-
RE: تقاضاي سكس زن برادرم
سلام Escapee
با توصیه های قبلی كه بهت داشتم چه كردی؟
بهتر است اگر كسی را دوست داری ،كم كم با خانواده مطرح كنی، و این شائبه را به شدت پخش كنی كه تو برای ازدواج كسی را داری.
البته اگر توصیه های قبلی را انجام ندادی، ممكن است خودت هم به شدت در این رابطه ها مشكل دار شده باشی. توصیه اكید دارم به یك مشاور خانواده حضورا و سریعا مراجعه كنی
-
سلام من از موضوع شما متا ثر شدم من با راهنمايي ستاره خانم موافقم ببينيد شما بگئنه اي با مادرتان موضوع را در ميان بگذاريد اما كامل توضيح ندهيد يا با پدر به هر صورت اون خانم بايد جديت را در رفتارسرد شما راببيند و احساس كند آبرويش در خطر است ببينيد اگر قاطع برخورد نشود يا خودت فردا به برادرت خيانت ميكني خدا نكرده كه از عذاب وجدانش رها نميشي يا زن داداشت رو به غريبه ها وديگران ميزنه پس تا به اونجا نكشيده با كسي كه بتونه با اون يا برادرت در لفافه مقصود كلامشو برسونه در ميان بگذار نگزار ولع شهوت زنگي برادرتو تباه كنه در اين مسئله فقط برادرت ميتونه براي همسرش كاري كنه مرحله اول برخورد سرد وجدي شما وخطر برملا شدن آبروش و مرحله دوم ابتكار عمل برادرت
-
از خدا می خواهم که بهت کمک کنه...
حرف بچه ها منطقی هست و همه میتوانند راه حل های مناسبی باشند قبل از انتخاب هر کدام با یک مشاور حضورا مشورت کن...
اما به نظر من راهش یا ازدواج شما است و دور شدن از خانواده ی برادرتون (البته باید مواظب باشید که این خانم برای زندگی آینده شما و همسرتون مشکل درست نکنه) یا موردی که مدیر محترم گفتند که در این مورد باید خیلی حواستان را جمع کنید.
-
سلام دوستان
از همتون که تلاش کردید تا من اشتباه بدی رو مرتکب نشم کمال سپاسگذاری رو دارم
یکی از دوستان تالار که خواستا مخفی بمونن داوطلبانه کمکی بهم کردند که همیشه شرمندشون خواهم بود.و این بار سنگین رو از دوشم برداشتند . خانم ایشون با زن برادر من تماس گرفتند و خودشون رو دوست دختر من معرفی کردند و طوری صحبت کردند که زن برادرم باورش شد که من قصد ازدواج با یه دختر دیگه رو دارم و از طرفی دیگه هم خود اون دوست عزیز یه پکیج مولتی مدیای آموزشی ویژه زناشویی به همراه لیست تعدادی وسیله در همین زمینه برام فرستادند که به دلایل اخلاقی اینجا ذکر نمیکنم ، برام فرستادند و ازم خواستند که از یکی از دوستای برادرم بخوام که اونو از طرف خودش ( حالا به یه بهونه ای ) به برادرم هدیه بده.
نمیدونم مشکل برادرم با زنش به کجا میکشه ..فقط در مورد مسئله من این کار جواب داد و زن برادرم دیگه تحویلم نمیگیره و حداقل خیالم از این بابت راحت شده .
هرچند هنوز نمیدونم رابطه اونا چجوریه ولی فعلا جر و بحثشون ته کشیده. امیدوارم مشکلشون حل بشه
انشااله نیازی نباشه دیگه در این رابطه بیام و پست ناراحت کننده ارسال کنم
جناب مدیر و دوستای عزیز دیگه از همه ممنونم . و دوست عزیزی که برادری کردی در حقم از شما و خانمتون خیلی ممنونم ، امیدورام خوشبخت بشید.
