نوشته اصلی توسط
kamrava
ما یا باید اخلاق را ملاک بذاریم یا قانون سفت و سخت را!
به این معنی که اسلامی که گفته وظیفه تامین معیشت زندگی الا و للا با مرده از اون طرف اجازه داشتن زن صیغه ای هم به مرد داده! نمیشه که تو قسمت اول پای بند قانون سفت و سخت و دستور دین مبین بود ولی تو قسمت دوم پای بند اخلاقیات و مرام و معرفت!
ای بابا از دست شماها با اون خردتون!! اگه بنا به اخلاق یا قانون سفت و سخته باید تو دو طرف میدون یک ملاک باشه!
پس من مجوز لازم را دارم که اگه یک روزی زنم را تو مادیات غرق کردم برم زن صیغه یی هم داشته باشم چون همون قانونی که گفته خروار خروار ثروت زن بره بایگانی بشه و بعدشم گیر دولت بیافته یا حیف و میل بشه وهیچکی ازش استفاده نکنه، دقیقا جای دیگه هم گفته که مرد دلش بخواد 100تا زن صیغه کنه! جامعه ما تو قسمت دوم میگه اخلاقی عمل کن و در قسمت اول میگه قانونی و مطابق با توصیه دین! جلل الخالق!!!
با ی حرف حساب و منطق قوی جوابمو بدید اگه راست میگید دیگه!!!
من اصلا نمیتونم با این حرف کنار بیام. به نظر من زن و مرد باید تو تمام شئون با هم مسولیت ها را بعهده بگیرن و خانواده های ثرتمندم تا خودشون زندن و بچه هاشون جوونن باید بذارن سر سفره بچه ها چون غیر از این باشه علاوه بر اینکه خودشون نمیخورن بعد 120 سال که رفتن اون دنیا دیگه بچه هاشونم از اون سنین جوونی گذشتن و اینا میشه مالهای بدست آمده و استفاده نشده که فقط وزروبال اخرویش مونده وسط!
من میدونم الان عصبانیت شما از خوندن حرفای من اینه که جواب قاطعانه ایی ندارید و همه چیزو سپردید به عرف!
من اگه ی روز بتونم ی خونه 200 متری مجلل تهیه کنم به زنم میگم تا پدرت بهت ی خونه حداقل 70 متریشو (متریتو!) بهت نده من نمیارمت تو همچین خونه ای چون اون حداقل لازم (ی خونه 100متری تو شمال تهران) را من آوردم و نباید خونوادت اینقدر بی معرفتی کنن و به اصطلاح زرنگی کنن که برن ی عروس خونه دار بگیرن و بعد ی آپارتمان که 1/100 ثروتشونم نمیشه دریغ کنن! وظیفه قاونی ندارن اما وظیفهاخلاقی دارن.
من تا این مشکلم حل نشه فکر داشتن زن صیغه ای یا دوست دختر از سرم بیرون نمیره چون واسم مثل مسکنی میمونه که آرومم میکنه!
امیدوارم کسی با استدلالی قویتر از خودم پیدا بشه تا با حرفش آروم بشم و مثل بچه آدم بشینم سر زندگیم (والبته کلی هم دعاش میکنم)