ایشالا سال دیگه همین موقع خانوم مهندس صداتون کنیم :friendly_wink:
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعیتش اگه بخوام تجربیات خودم رو بهتون بگم به دردتون نمی خوره، چون من سر کلاس سعی می کردم درس رو متوجه شم و زیاد اهل درس خوندن نبودم (آخرشم اهلش نشدنم!) همیشه شب امتحانی بودم، حتی واسه کنکور یه دونه کتاب تست هم نداشتم و فقط دو ماه آخر جزوه هامو یه مرور کردم
ولی معمولا بچه ها واسه کنکور با کتاب تست شروع می کردن، یعنی دیگه جزوه و کتاب رو میذاشتن کنار، حتی درسای پیش دانشگاهی رو هم با تست می خوندن، اول از همه باید برین یه سری کتاب تست خوب پیدا کنین (ممکنه هر درسی از یه انتشارات جداگانه ای باشه، از دوستاتون که پارسال کنکوری بودن بپرسین)، اگه پایه تون قوی باشه با همین کتاب تستا شروع کنین، اگه نه سعی کنین جزوه های سال های گذشته رو یه مرور سریع کنین و بعد برین سراغ تست، هر چند که بیشتر کتاب تستا خودشون درسا رو هم مرور کردن
بااینکه کم درس خوندین ولی رتبه تون خوب شده.من به شیمی خیلی علاقه دارم اگه دبیری شیمی واسه رشته ریاضی پذیرش داشته باشه حتما میرم اما فکرکنم نداره.
- - - Updated - - -
بااینکه کم درس خوندین ولی رتبه تون خوب شده.من به شیمی خیلی علاقه دارم اگه دبیری شیمی واسه رشته ریاضی پذیرش داشته باشه حتما میرم اما فکرکنم نداره.