در پناه حق
-
خیلی خوشحال شدم که این مشکل برطرف شد، امیدوارم که برادرتون و خانمشون هم بتونن زندگی خوبی رو شروع کنن و راه و روش ارتباط برقرار کردن به صورت مناسب و شایسته یاد بگیرن.
برای شما هم آرزوی خوشبختی می کنم و از شخصی که به شما کمک کرد تشکر می کنم...
:72:
-
خدمتتون عارضم كه اين موضوع موضوع ويژه اي است
1-زن برادرتون به لحاظ جنسي از شوهرش لذت نمي بره و شرايط خاصي كه در خانه حاكم هست و خيلي چيزهاي ديگه كه ممكن است ناخود آگاه از شما سر زده باشه ايشون را به سمت شما كشيده و يقينا عدم همكاري شما نيز بر اين جذابيت شما دامن زده است
2-زن برادر شما از يك انرژي لازم برخوردار است د رحالي كه برادر شما با توجه به كار از انرژي كمتر برخوردار است كه عدم تناسب باعث شكست جنسي مي شود
3-يادتون باشه كه شما برادر همسرش هستين و خيلي نزديك.ممكن است كه اين رفتار به خارج از خانه نيز كشيده بشه و مراقب باشين-
4-نبايد قبح قضيه ريخه بشه و مسئله در خونه به نوعي مطرح بشه كه ديگه كاري نشه انجام داد
5-بايد ايشان بچه دار شوند تا قسمتي از وقتشون را به آن بدهد
6-موضوع را با مادرتون در ميان بگذاريد اگر فكر مي كنيد كه مادرتون قضيه را به نوعي خراب نمي كنه
7-يادت باشه كه به لحاظ ديني اين مسئله زنا به حساب مي ايد و هم در اين دنيا و هم در اخرت عذابي سخت در انتظارت خواد بود
8-سعي كنيد اولا او را رها نكنيد و مراقبش باشين اما به نحوي كه خودتون و ايشون تنها نباشين.يعني حتي اگر با هم تنها شدين از خونه بيرون بيا اما مراقب خونه باش.چون ممكن است كه با كسي ديگه هم در ارتباط باشه
موفق باشين
التماس دعا
-
:303:
می دونی چیه....
حتما اون از شما یه رفتارهایی دیده که ..........
شما اول باید روی خودت کار کنی و به این فکر کنی که چرا این طور شده و چرا اون رفتارش نسبت به شما عوض شده !
بعد به زندگی برادرت فکر کن ، درسته که نمی خوای زندگی اونا از هم بپاشه اما نمی شه این جوری پیش رفت : منظورم اینه که باید موضوع رو از ریشه حل کرد ... اگه بردارتون مطلع نباشه ممکنه زن داداش این ارتباط رو با کسی دیگه برقرار کنه و این دیگه ابروریزی کل خانواده می شه ...پس سعی کنید مشکل رو با تدبیر حل کنید قبل از این که دامن گیرتان شود!
-
آره بیانات فرهاد رو قبول دارم
شاید بهتر باشه با ماددت مطرح کنی....
اما یه جوری باید اون رو از این کارش و از زشتی کارش مطلع کنی .....
اصلا تنها نمونید!
-
من فکر میکنم این خانم صلاحیت اخلاقی نداره و لیاقت زندگی مشترک را نداره و کسی که به برادر شوهر خودش که به این نزدیکیه اینجور برخورد میکنه و از آبروی خودش نمیترسه مطمئنا با یه شخص غریبه این برخورد را راحت تر انجام میده .
من فکر میکنم این خانم باید مشکل حاد داشته باشه .
-
به نظرم شقایق راست می گه ، وقتی با برادر همس این کار رو پیشنهاد کنه ، خدا می دونه با چند نفر دیگ هم این پیشنهاد رو میده ....
فکر کنم ، این حق شوهرش هست که این چیز ها رو بدونه ، چیز مهمی هست و اگه دست رو دست گذاشته شه ، کسی عاقبت این کار رو نمی دونه .