سلام نیلوفر عزیز. ... با احساسات یکی بازی کردن خوب نیست باید فکر اینده رو هم بکنی.. چون فردا هم یکی پیدا میشه با احساسات فرد بازی میکنه قانون عشقه اگه سختی نکشی موفق نمی شی.
هیچ وقت عشق رو گدایی نکن. در پناه حق. مارو بی خبر نذار
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نیلوفر عزیز. ... با احساسات یکی بازی کردن خوب نیست باید فکر اینده رو هم بکنی.. چون فردا هم یکی پیدا میشه با احساسات فرد بازی میکنه قانون عشقه اگه سختی نکشی موفق نمی شی.
هیچ وقت عشق رو گدایی نکن. در پناه حق. مارو بی خبر نذار
نقاب عزیز خوب گفتی:>>>>>>>>>>(هیچ وقت عشق رو گدایی نکن)
الامن 2.5 ماه شده.و اون هیچ تکونی خودشونداده و برای من هم هیچ راهی رو باز نکرده حتی ......... .
ولی دوست من میخوام بگم بهت که باید در این روابط هم منطقی بود هم احساسی(50،50).
خانواده ها خیلی تاثیر دارند روی روابط بین دو نفر.باید اونا رو هم در نظر گرفت.
ولی اون دیگه هیچ قولی بهم نمیده که بتونه منو خوشبخت کنه.
؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقاب منتظرم
سلام نیلوفر. میخوام بگم اگه اون قول نمیده پس چرا می خوای ادامه بدی ؟
میدونم هنوز دوستم داره ولی بخاطر مشکلاتی که براش بوجود اومده خودش هنوز بلاتکلیفه.بخاطر همین منو نمیخواد تو این معرکه بکشونه.کسی که خانوادشو هنوز خوب نمیشناسه و با مشکلات انقدر سخت برخورد میکنه، فردا تو زندگیش میخواد چی کار کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعضی موقع ها آدما بخاطر مشکلات زیاذی که دارند و نمیدونند نتیجه اش چی میشه حاضرند کسی رو که خیلی دوست دارند از دست بدند،چون نمیدونند آیا خودشونو میتونند از این مشکلات بیرون بکشند یا نه>
1روز به من گفت من چطور بتونم دست تو رو بگیرم وتو راهی ببرم که هیچ امیدی در اون نیست و بخوام بهت امیدواری بدم.
حرفام منطقی نیست؟
از اون روز به بعد حرفاش اینطوری شد.
میدونم که هنوزم سر حرفاش هست.
نقاب شدم یه ظرفه خالی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
1روز به من گفت من چطور بتونم دست تو رو بگیرم وتو راهی ببرم که هیچ امیدی در اون نیست و بخوام بهت امیدواری بدم.
این حرفش از گوشم بیرون نمیاد.
نیلوفر اون درست میگه ولی ایا حاضری اونو با تمام مشکلاتی که داره دوستش داشته باشی و حتی اگه زبانم لال خوشبخت نشدید بازم باهاش باشی. نیلوفر یه مشکلی برام پیش اومد مجبورم خداحافظی کنم تو جوابتو بگو فردا بهت سر میزنم. ببخش
نیلوفر منتظرم جوابتو بگو. ببخش باید برم. ببخش میدونم ویط حرفت میرم مجبورم. ببخش