-
ملیسای عزیزم، من الان از بخش ژنتیک سوال کردم. این تستس یعنی تعیین رابطه ابویت یا پدری، به دستور دادگاه یا پزشکی قانونی انجام میشه. یعنی باید نامه ای از پزشکی قانونی گرفته بشه و به آزمایشگاه ژنتیک داده بشه به عنوان انجام آزمایش فینگر. این آزمایش الان کاملا قابل انجامه. یعنی زیر 16 هفتگی جنین. بعد از اون، نه.از پدر و مادر نمونه خون گرفته میشه و از جنین ، از مایع آمنیوتیک اطرافت نمونه گیری میکنن بهش میگم تست cvs سی وی اس. خون نمیگیرن. بعد اینو تا آزمایشگاه ژنتیک بررسی میکنن . خواهش میگم با عقل تصمیم بگیر و نه احساس. دوست داشتن ، مقدسه اما ارزش یک زن به صلابتشه. آرووم باش و به نظر من، به پدر و مادر همسرت بگو. اونا بدونن، اشکالی نداره. توکه نباید به تنهایی این بار رنج رو به دوش بگی. منظورم این نیست که خانواده همسرت هم رنج ببینن از شنیدن این خبر. بلکه اونا شاید بتونن تو حل این مشکل بهت کمک کنن.
- - - Updated - - -
عزیزم اینقدر سادگی نکن. میخوای بمونی، یا بری تصمیم نهایی با خودته. اما اومالی که داری و متعلق به تو هستن، مثل همین مغازه یا ماشین که میگی، به نام خودت بزن. شک نکن این کار درسته . اومدیم و وفردا این بچه به دنیا اومد و مهرش نشست به دل همسرت. اونوقت تو و بچه ات چه حقی دارین؟ به خاطر بچه ات، اموالتو بگیر. تا تنور داغه نون رو بچسبون . چار روز دیگه که آبها از آسیاب افتاد، کاری نمیشه کرد.
-
ملیسا عزیز
خیلی متاسف شدم برای اتفاق نا خوشایندی که در زندگیت افتاده
من نیامدم بهت بگم که جدا شی یا بمونی فقط خواست بهت یه هشدار بدم که تمام چیزهائی که واسه همسرت خرید ماشین و مغازه ای که به نامش کردی همین امروز و فردا بری و ازش بگیری یعنی سریع برید به یه دفتر خونه و همه رو دوباره برگردونی به نام خودت بزنی
هر تصمیمی واسه زندگیت بگیری زندگیه تو هست ولی حد اقل یه تنبیهی هم واسه همسرت در نظر بگیر و دیگه تحت هیچ شرایطی هیچ کمک مالی به همسرت نکن ...
-
از همتون ممنونم الان زنگ زدم به زنه گفتم باید آزمایش بدی تا ثابت بشه همچین ترسید که از صداش مشخص بود میگه من سلامتی بچم به خطر میفته آزمایش نمیدم به نظرم مشکوک میزنه.پس شوهرم چرا با رفتاراش جوری نشون میده که بچه از اونه حتی به شوهرم هم گفتم آزمایش زنتیک ترسید جوری که من اطمینان پیدا کردم بچه از خودشه خودمم نمیدونم شدم بازیچه دست این دو نفر:47:
-
ملیسا عزیزم، بازیچه شدی، درسته.
خدا میدونه من چقدر برات ناراحت شدم عزیزم. اما چندتا کار انجام بده:
1- پیگیر تست فینگر باش. هیچ صدمه ای به جنین نمیزنه. شک نکن. این تست داره فراوون انجام میشه. شاید زنه واقعاً دروغ میگه.
2- به خانواده همسرت اطلاع بده. اگرم خودت نمیتونی، از طریق برادرت. بذار اونا یه فکری بکنن.
3- اموالتو حتما حتما پس بگیر. حتی اگه اشتباهی شده باشه، بعد میتونی برش گردونی، اما اگه واقعا همه چیز درست باشه (زبونم لال) ، شوهرت ممکنه اموالتو بر نگردونه.
4- شل نگیر وگرنه سفت میخوری. این اموال برای آینده تو و فرزندت لازمه .
5- واقعا تماس نگیر با اون زنه . دیگه اصلا زنگ نزن. از طریق قانونی واسه کار اقدام کن.
- - - Updated - - -
ملیسا عزیزم، بازیچه شدی، درسته.
خدا میدونه من چقدر برات ناراحت شدم عزیزم. اما چندتا کار انجام بده:
1- پیگیر تست فینگر باش. هیچ صدمه ای به جنین نمیزنه. شک نکن. این تست داره فراوون انجام میشه. شاید زنه واقعاً دروغ میگه.
2- به خانواده همسرت اطلاع بده. اگرم خودت نمیتونی، از طریق برادرت. بذار اونا یه فکری بکنن.
3- اموالتو حتما حتما پس بگیر. حتی اگه اشتباهی شده باشه، بعد میتونی برش گردونی، اما اگه واقعا همه چیز درست باشه (زبونم لال) ، شوهرت ممکنه اموالتو بر نگردونه.
4- شل نگیر وگرنه سفت میخوری. این اموال برای آینده تو و فرزندت لازمه .
5- واقعا تماس نگیر با اون زنه . دیگه اصلا زنگ نزن. از طریق قانونی واسه کار اقدام کن.
