-
طناز عزیز.مرسی ممنونم.حقیقت های زندگیمو بهم گفتی.آشفتگی هام ازعذاب وجدانه.عذاب وجدان از رفتارای نسنجیدم.شوهرمم اون قرصارو میخورد ولی اثر عکس داشت واسه روحیه اش.منم از تابستون سیتالوپرام 20میخورم البته به شوهرم نگفتم که میخورم.بهش خیلی گفتم کمکم کن بخدا افسردگی گرفته بودم.اما به قول شما من عشقو علاقه شو خاموش کردم.راستش اوضاع بدتر ازیناست امیدی به بهبودی ندارم.همه چی به بدترین شکل ریخته بهم واونا به همه خانوادشون گفتن که پسرشون دیگه منو نمیخاد و من زیاده خواه بودم.واسه شوهرم همه چی تموم شدست:(باید تلاش کنم. تا ازپادر نیام.باید کارایی فرشته مهربونو انجام بدم.ازخدا میخام آرومم کنه.عذاب وجدان شدیدی دارم.
-
دوستای من دعاکنید برام.اینروز ا
- - - Updated - - -
دوستای من دعاکنید برام.اینروزا اح
-
سلام دوستان عزیزم.بعد یک وماه ونیم اومدم به اینجا.متاسفانه درخواست طلاق دادم.و همه چی داره تموم میشه.اوضاع روحیم خیلی خوب شده شکرخدا ورزش میکنم درس میخونم.شوهرمم خیلی راحت با ی دخترخانومی آشنا شده وداره خوش میگذرونه.از کمک همتون ممنونم.دعام کنید.خدانگهدار.
-
سلام alone.من تازه تایپیکتو خوندم همشو خوندم.چقد غم انگیز بود.اشکم درومد. ولی با شرایطی که داشتی جدایی بهترین تصمیم بود.خدارو شکر اجازه ندادی بیشتر ازین خودت و خونوادت افسرده بشید.من هم دو سال مشاورا یه روزبم میگن ازش جدا شو یه روز میگن بهش فرصت بده.و من این وسط موندم..برام دعا کن.
-
سلام تنهای عزیز.ببخشیداگه پیامم روخوندی حتما جواب بده.راستش منم دقیقا مثل تویه دخترپراترژی وسرکار میرفتم اما زن یه عرب شدم که نذاشت کارکنم ودرس بخونن وحتی حق بیرون رفتنم ندارم.دقیقااا مثل توشب وروز توزندانم.البته هنوزعروسی نکردیم.بنظرت این مساله بعدعروسی بهبود پیدامیکنه یا زندان شدیدترمیشه...توروخدا کمک کن وبگو بهم توکه تجربه عروسی داری.موفق باشی
- - - Updated - - -
درضمن منم قرص افسردگی میخورم اما هیچ فایده ای نداره.ایا این قرصها مفیدن یافقط باخوردنش به معده وروده اسیب میرسه.