سلام زمین عزیز امیدوارم حال و روزت بهتر شده باشه:72:
این شماره تلفنهای اون ادرسی که نوپو جان داده بوداگه تمایل داشتی استفاده کن. 02166917516-02166913356موسسه بین المللی فرهنگی خانواده امین
ساعت پاسخگوییشون هم از 9 صبح تا 6بعدظهر است
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام زمین عزیز امیدوارم حال و روزت بهتر شده باشه:72:
این شماره تلفنهای اون ادرسی که نوپو جان داده بوداگه تمایل داشتی استفاده کن. 02166917516-02166913356موسسه بین المللی فرهنگی خانواده امین
ساعت پاسخگوییشون هم از 9 صبح تا 6بعدظهر است
سلام
خیلی برات خوشحالم ،با اینکه من مدت کمی هست اینجا عضوم ولی با خوندن تایپیکت متوجه شجاعتت شدم افراد کمی هستن که میتونن اینقدر صریح خودشون رو در معرض انتقاد و دید دیگران قرار بدن و یقین داشتم که خودت تنها کسی هستی که اینده ات رو میسازی و منتظر یه انسان دیگه نمیمونی،برات از خدا اول خودش رو میخوام که همه چیزه و یعد خوشبختی ات ارزومه ،من هر وقت یه ذره از خدا دور میشم و با خودم میگم منو فراموش کرده یاد بزنگاههایی میافتم که دستمو گرفته و من بعد ها متوجه شدم که اگه ادامه میدادم معلوم نبود الان کجا بودم خدا هواسش به همه امون هست اما ما ادما یادمون میره اون بهتر ینها رو برامون میخواد اما ما بنده ها همه چی رو با اطرافیانمون مقایسه میکنیم و معتقدیم اگه خدا دوستمون داشت همون چیزی رو که مثلا به دوستم داده و من هم اونو میخواستم باید به منم میداد، من همیشه به خودم میگم بزاریم خدا خدایی اش و بکنه و ما هم وظیفه بندگی امونو انجام بدیم هر چیزی سر جای خودش قشنگه،خوشحالم که ما ادما خیلی جاها احسن الخالقین بودن خدا رو تایید میکنیم که همچین بنده هایی مثل شما داره که حتما با این تایپیکت خدا رو هم خوشحال کردی و به خلقتت افتخار میکنه ، اعتدال رو در هر چیزی رعایت کن دوست من ، همیشه موفق باشی
عزیزم نگران حرف های خانواده ات نباش. فقط اگر زیادی دارند به شما گیر می دهند به آنها بگو ( مشکلات خانواده ما ناشی از رعایت نکردن کارهایی است که به ما واجب است. خانواده ما خیلی از این حیث ضربه دیده است و چیزهایی گرانبهایی از دست داده است. بنابراین من دیگر نمی خواهم این راه را که دارم نتیجه اش را به بدترین شکل در زندگی ام می بینم ادامه دهم و می خواهم سرنوشتم را تغییر دهم. به هیچ عنوان حاضر نیستم روشی را که باعث گرفتاری خودم و شماها شده است در زندگی ام ادامه دهم . من نمی خواهم مثل شما زندگی کنم. )
بله عزیزم خیلی قاطع حرفت را بزن و خودت را قایم نکن. واقعیت این است که دیگر هر چه کشیدی بس است و باید این را به خانواده ات بگویی که اگر روش درستی داشتند الان وضعیت بهتری بر خانواده حاکم بود.
سلام به دوستان خوبم:72:
آبی بیکران عزیزممنون به خاطر توجهت.چه اسم آرامش بخشی داری.
بهار عزیز خیلی ممنونم به خاطر متن قشنگت.
نوپو عزیز اینایی که شما میگی به حرف آسونه اما در عمل من مجبورم تفسیرهای قرآنو مخفی کنم چون کلی حرف در مورد همه چی مجبورم تحمل کنم.
اونا من وافکارمو قبول ندارن.میگن تو آدم مقلد بیچاره ای هستی.همشون ازم انتقاد میکنن وهر چی میگم بدتر حرف میزنن.بهتر میدونم فقط کار خودمو بکنم وبهشون چیزی نگم.
اونا قرآنو به زور قبول دارن.منم آدم خوبی نیستم به خاطر همین خودمو درحدی نمیبینم که بخوام وارد بحث بیخود باهاشون بشم.
کمی وفقط کمی حالم بهتره.اما تصمیم دارم فقط وفقط از خدا بخوام کمکم کنه.
بنده های خدا نمیتونن درک کنن تو چه برزخی گیر افتادم.
از شماها وکمکهاتون متشکرم اما هیچکس جز خدا نمیتونه کمکم کنه.
وای خدا خودت آرومم کن.دغدغه من فقط وفقط الان بخشش اونهمه گناه گذشتمه.خیلی از مرگ واین گناهایی که کردم وحشت دارم.:323:
:72:سلام:72:
این روزا فعالیتهامو بیشتر کردم وبیشتر درس میخونم.امیدوارم دوستان خوبم که الان در دوران نقاهت به سر میبرن حالو روز بهتری داشته باشن.واسه منم دعا کنید تا خوب خوب بشم.نمیخوام از حالم چیزی بنویسم چون باز همون ناله وشیون همیشگی میشه.فقط دارم رو خودم کار میکنم وهر لحظه از خدا طلب کمک ویاری میکنم.تازه دارم میشناسمش.دلم واسه همتون تنگ شده.:72:
- - - Updated - - -
فرم مربوط به اون مرکز ازدواج که پدرم گفته بودو پر کردم.