-
سلامهمونطور كه بقيه دوستان هم گفتن اولين كارت بايد اين باشه كه همه اموالي كه به نام همسرت كردي را ازش پس بگيري رسمي توي دفترخونه.دوم بايد عزيزم قاطع باشي انقدر خودتو درگير احساساتت نكن.يه مدتي ازش وقت بخواه.يكي از دوستان هم گفته بود بهت.توي اين مدت مثلا دو هفته حسابي بررسي كن فكر كن مشورت كن مشاوره برو.تو رو خدا قضيه را جدي بگير فقط نگو دوسش دارم.هر چند كه منم توي اون موقعيت از خودم بدم ميومد كه چرا هنوز دوسش دارم.ما خانوما احساساتمون زياده.بايد يه كم كنترلش كنيم.قاطع بگو تا تصميم اين حاملگي خانم مشخص نشه من حرفي براي گفتن ندارم.
- - - Updated - - -
سلامهمونطور كه بقيه دوستان هم گفتن اولين كارت بايد اين باشه كه همه اموالي كه به نام همسرت كردي را ازش پس بگيري رسمي توي دفترخونه.دوم بايد عزيزم قاطع باشي انقدر خودتو درگير احساساتت نكن.يه مدتي ازش وقت بخواه.يكي از دوستان هم گفته بود بهت.توي اين مدت مثلا دو هفته حسابي بررسي كن فكر كن مشورت كن مشاوره برو.تو رو خدا قضيه را جدي بگير فقط نگو دوسش دارم.هر چند كه منم توي اون موقعيت از خودم بدم ميومد كه چرا هنوز دوسش دارم.ما خانوما احساساتمون زياده.بايد يه كم كنترلش كنيم.قاطع بگو تا تصميم اين حاملگي خانم مشخص نشه من حرفي براي گفتن ندارم.
-
:54::54:اولش شوهرم میگفت 6 ماه صیغه بودند الان میگه 4 ماه :54::54:یعنی من ماشین و مغازه رو ازش بگیرم درست میشه؟باشه اینکار رو میکنم حتی خودش گفت بیا دوباره به نام خودت بزن.چرا به من دروغ میگه چرا حقیقت رو نمیگه حس میکنم زنه هم دروغ میگه ،بچه از شوهرم نیست.شاید شوهرم به این دلیل مخالف آزمایشه که همه چیز مشخص میشه.شاید شوهرم بخواد من تو این فکر باشم که بچه از خودشه پس چرا میگم طلاق مثل دیوونه ها گریه میکنه یعنی داره فیلم بازی میکنه؟:47:من به پدر و مادرش چی بگم هر پدرو مادری پشت بچشه.به داداشم گفتم بهم گفت تو نگران نباش من حقیقت رو برات روشن میکنم یه دو روز ازم وقت خواست من این دو روزی رو تحمل میکنم تا همه چیز مشخص بشه:47:
- - - Updated - - -
:54::54:اولش شوهرم میگفت 6 ماه صیغه بودند الان میگه 4 ماه :54::54:یعنی من ماشین و مغازه رو ازش بگیرم درست میشه؟باشه اینکار رو میکنم حتی خودش گفت بیا دوباره به نام خودت بزن.چرا به من دروغ میگه چرا حقیقت رو نمیگه حس میکنم زنه هم دروغ میگه ،بچه از شوهرم نیست.شاید شوهرم به این دلیل مخالف آزمایشه که همه چیز مشخص میشه.شاید شوهرم بخواد من تو این فکر باشم که بچه از خودشه پس چرا میگم طلاق مثل دیوونه ها گریه میکنه یعنی داره فیلم بازی میکنه؟:47:من به پدر و مادرش چی بگم هر پدرو مادری پشت بچشه.به داداشم گفتم بهم گفت تو نگران نباش من حقیقت رو برات روشن میکنم یه دو روز ازم وقت خواست من این دو روزی رو تحمل میکنم تا همه چیز مشخص بشه:47:
-
سلام عزیزم .در مورد گرفتن اموال با دوستان موافقم اگه شوهرت این خیانت رو هم نکرده بود بازم نباید اموالت رو به نامش می زدی .
- - - Updated - - -
سلام عزیزم .در مورد گرفتن اموال با دوستان موافقم اگه شوهرت این خیانت رو هم نکرده بود بازم نباید اموالت رو به نامش می زدی .
-
من از نظر مالی مشکلی ندارم عزیزان با اینکه این اموال رو به نامش زدم خودم ماشین دارم خونه دارم حقوق ماهیانه دارمومن قلبم درد میکنه اموالم مهم نیست.دلم پر درده:47:
-
ملیسا جون خدا رو شکر که مشکل مالی نداری ولی با اینکه نیاز نداری باز هم اموالت رو از همسرت پس بگیر بذار بدون تفاوت زمانی که تو بهش اعتماد داشتی و حالا که نداری چیه حتی اگه انشاءالله بچه مال همسر تو نبود و سایه اون زن واسه همیشه از سر زندگیت بیرون رفت دیگه هیچوقت هیچ چیزی رو به نام همسرت نکن و کمک مالی هم بهش نکن و حتی خرج خونه و خودت و بچه گلت هم ازش بگیر
- - - Updated - - -
ملیسا جون خدا رو شکر که مشکل مالی نداری ولی با اینکه نیاز نداری باز هم اموالت رو از همسرت پس بگیر بذار بدون تفاوت زمانی که تو بهش اعتماد داشتی و حالا که نداری چیه حتی اگه انشاءالله بچه مال همسر تو نبود و سایه اون زن واسه همیشه از سر زندگیت بیرون رفت دیگه هیچوقت هیچ چیزی رو به نام همسرت نکن و کمک مالی هم بهش نکن و حتی خرج خونه و خودت و بچه گلت هم ازش بگیر
-
دوست خوبم بحث روی داشته ها و نداشته ها نیست .صحبت از اینه که هر کسی باید تاوان اشتباهش رو بده و به نظر من بهترین تنبیه برای همسرت همینه .(سلب اعتماد از طرف شما)