمانی که هنوز خیلی نپخته بودی و حالا که پخته تر شدی احساس می کنی اشتباه کردی همونطور که دوستان گفتن فکر کن این ادم حالا به خواستگاریت اومده اوتو هم شناخت خوبی ازش داری چه جوابی بهش میدادی؟ محاسن و معایبشو بنویس و ببین کدوم بیشتره؟ ایا عیب خاصی داره ؟ دختری با پسری دوست میشه و بعد ه چند سال مثلا متوجه میشه که معتاده هیچ تردید نمی کنه و بلافاصله ازش جدا میشه این طبیعیه . ولی من ندیدم شما عیب خاصی برای این اقا نوشته باشید تنها شکاک بودن هست که اونم من فکر میکنم بیشتر به خاطر دور بودن و دوست داشتن شماست و طبعیه رابطه شما خیلی طولانی شده وایشون احساس میکنن شما بهشون کم علاقه شدین ( افکار شما در رفتارتون مشخص میشه ) و این بیشتر ایشونو عصبی میکنه چون من احساس می کنم ایشون واقعا عاشق شما هستن چون اگه اینطور نبود خیلی راحت شما رو ول میکردن. اگه اینطور باشه یعنی شکاک بودن ایشون به علاقه باشه اگه شما باهاشون حرف بزنین و بهشون اطمینان بدید که دوستشون دارید و حتما باهاشون ازدواج خواهید کرد این نگرانیشون رفع میشه چه باهاش صمیمی حرف نمی زنید چرا بهش نمی گید که وقتی داد میزنه و فحش میده شما احسلس بدی دارید تحقیر میشید و می ترسیدزندگیتونو با ایشون بسازید اینها همه در صورتیه که شما از ایشون دلزده نشده باشید اگه ادم تو 21 سالگی یه چیز خیلی با ارزش دستش بیاد خیلی قدرشو میدونه و لی اگه همون چیزو از وقتی چشمشو باز کرده تو اتاقش دیده باشه و دائما زیر دیت و پاش باشه دیگه قدر شو نمی دونه واگه اون چیز یه روز یه هویی گم بشه حالاست که میفهمه اون براش خیلی با ارزش بوده یا اصلا بود و نبودش براش مهم نیست.